Horoskop 2017

Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Planlegger du neste ferie eller vil du flytte til et helt nytt sted? La stjernene fortelle deg hvor du skal dra!

HOROSKOP 2017: Stjernetegnet ditt forteller deg akkurat hvor DU bør dra! Stemte det med deg? Foto: Shutterstock / Kalamurzing
HOROSKOP 2017: Stjernetegnet ditt forteller deg akkurat hvor DU bør dra! Stemte det med deg? Foto: Shutterstock / Kalamurzing Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.no-redaksjonen får aldri nok av horoskop. Ikke bare det vi legger ut hver uke, men alle mulige former av hva horoskopet vårt kan si om oss. Har du for eksempel sett den som sier hvilken jobb som passer best til deg? For mange er nok dette bare fjas, men hvem vil vel ikke vite hvilket yrke som egentlig passer deg perfekt etter hva stjernetegnet ditt tilsier? Sånt syns vi er så morsomt, og nå har vi kommet over noe minst like spennende.

Bustle har nemlig samlet sammen hvor du bør bo basert på stjernetegnet ditt. Altså hvor gøy er ikke det? Nei, vi kommer nok ikke å pakke kofferten og flytte dit med en gang, men det er litt artig å se om det i det hele tatt kunne ha stemt etter hva slags interesser og preferanser en har. La oss finne det ut:

Steinbukken: 22. desember - 20. januar

Du er praktisk, etisk og i ett med naturen. Derfor bør pakke sakene og vende snuten mot Alberta, Canada. Skulle det stemme at naturen er noe for deg, vil du forelske deg helt i Alberta. 

LES OGSÅ: Her kan du bade i ROSA vann!

Vannmannen: 21. januar - 19. februar

Du er glad i mennesker og bryr deg stort om andre. Ghana anses som et av de vennligste landene i Afrika, men dessverre er det mange som lider der av fattigdom, mangel på utdanning og ressurser. En vannmann vil kunne delta i frivillighetsarbeid, men samtidig nyte de vakre omgivelsene Ghana har å by på. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer