Stjernetegn

Jomfruen bør gi kjæresten sin mer oppmerksomhet, mens vannmannen har godt av litt hvile

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 17.-23. mars.

HOROSKOP UKE 11: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 17.-23. mars. Foto: NTB scanpix
HOROSKOP UKE 11: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 17.-23. mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er andre tider, og du må venne deg til at du ikke kan bestemme alt selv. Du må prøve å innordne deg, selv om det ikke passer ditt temperament. Det konstruktive ved dette er likevel at du får mulighet til å reflektere over livet og ikke minst over din økonomi. 
UKENS RÅD: Pass på å ha en buffer.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Lytt til din indre stemme, det er den eneste du kan stole på akkurat nå. Du har ikke så mye overskudd til å være der for andre, du har nok med deg selv. Men du tenker mye over ting og ønsker mest å være i eget selskap. I helgen blir du kontaktet av en travel person, sett grenser.
UKENS RÅD: Vent med å ta endelige beslutninger.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker tydelig et energiskifte, og nå går det over stokk og stein. Humøret får et løft, og det er nesten ikke den ting du ikke kan klare. Du møter en person i nettverket ditt som ikke har samme letthet og hurtighet som du selv. Kanskje skal du droppe dette samarbeidet inntil videre?
UKENS RÅD: Sett dagsorden.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det gjelder å tenke klart og ikke la seg forvirre, nå trenger du fullt overblikk. Det vil være smart å jobbe målrettet. Men nå kreves mer enn normalt, og du må bruker mer krefter for å oppnå de resultatene du ønsker. La ikke litt motgang legge en demper på humøret, snart er situasjonen forandret.
UKENS RÅD: Avslutt gamle saker.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har ikke så mye hell med deg nå, særlig ikke når det gjelder å gjøre PR og selge deg selv og din kompetanse. Du må slåss mer for å få oppmerksomhet. Du er ikke så kreativ akkurat nå, så du bruker mer tid på å få kaninene opp av hatten. Før uken er omme, er du likevel i mål med alt du skal.
UKENS RÅD: Ha antennene ute!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du starter for fullt i begynnelsen av uken, bretter opp ermene og er mer innstilt på å jobbe enn vanlig. Du har motivasjonen og energien, og møter du f.eks. en person i helgen, har du ikke tålmodighet til å vente på vedkommende. Det går for langsomt, og du går egne veier.
UKENS RÅD: Gi kjæresten din mer oppmerksomhet!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Alt som gjelder samarbeid, er i fokus, og det passer deg ikke helt. Men du vet at det lønner seg å innordne deg. Ting går langsomt, og du har ikke mulighet for selv å påvirke dem, men må avvente. En ivrig person krysser din vei i helgen, men du har ikke noe særlig å tilby.
UKENS RÅD: Takk nei til tilbud om teamwork.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er ikke så utadvendt for tiden, men passiv og avventende – særlig i kjærlighet og andre du har et tett forhold til. Det viktigste er at du hele tiden har målet for øye. Hvis ikke blir det ikke noen retning på det du foretar deg. Det lønner seg å gå et vennskap etter i sømmene.
UKENS RÅD: Innstill deg på et kompromiss.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg ikke særlig avslappet, for det skjer mye omkring deg angående familie eller barn som du må forholde deg til. Det beste er å la bekymringene fare, for du kan ikke hindre ting som skjer. Vær likevel klar for å endre planer eller reagere impulsivt.
UKENS RÅD: Vent med å lansere nye prosjekter.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan bli en utfordring å få intuisjon og fornuft til å jobbe sammen nå. Du har noen meget konkrete oppgaver å forholde deg til, samtidig har du også mange følelser som du prøver å finne en forklaring på. Du kan ikke bare stole på mystiske sammenfall. Finn balansen.
UKENS RÅD: Tenk over om det kan være du som tar feil.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er økonomien som bekymrer deg i øyeblikket. Kanskje har du glemt noen viktige utgiftsposter som dukker opp denne uken. Du prøver å snakke deg bort fra det, men du har ingen unnskyldninger i denne saken. Du må stå i det og forklare deg så godt du kan. Det sås tvil om din troverdighet.
UKENS RÅD: Få mest mulig hvile.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på drømmer og på hvor du er på vei i livet. Det kan være vanskelig å stikke ut kursen akkurat nå, for det skjer hele tiden forandringer. La deg derfor føre med strømmen i tiden framover og se hvor den fører deg. Senere kan du alltids sette kompassnålen i ønsket retning.
UKENS RÅD: Ta vare på helsa.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer