Helle Bornstein

Har du spørsmål om trening?

Treningsekspert Helle Bornstein holdt nettmøte torsdag 6. mars.

EKSPERTEN: Helle Bornstein er eier og gründer av treningsstudioet Smart Trening og konseptet SMART. Hun har over 10 års erfaring i treningsbransjen.   Foto: Astrid Waller/KK
EKSPERTEN: Helle Bornstein er eier og gründer av treningsstudioet Smart Trening og konseptet SMART. Hun har over 10 års erfaring i treningsbransjen. Foto: Astrid Waller/KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helle Bornstein (29) er eier og gründer av treningsstudioet Smart Trening og konseptet SMART som baserer seg på trening, kosthold og livsstil. Hun har over 10 års erfaring, og er utdannet fra Norges idrettshøyskole og universitetet i Oslo.

Til daglig trener hun kjente personligheter som Camilla Pihl, Tone Damli, Live Nelvik og Heidi Gjermundsen Broch i sitt studio. I tillegg holder hun foredrag og kurs.

Sjekk ut bloggen hennes her!

Helles hovedmål er å få deg til å skinne gjennom smart trening, kosthold og livsstil. Gjennom personlig og helhetlig fokus, og enkle og effektive metoder inspirerer hun og sikrer deg resultatene du vil ha!

Les saker med Helle Bornsteins tips:

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer