Stjernetegn

Jomfruen skal ut og reise, mens steinbukken har ting å ordne på hjemmefronten

Ukens horoskop gjelder for perioden 2.-8. juni.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 2.-8. juni. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 2.-8. juni. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken: 

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du synes at alt går langsomt, særlig i begynnelsen av perioden. Senere merker du imidlertid tydelig at hindringer ryddes av veien og ny informasjon strømmer på. Du vil gjerne stå helt fritt i en bestemt sak som dukker opp midt i uken. Du går dine egne veier og ønsker ikke innblanding.
UKENS RÅD: Del informasjon! 

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har visse prinsipper som du står fast ved, noe som blir tydelig for alle på onsdag. Deretter dreier det seg om å være svært strukturert i alt du gjør for å få resultatene du ønsker deg. Ideene strømmer på, og det er klokt å prøve ut noen av dem for å se om de holder vann på litt lengre sikt.
UKENS RÅD: Arbeid hardt.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er litt forsiktig når du skal uttale deg om noe denne uken. Du passer på at alt går etter reglene, og dobbeltsjekker for å sikre at noe ikke er ulovlig eller at du senere kan få problemer med noe. Derfor går du litt stille i dørene denne uken, men det er ikke det samme som at du ikke foretar deg noe!
UKENS RÅD: Pass på ryggdekning! 

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Humøret går litt opp og ned, og for andre kan det virke som om du handler før du tenker. Du har likevel kontroll på ting når det gjelder hjem og familie, der det er utvidelser på vei eller det blir mer plass innenfor gitte rammer. Men det er noe som ikke stemmer når det gjelder teori og praksis hos deg.
UKENS RÅD: Ro deg ned.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mye på hjertet for tiden, og derfor snakker du mer enn vanlig. Du formulerer deg godt og liker å være talerør for andre. Kanskje du kan komme til å love mer enn du klarer å holde, det bør du huske på. I slutten av uken er det viktig at du formulerer deg klart og tydelig for å unngå fare for misforståelser.
UKENS RÅD: Lytt til kjæresten.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Har du planer om å reise eller være i bevegelse, vil du oppsøke steder der naturen er intens og overveldende. Her kan du fordype deg og la sansene overta for tankene. I midten av uken er det stor sjanse for å møte en venn eller bekjent fra fortiden. Dere utveksler gode minner og latter.
UKENS RÅD: Åpne sansene!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det stilles krav til deg, så du må prøve å konsentrere deg og holde hodet kaldt. Samarbeid er aktuelt, og det forventes noe av deg. Har du kontroll på tingene, er det ikke noe problem, i motsatt fall har du en jobb å gjøre. Du vil helst handle på egen hånd og ta egne beslutninger, noe som kommer overraskende på andre.
UKENS RÅD: Tenk deg nøye om.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: En oppgave skal være gjort før neste uke, og siden det lett oppstår forsinkelser, må du regne med litt ekstra tid og gi alle beskjed. Du føler det går i motbakke, og du må jobbe en del for å få avtalene i hus. Men det løsner etter hvert, og du vil oppleve at det du har strevd for å få i gang, ser ut til å gå av seg selv.
UKENS RÅD: Ikke gi opp!

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du jobber for å få et samarbeid til å fungere, og ser ut til å lykkes. Etter hvert kan du også regne med støtte fra din nærmeste samarbeidspartner. Du kommer lett i diskusjon med en venn/kollega, som hele tiden forsøker å stikke kjepper i hjulene for deg. Det avtar og blir bedre i løpet av uken.
UKENS RÅD: Vær diplomatisk.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker tydelig at det ulmer i noen glør på hjemmefronten, men du bør holde avstand fra det denne uken. Det er tilsynelatende våpenhvile, og du kan narres til å tro at det er gått over. Det kan likevel komme en reaksjon fra en uventet kant i familien. Nyt øyeblikkets fred, men vær forberedt på omstilling.
UKENS RÅD: Stålsett deg.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om du føler deg forstått, må du være forberedt på at ikke alt går som forventet. Det er smart å innta en mer avventende holdning og la være å involvere deg mer før du har sett noen resultater. Du kan likevel ikke la være å holde «foredrag» for dine nærmeste, som blir revet med av din begeistring.
UKENS RÅD: Husk å trene!

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Endelig kommer det litt støtte fra familien. Det har du lenge savnet, men det skal noen runder til før det blir enighet og man kan ta stilling til ting. Du er i en mellomposisjon og bør ikke ta endelige beslutninger før senere. Du trenger klarhet, men det kan ta tid.
UKENS RÅD: Smør deg med tålmodighet!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer