Horoskop

Har du hellet med deg denne uken? Sjekk ditt horoskop!

Det er alltid godt å være litt i forkant! Se hva du har i vente i dette horoskopet, som gjelder fra 10. til 16. juni 2016.

SE HVA SOM SKJER: Ukens horoskop gjelder for perioden 10.–16. juni. Foto: NTB-Scanpix
SE HVA SOM SKJER: Ukens horoskop gjelder for perioden 10.–16. juni. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Væren (21. mars–20. april)

LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan oppstå konflikter og konfrontasjoner mellom deg og noen du er glad i. Kommunikasjonen kan utvikle seg i en uheldig retning hvis du ikke hører etter og bevarer roen. Hva du enn opplever, hører og ser, bør du holde en lav profil. Tenk deg om, og tell til ti.

UKENS RÅD: Gi deg selv noen utfordringer som skjerper hjernen.

Tyren (21. april–21. mai)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan få en helt herlig uke da du har lett for å komme i kontakt med andre. Samtalen går lett og ubesværet. Du kan også inngå samarbeid og få noen nye forretningsforbindelser opp å stå. Økonomiske forhold kan gi nok avkastning til at du kan konsentrere deg om oppgaven.

UKENS RÅD: Glem ikke å vise ­partneren din kjærlighet.

Tvillingene (22. mai–21. juni)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du kommer gjennom uken med glans når du bare viser styrke og følger opp det du sier. Din planethersker Merkur kommer inn i stjernetegnet i juni. Smi mens jernet er varmt, og bruk denne perioden til å holde foredrag, skrive oppgaver, gå på kurs eller reise på eventyr – eller flytte.

UKENS RÅD: Vær positiv, åpen og sosial.

Krepsen (22. juni–22. juli)

LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan bli litt uro på hjemmefronten. Det handler om å holde en finger på pulsen og glatte ut om det blir nødvendig. Du kan rett og slett ikke gjøre alt selv. Be om hjelp når du er trøtt og sliten. Lad opp i rolige omgivelser, der du også får tid til å pleie dine fritidsinteresser.

UKENS RÅD: Få deg en fin kveld på byen.

Løven (23. juli–23. august)

LIV OG KJÆRLIGHET: Økonomien din ser ut til å kunne vokse, og du kan investere i aksjer og verdi­papirer om du vil det. Det er likevel en fare for at du kan komme til å somle vekk pengene dine i tide og utide. Sett et tak for mye du shopper for. Vær oppmerksom på vekta, og vær kritisk til hva du spiser og drikker.

UKENS RÅD: Pass på deg selv.

Jomfruen (24. august–23. september)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du har ambisjoner om å fullføre dine planer og nå dine mål. Men du kan også føle at det er vanskelig å komme i gang. Din viljestyrke og selvdisiplin bærer deg imidlertid fram. Ha tålmodighet. Du kan få spesielle tilbud som du bør ta imot med takk. Reiser og utdannelse kan gi ­utfordringer.

UKENS RÅD: Vær stolt av deg selv.

Vekten (24. september–23. oktober)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan utvide horisonten ved å studere eller videreutdanne deg. Du er vitebegjærlig og trenger ny innsikt. Filosofi, religion, kultur og kommunikasjon kan bli springbrett til å fornye livet. Karriereskift og utenlandsreiser kan føre deg i armene på en ny kjæreste eller samarbeidspartner.

UKENS RÅD: Reis ut på nye eventyr!

Skorpionen (24. oktober–22. november)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du har en sterk trang til å være herre over ditt eget liv og din egen skjebne. Du kan bli besatt av et ønske om å vise verden at du er god nok. Du er sta og går ikke på kompromiss med ideene dine. På forunderlig vis kan du komme til å møte en person som trekker deg i en ny livsretning.

UKENS RÅD: Vær åpen og tillitsfull.

Skytten (23. november–21. desember)

LIV OG KJÆRLIGHET: Hendelser du ikke har innflytelse på, kan legge beslag på tiden din. Avtaler må avlyses eller utsettes. Du får oppgaver og ansvar du må ta alvorlig. Unngå panikk! Du vokser med oppgaven og får din belønning. Det er optimisme å spore i slutten av uken. Ditt gode humør overvinner hindringene.

UKENS RÅD: Ta en dag av gangen.

Steinbukken (22. desember–20. januar)

LIV OG KJÆRLIGHET: Vær våpen og skjerpet. Du kan møte mennesker som opptrer destruktivt eller forstyrrer hverdagen din. Hev deg over manipulasjon, løgn og sladder. Søk råd om nødvendig. Du har sterke mentale krefter, bruk dem til å overvinne utfordringene. Si nei til å jobbe overtid. Slapp av med familie og venner.

UKENS RÅD: Ha det gøy!

Vannmannen (21. januar–18. februar)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du trenger noe å bryne deg på. Sjakk og andre strategiske, utfordrende spill vil gi ditt intellekt noe å arbeide med. Du kan forelske deg i en likesinnet. Det kan bli en spennende periode da du utvikler deg merkbart. Du elsker friheten, og det kan medføre ­spenninger i parforhold.

UKENS RÅD: Ikke lov mer enn du kan holde.

Fiskene (19. februar–20. mars)

LIV OG KJÆRLIGHET: Du har en helt spesiell følsomhet for andre mennesker. Du kan «se» hva de har behov for, og du hjelper så gjerne til. Det kan oppstå brudd i gode vennskap dersom du gir gode råd i tide og utide. Bruk evnene dine profesjonelt, og unngå å bli tappet for energi.

UKENS RÅD: Hold lav profil, og la dine kreative sider blomstre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer