Horoskop 2017

Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Planlegger du neste ferie eller vil du flytte til et helt nytt sted? La stjernene fortelle deg hvor du skal dra!

HOROSKOP 2017: Stjernetegnet ditt forteller deg akkurat hvor DU bør dra! Stemte det med deg? Foto: Shutterstock / Kalamurzing
HOROSKOP 2017: Stjernetegnet ditt forteller deg akkurat hvor DU bør dra! Stemte det med deg? Foto: Shutterstock / Kalamurzing Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.no-redaksjonen får aldri nok av horoskop. Ikke bare det vi legger ut hver uke, men alle mulige former av hva horoskopet vårt kan si om oss. Har du for eksempel sett den som sier hvilken jobb som passer best til deg? For mange er nok dette bare fjas, men hvem vil vel ikke vite hvilket yrke som egentlig passer deg perfekt etter hva stjernetegnet ditt tilsier? Sånt syns vi er så morsomt, og nå har vi kommet over noe minst like spennende.

Bustle har nemlig samlet sammen hvor du bør bo basert på stjernetegnet ditt. Altså hvor gøy er ikke det? Nei, vi kommer nok ikke å pakke kofferten og flytte dit med en gang, men det er litt artig å se om det i det hele tatt kunne ha stemt etter hva slags interesser og preferanser en har. La oss finne det ut:

Steinbukken: 22. desember - 20. januar

Du er praktisk, etisk og i ett med naturen. Derfor bør pakke sakene og vende snuten mot Alberta, Canada. Skulle det stemme at naturen er noe for deg, vil du forelske deg helt i Alberta. 

LES OGSÅ: Her kan du bade i ROSA vann!

Foto: Shutterstock / SGPICS
Foto: Shutterstock / SGPICS Vis mer

Vannmannen: 21. januar - 19. februar

Du er glad i mennesker og bryr deg stort om andre. Ghana anses som et av de vennligste landene i Afrika, men dessverre er det mange som lider der av fattigdom, mangel på utdanning og ressurser. En vannmann vil kunne delta i frivillighetsarbeid, men samtidig nyte de vakre omgivelsene Ghana har å by på. 

Foto: Shutterstock / Sopotnicki
Foto: Shutterstock / Sopotnicki Vis mer

Fiskene: 20. februar - 20. mars

Musikk er veldig viktig for deg - faktisk så går det rett inn i sjela di! Så hvorfor ikke flytte til Frankrike hvor en person gjennomsnittlig hører på to og en halv time musikk hver eneste dag? US News har nemlig laget en topp 10 liste, og Frankrike kommer på en fin femteplass. Deretter kommer Japan, England, Tyskland og USA. Her er det bare å velge og vrake.

Foto: Shutterstock / Neirfy
Foto: Shutterstock / Neirfy Vis mer

Væren: 21. mars - 20. april

Du liker ikke å sitte stille, du. I stedet er du vågal, spontan og full av energi. Du trenger eventyr og dermed er Australia stedet for deg. Her kan du begi deg ut på laaange turer, prøve ut Sydneys yrende natteliv eller Byron Bays surfelivsstil. 

LES OGSÅ: - Han droppet ut av skolen for å satse på festing og marshmallows

Foto: Shutterstock / robert cicchetti
Foto: Shutterstock / robert cicchetti Vis mer

Tyren: 21. april - 21. mai

Liker du billig mat og drikke? Kollektivtransport som er lettvinn? Elsker du å sjekke ut nye, kule steder og severdigheter? Praha i Tsjekkia er nok stedet for deg! Den fantastiske byen byr på alt dette og er perfekt for en ambisiøs tyr. 

Foto: Shutterstock / Scanrail1
Foto: Shutterstock / Scanrail1 Vis mer

Tvillingen: 22. mai - 21. juni

Det sies at tvillingene er noen uforutsigbare mennesker. Kjenner du deg igjen i det? Tvillingene kan komme med forskjellige personlighetstrekk, så du trenger et sted med variasjon. Las Vegas, Nevada, USA. Her får du underholdning fra A til Å, eventyr døgnet rundt, fantastisk utsikt og mye moro. Her går du aldri lei! 

Foto: Shutterstock / f11photo
Foto: Shutterstock / f11photo Vis mer

Krepsen: 22. juni - 23. juli

Som en kreps trives du godt ved vannet, så derfor bør du finne et sted som byr på nettopp dette. Bustle anbefaler deg derimot ett spesifikt sted: Barcelona, Spania! Her får du vann, strand, by og shopping i ett, og hvem liker vel ikke det? 

Foto: Shutterstock / S-F
Foto: Shutterstock / S-F Vis mer

Løven: 24. juli - 23. august

Løven er ambisiøs og veldig selvsikker - noe som stråler ut av en løve. Derfor trenger du et sted hvor solen skinner. Maldivene er det perfekte stedet for deg. 

LES OGSÅ: 16 perfekte badedrakter som kan brukes til strand og fest
LES OGSÅ: Derfor er du MER sliten etter ferien
LES OGSÅ: Den nye ferietrenden som er billigere og mer avslappende enn vanlig ferie

Foto: Shutterstock / Everything
Foto: Shutterstock / Everything Vis mer

Jomfruen: 24. august - 23. september

Du er intelligent og praktisk. Du vil alltid lære noe nytt og elsker en god bok. Venezia i Italia kan derfor like så godt bli ditt nye hjem. Den fantastiske arkitekturen og byens rike historie er egentlig gode nok grunner i seg selv, men vi bør vel også nevne at Marco Polo og Giacomo Casanova kunne kalle byen sitt hjem. 

Foto: Shutterstock / Efired
Foto: Shutterstock / Efired Vis mer

Vekten: 24. september - 23. oktober

Vekten er sosial - du er faktisk blant de mest sosiale stjernetegnene. Derfor trenger du en by som lar deg utnytte dette til det maksimale. Hvorfor ikke sjekke ut byen Business Insider har kåret til den mest sosiale i USA? Nemlig San Francisco, California! 

Foto: Shutterstock / Andrew Zarivny
Foto: Shutterstock / Andrew Zarivny Vis mer

Skorpionen: 24. oktober - til 22. november

Du kødder ikke med en skorpion - hverken dyret eller personen født i stjernetegnet. Du er sterk, fryktløs og svært lidenskapelig. Alle disse personlighetstrekkene høres ut som en ekte New Yorker. Og hvem har vel ikke vært inne på tanken om å enten besøke eller flytte til «The Big Apple»?

LES OGSÅ: 10 ting du må gjøre i New York

Foto: Shutterstock / ventdusud
Foto: Shutterstock / ventdusud Vis mer

Skytten: 23. november - 21. desember

Av alle stjernetegnene, er det skytten som er mest glad i å reise og som gjør det mest. Du liker ikke å være på ett sted for lenge. Derfor trenger du å bo et sted hvor det skjer mye. Amsterdam er ikke bare en vakker by, men her er det fart og spenning døgnet rundt! 

Foto: Shutterstock / Dennis van de Water
Foto: Shutterstock / Dennis van de Water Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer