Ned I Vekt

Har du spørsmål om vekt og mat?

Ernæringsfysiolog Kari H. Bugge i Grete Roede holdt nettmøte 6. januar!

HOLDER NETTMØTE: Kari H. Bugge, som er fagsjef i Grete Roede AS, er utdannet ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo og har jobbet med mat, trening og vektreduksjon i Grete Roede siden 2002.
HOLDER NETTMØTE: Kari H. Bugge, som er fagsjef i Grete Roede AS, er utdannet ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo og har jobbet med mat, trening og vektreduksjon i Grete Roede siden 2002. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: - Det handler om å finne en balanse mellom det som er sunt for deg og det du trives med. Det sier fagansvarlig i Grete Roede AS, Kari H. Bugge.

Kari er utdannet ernæringsfysiolog ved Universitetet i Oslo og har jobbet med mat, trening og vektreduksjon i Grete Roede AS siden 2002.

Onsdag 6. januar holdt hun nettmøte her på KK.no - og svarte på dine spørsmål om vekt, slanking og mat.

Se svarene lenger nede i saken!

Kari er opptatt av sunt kosthold og god helse, men aller mest er hun opptatt av det å finne frem til et kosthold og en livsstil som er sånn passe sunn. Det handler jo om å finne en balanse mellom det som er sunt for deg og det du trives med.

LES OGSÅ: Så mye må du kutte for å gå ned i vekt

Vi gjør oppmerksom på at Aller Media er deleier i Grete Roede AS. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer