Stjernetegn

Jomfruen må legge fortiden bak seg, mens vannmannen må huske å trene!

Ukens horoskop gjelder for perioden 23.-28. juni.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 23. - 28. juni. Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 23. - 28. juni. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har vanskelig for å skjule frustrasjonen over at du ikke får løst opp i ting i forbindelse med familie eller bolig. Forholdet til kjæresten er meget anstrengt, og det kan vare hele uken hvis du ikke knekker koden til avspenning. Det er smart å gi uttrykk for følelsene så du ikke brenner inne med dem.
UKENS RÅD: Snakk ut!

LES OGSÅ: Karrieren som er ment for deg ifølge horoskopet ditt

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du nyter livet for tiden, og gleder deg over alle framskritt som skjer hver dag. Denne uken har du sjansen til å gå mer konkret til verks angående noen ønsker du har, og du er til og med villig til å kompromisse med noen av dine prinsipper. Vær likevel obs på å være mer nyansert når du uttaler deg.
UKENS RÅD: Vær fleksibel.

LES OGSÅ: Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Bruk gjerne denne uken til å komme til hektene i stedet for å kaste seg over nytt arbeid. Akkurat nå trenger du å finne deg selv og kjenne etter hva du har lyst til. Etter hvert merker du et stemningsskifte. Du blir mer introvert, tenker økonomi og hva som faktisk lønner seg. Du trenger økonomisk sikkerhet.
UKENS RÅD: Sikre dine verdier.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen!

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Snart får du lyst til å delta i alt som skjer rundt deg, og du vil gjerne være i sentrum og få oppmerksomhet. Et samarbeid skal opp til vurdering – skal det starte eller avsluttes? Vent med å ta endelig beslutning til du finner ut hva som er riktig. Etter hvert vil du vite mer om hva løsningen er.
UKENS RÅD: Bruk tid!

LES OGSÅ: Denne treningen passer best for deg ifølge horoskopet ditt

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er tid for å trekke seg litt tilbake, få oversikt og tenke litt på det neste du skal gjøre. Du vil være på hytta i en lengre periode, eller andre steder der det er fred og ro. Du trenger å komme til krefter etter en lang tid med mange utfordringer og travelhet.
UKENS RÅD: Meditasjon og mindfulness vil gjøre deg godt.

LES OGSÅ: Her bør du bo - hvis du skal høre på horoskopet ditt!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er spesielt impulsiv akkurat nå, og det kan nok gi litt backlash de neste dagene. Men du merker at du har lagt en dårlig samvittighet fra deg og går videre med nye prosjekter. I sentrum for deg nå er nettverket ditt og vennene; du overveier hvem du vil satse på framover.
UKENS RÅD: Legg fortiden bak deg, se framover!

LES OGSÅ: Sett deg inn i hvilket stjernetegn han er - og vips er han din!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har skjerpet intuisjon for tiden, og det gjør at du kan gå dypere inn i noen av dine spesielle interessefelt. Familiehistorier blir tatt fram og fortalt om igjen i midten av uken, og du ser hvilke ressurser som ligger i familien. Arbeid og karriere vil dominere i helgen.
UKENS RÅD: Finn dine indre verdier.

LES OGSÅ: Slik får du bedre sexlyst med mindfulness

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: For tiden har du det best når du er i kjente omgivelser, også når du oppholder deg i utlandet eller på fremmede steder. Du har det ikke bra når din indre ro blir forstyrret, og det er det risiko for denne uken. Dine forestillinger om tilværelsen og din tro i den forbindelse blir satt på prøve i helgen.
UKENS RÅD: Bruk tid på å tenke.

LES OGSÅ: Mindfulness - bli mer til stede i barnas liv

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om du synes tingene går din vei for tiden, er det noe som irriterer deg denne uken. Det kan dreie seg om penger du føler deg snytt for eller som blir krevd av deg. Det beste du kan gjøre, er å ta opp saken og finne ut hvordan den kan løses best mulig. Det nytter ikke bare å gå rundt og furte.
UKENS RÅD: Vær konstruktiv.

LES OGSÅ: 

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Uken starter ganske rolig, men så må du regne med at det blir fokus på parforholdet eller samarbeid generelt. I øyeblikket må du forholde deg til tre personer hver gang noe skal forhandles eller besluttes. Det kan være vanskelig å gjøre alle til lags. Kjæresten din kan ta en uventet beslutning.
UKENS RÅD: Vær lydhør.

LES OGSÅ: - Yoga kan forebygge og bedre depresjon, psykiske problemer og stress

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du puster ut etter den siste ukens påkjenninger, men ganske straks må du igjen engasjere deg i saker som trolig har med jobben din å gjøre. Hverdagsprosjekter vil ta din oppmerksomhet framover. Det er smart om du så fort som mulig bestemmer deg for hvem du vil samarbeide med.
UKENS RÅD: Husk å trene!

LES OGSÅ: Dette visste du (mest sannsynlig ikke) at du kunne bruke pilatesballen til

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om du prøver å unngå konflikter, må du nok til pers denne uken. Det brygger opp til diskusjon. Det kan handle om noen forventninger som noen i familien har til deg. Barn eller unge stiller spørsmål og er kritiske, og du har problemer med å svare rolig og rasjonelt. Dette er nemlig emosjonelt for deg.
UKENS RÅD: Tell til ti.

LES OGSÅ: Sliter du med mørke og tunge tanker? Her er øvelsen som kan hjelpe!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer