Horoskop

Her kommer KKs halvårshoroskop!

Nysgjerrig på hva som kommer til å skje innen kjærlighet, økonomi og arbeidsmarked?

KKs halvårshoroskop: Nedenfor kan du lese hva som kommer til å skje i livet ditt i de neste seks månedene! Foto: NTB-Scanpix
KKs halvårshoroskop: Nedenfor kan du lese hva som kommer til å skje i livet ditt i de neste seks månedene! Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nedenfor kan du lese om hva som vil skje det neste halvåret!

Nytt år gir nye muligheter. Kanskje går du ekstra spennende tider i møte denne våren! Nye jobbutsikter, en forelskelse eller en ny venn? Se hva stjernene sier!

Væren 

(21. mars–20. april)

Ta en dag om gangen!

Kjærlighet 
Det er flust med romantisk spenning i luften det kommende halvåret. Plutselige, hjertebankende overraskelser ligger på lur og kan snu livet ditt opp ned. Selv er du også ganske energisk, og du føler deg rebelsk og impulsiv. Alt kan skje!

Økonomi 
Du har store, krevende utfordringer foran deg. Men takler du dem, er det gevinst i sikte. Skjebneplaneten Saturn står nemlig i skytten i denne perioden, noe som gir deg gunstige vilkår hva penger angår.

Arbeid og fritid 
Du opplever en del spenninger og motstand dette halvåret. Noe blokkerer deg, og du føler deg urettferdig behandlet. Ta utfordringene på strak arm, og se på det som en anledning til å lære. Fokuser på en ting om gangen.

LES OGSÅ: Hekta på horoskop?

Tyren

(21. april–21. mai)

La det spire! 

Kjærlighet 
Ikke vær for impulsiv i denne perioden. Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden. Følelsene dine svinger fram og tilbake som en pendel, og du vet ikke helt hva du vil, verken når det gjelder kjærlighet eller familieliv. Vær varsom.

Økonomi
Du har medvind! Du er flink til å erkjenne din egen verdi og din arbeidsinnsats, og det gjør at andre også gjør det. Forfremmelser kan ligge i luften, og de økonomiske utsiktene er gode. 

Arbeid og fritid
Du er full av arbeidslyst og føler at du vil bruke energi på jobben. Du klarer å spenne over mange arbeidsaktiviteter uten at det går utover grundigheten din. Andre vet å verdsette innsatsen din!

 

Tvillingene

(22. mai–21. juni) 

Ønsk utfordringene velkommen!

Kjærlighet
Dette er ikke perioden for vill romanse. Tiden blir preget av struktur, ansvar og visse begrensninger i livet ditt. Men også det kan gi nye muligheter. Innenfor stramme rammer kan nye sider ved både deg og de rundt deg komme til syne. Bruk tiden til å lære mer om deg selv.

Økonomi 
Dette er en periode der du må så for senere å kunne høste. Det er gode energier i luften for dine økonomiske utsikter. Tar du initiativ og bruker penger på å skape muligheter, vil du få desto mer igjen!

Arbeid og fritid
Tiden er inne for forandringer, og for å ta et større ansvar i livet ditt. Både privat og på jobben har du fine utsikter, og du tør å gripe sjansen og gjøre endringer. Trenger du hjelp, skal du bare be om det!

Krepsen 

(22. juni–22. juli) 

Skap din egen vekst!

Kjærlighet
Lykkebringeren Jupiter gir deg gylne muligheter og gode betingelser for vekst og fine opplevelser. Ting avhenger av din egen evne til å ta initiativ. Tar du det første steget, vil spennende ting skje!

Økonomi 
Sikt høyt. Skjebneplaneten Saturn baner vei for deg. Du vil motta tilbud og muligheter som vil gi økonomisk vekst for deg. Det er opp til deg å gripe dem. Tenk langsiktig, og våg å drømme stort.

Arbeid og fritid
Tiden preges av endring og utfordringer. Alt ligger til rette for vekst og ekspansjon i livet ditt – enten det er hjemme, på jobb eller i en utdanningssituasjon. Du vil formelig kjenne at skjebnen presser på for å hjelpe deg med positive forandringer. Dette er tiden for å ta nye steg framover.

Løven 

(23. juli–23. august)

Lev livet!

Kjærlighet
Du kan se fram til et veldig deilig halvår! Etter en hektisk tid vil du oppleve en sårt tiltrengt ro rundt deg. Det er tid for å nyte de små og nære ting, spesielt om du er i et forhold. Det er ikke tiden for utskeielser eller brå endringer.

Økonomi
Det er fokus på kommunikasjon og nettverk. Det er tiden for nye kontakter, møtevirksomhet, konferanser og den slags. Du har ordet i din makt, og du vil derfor bli lagt merke til i større sirkler enn du er vant til, noe som vil gi deg uventet framgang.

Arbeid og fritid
Du merker trangen til å vise hvem du er og hva du kan. Du tar på deg nye oppgaver og prosjekter. Du klarer det – men pass på ikke å overdrive verken på den ene eller den andre måten. Du klarer mest om du er realistisk.

Jomfruen

(24. august–23. september)

Det er nå det skjer!

Kjærlighet
Jupiter er i ditt tegn helt til høsten. Det betyr store og gjennomgripende endringer, som ikke nødvendigvis skjer over natten. Endringene er til det bedre. Utvidede horisonter, personlig vekst og mye kjærlighet er i emning! Her er det bare å la seg føre med av begivenhetenes strøm.

Økonomi 
Noe vil komme for dagen som tidligere har vært skjult. Det vil komme som et lite sjokk for deg. Men takler du det riktig, vil det gi det et nytt perspektiv på egen økonomi og viktig lærdom. I etterkant vil du være klar for å ta et dristig steg, som vil gi avkastning.

Arbeid og fritid
Du tenker mye på karrieren og framtiden din dette kommende halvåret. Ta deg god tid, og gå grundig til verks om du ønsker å skape endring. Du er i et grublende hjørne, og det er bra. Din varsomhet og ettertenksomhet vil skape et solid grunnlag for framtiden.

Vekten

(24. september–23. oktober)

Stå stødig!

Kjærlighet
Elektriske Uranus står i opposisjon til ditt tegn, noe som gir deg et halvår fullt av spenning og rastløshet. Du vet ikke helt hva du vil, og følelsene svinger hit og dit. Du vet at det er en avgjørelse du snart må ta, enten du vil eller ikke.

Økonomi
Svært hyggelige overraskelser ligger på lur de nærmeste månedene. På mange måter er dette en ny begynnelse. Du har lagt en periode bak deg, og du møter en ny og bedre økonomisk virkelighet. Nyt det!

Arbeid og fritid
Du er sosial og blid, og du får et spesielt bånd til en kollega som vil skape framgang i din karriere. Du er raus med deg selv og kan gå til innkjøp av ting som hjelper deg i arbeidet ditt. Det kan være en pc eller annen teknologi. Del av ditt eget overskudd. 

Skorpionen 

(24. oktober–22. november) 

Skap din egen framtid!

Kjærlighet 
Mars, handlingens planet, hjelper deg i denne perioden. Det er godt nytt for deg, for du ønsker litt forandring og rykke opp i ting som har kjørt seg fast. Stjernene er på din side, og dette er tiden for å sette kursen mot det hjertet ditt vil!

Økonomi 
I denne perioden må du stramme livremmen. Det er på tide å se på økonomien din, og hva den faktisk tåler. Du har kanskje overvurdert hva du har råd til. Men med enkle grep kommer du på rett spor, og du lærer å tenke nytt om økonomien din.

Arbeid og fritid
Dette er året for å gjøre tanke til handling. Du brenner inne med prosjekter og ideer, og tiden er inne for å sette det ut i livet. Reiser, språk og fremmede kulturer er i fokus, også i jobbsammenheng.

Skytten

(23. november–21. desember)

Lytt til ditt indre!

Kjærlighet
Ting skjer! Skjebneplaneten Saturn står i ditt tegn både dette og neste år. Det vil bety store endringer, stor utvikling og mange store opplevelser. Forvent et år med radikale sceneskifter. La hjertet ditt være guide.

Økonomi 
Du er full av begeistring og tiltakslyst, men det kan være lurt å holde tømmene stramt om økonomien, for det er ikke sikkert den tåler tempoet du braser fram i. Sett deg inn i hva tallene tillater. 

Arbeid og fritid
Du vil opp og fram, og ønsker fornyelse for både deg selv og andre, og det både på jobb og i hjemmet. Andre er ikke like entusiastiske, og du vil møte motstand og begrensninger. Vær tålmodig.

Steinbukken 

(22. desember–20. januar)

Gi slipp på bekymringene!

Kjærlighet
Du føler behov for å stille krav til din partner. Til gjengjeld vil du skape gode og rolige vilkår for deg og din kjære i tiden som kommer. Du er i god kontakt med deg selv, og det ligger framgang og romantikk i luften.

Økonomi 
Dette er en periode der du makter å skape en veldig god balanse i økonomien. Enten du har litt eller mye penger, får du alt til å strekke til, og enda har du til overs til litt kos. Det er vel fortjent!

Arbeide og fritid
Du er kravstor og forventningsfull. Omverdenen stiller også forventninger til deg. Det er spenninger i luften, og kanskje vil hele ditt verdensbilde settes på prøve. Hva enn du gjør, må du ikke la ting gå i stå. Fremad marsj!

Vannmannen

(21. januar–19 februar)

Vær deg selv!

Kjærlighet
Noe skjer på kjærlighetsfronten. Du er usikker på hva, og du trenger å finne ut av det. Ikke la deg forvirre, men kom til bunns i gåtene. På våren kan du glede deg til mye moro med en spesiell person.

Økonomi 
I begynnelsen av året kjenner du at økonomiske begrensninger innsnevrer spillerommet ditt. Du kan ikke gjøre så mye av det du vil, og du føler at situasjonen er urettferdig. Din personlige frihet står på spill. Heldigvis vil våren bringe mer økonomisk stabilitet.

Arbeid og fritid
Skjebneplaneten Saturn skaper situasjoner der du virkelig blir stilt til ansvar for dine handlinger. Du vil føle deg klemt opp i det hjørne, og du vil måtte stå for den du er og det du gjør og sier. Ta utfordringene på strak arm!


Fiskene 

(20. februar–20. mars)

Ta imot livets gaver!

Kjærlighet
Året starter med en utfordring. Ikke bli usikker, prøv å se klart. Tidlig på våren kan det hele ende i en stor endring – et kapittel avsluttes kanskje, mens et nytt begynner. Skjebnen har en finger med i spillet, og det med positivt fortegn!

Økonomi 
Dette er et år der du må tenke nøye igjennom hva du bruker penger på. Overfladisk pengebruk vil få leie konsekvenser. Vær kreativ for å skape balanse i budsjettet. Det første kvartalet er definitivt ikke tiden for større kjøp eller investeringer.

Arbeid og fritid
Du kan se fram til en herlig start på det nye året. Du er i kontakt med deg selv og kjenner dine egne behov. Du trives med dem rundt deg og det som skjer, og du gir av deg selv, samtidig som du tar imot. Ta vare på øyeblikkene.

Tekst: Lejla Lindholm Christensen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer