Horoskop

Jomfruen bør satse på styrketrening denne uken, mens krepsen må finne balansen mellom jobb og familie

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 10.-16 februar.

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 10.-16. februar. Foto: NTB Scanpix
Denne ukens horoskop gjelder for perioden 10.-16. februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Alt som har med samarbeid å gjøre, er i fokus nå, og det kan være vanskelig å finne en felles kurs. Du har en tendens til å være egenrådig i alt du gjør. Din kjæreste/kollega prøver å innordne seg så godt som mulig. Men på ett eller annet tidspunkt tar tålmodigheten slutt.
UKENS RÅD: Følg dine impulser – særlig på fredag.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: For tiden kan du ikke handle på egne vegne, du må innordne deg andres systemer og normer. Det passer deg dårlig, men du er klar over at det er vilkårene. Gi deg selv tid og rom til ettertanke når du har en ledig stund. I slutten av uken får du en god idé i forbindelse med jobben. Nå gjelder det å samle støtte.
UKENS RÅD: Følg engasjementet!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får ny innsikt og ideer, og merker en letthet i kroppen og fart på tankene. Du kan slippe ideene løs, eksperimentere og leke med planer og visjoner. Du møter ingen motstand, for en viktig person støtter deg og er helt med på leken. Dere inspirerer hverandre.
UKENS RÅD: Sett ideene dine ut i praksis!


Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du vil gjerne øke kvaliteten på det du jobber med og ønsker at det skal bli lagt merke til. Du har denne uken sjansen til å skape nye arbeidsmetoder, finne på noe nytt og gå dine egne veier. Ellers er det fokus på familie og hjem, der det skjer noe utenom det vanlige.
UKENS RÅD: Finn balansen mellom jobb og familie.


Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er som regel du som får ideene, og det er også du som trekker lasset i parforholdet i øyeblikket. Likevel ser du lyst på framtiden og har visjoner om hvordan det kan bli bedre. I helgen er du kreativ. Mandag og lørdag får du en aha-opplevelse.
UKENS RÅD: Pass på ikke å virke for dominerende eller anmassende på dem rundt deg.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er oftest du som står for anskaffelser i hverdagen. Også denne uken er det du som må finne nye eller andre arbeidsmetoder, så driften kan gå sin gang så lett som mulig. Du får hjelp av en person som til daglig faller litt utenfor samfunnet og dets normer. Sammen skaper dere noe nytt.
UKENS RÅD: Sats på styrketrening.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er ikke på egen banehalvdel, og det merkes godt etter som uken går. Det kan være vanskelig å nå fram til enighet, og du og kjæresten må derfor inngå ett eller flere kompromisser. Du trekker det korteste strå og må være tålmodig. Det kan det godt bli noen diskusjoner av. Ett av barna dine støtter deg heldigvis.
UKENS RÅD: Finn balansen.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan knapt holde deg i ro, og risikerer å overanstrenge deg. Vær bevisst på det, og forsøk å unngå fysisk overbelastning. Det kan være vanskelig å kjenne når det blir for mye, og derfor er det bra hvis du kan få kjæresten til å minne deg om å hvile innimellom.
UKENS RÅD: Pass på din skjøre indre likevekt.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er en god idé å bremse farten litt, det gir seg selv i ukens gang. Det venter suksess og lite motstand mot å få ting som du vil. Du briljerer med god kommunikasjon, og du finner nye måter å bringe dine visjoner ut i verden via sosiale medier.
UKENS RÅD: Gled deg over den medgangen du har nå.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Som i uken før har du oppmerksomheten rettet mot familie og hjem. Det skjer noe hele tiden, så det er vanskelig å få ro og harmoni til å senke seg. Gjester og familie dukker opp og skal ha husrom og oppmerksomhet. Du har det best i dine egne sirkler og ønsker faktisk ikke å bli forstyrret.
UKENS RÅD: Gled deg til lørdag.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er handlekraftig og følger dine impulser. Det fører deg inn på nye veier og gir optimisme. Du er for tiden opptatt av noen etiske eller moralske øvelser som andre kunne lært noe av. Men det er ikke tid for moralprekener. Vent til forholdene er klare for at andre kan forstå dine visjoner.
UKENS RÅD: Kjør forsiktig.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Selvtilliten er på topp, og ingenting kan få deg i dårlig humør. Du ser lyst på livet og med god grunn, for du vil meget trolig lykkes med det du gjør. Vær likevel obs på økonomien, som kan endre seg meget raskt fra dag til dag, og være en utfordring i tiden som kommer.
UKENS RÅD: Bruk tiden din på en god sak.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer