Denne ukens horoskop gjelder for perioden 16.–22. desember. Foto: NTB-Scanpix
Denne ukens horoskop gjelder for perioden 16.–22. desember. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Julen nærmer seg med stormskritt. Har du alt under kontroll? Hvis ikke bør du sjekke horoskopet ditt nedenfor!

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 16.–22. desember.

Slik blir uken!


Væren

21. mars-20. april
Din banebrytende energi har gode forhold i begynnelsen av uken. Du kan føle deg begrenset av kolleger eller andre rundt deg. De er alle av den oppfatning at du setter i gang mer enn du kan fullføre. Julen står for døren, og året renner ut – du må konsentrere deg om å få avsluttet det du allerede har i gang. Det er ikke så inspirerende og tar tid, så din tålmodighet blir satt på prøve. Klesmessig kombinerer du nytt og gammelt. Det gir deg en helt ny stil.

Tyren

21. april-21. mai
I tiden før jul holder du fast i tradisjonene dine rundt fellesskapet. Det kan handle om julemarkeder eller underholdning og forlystelser. Midt i uken kan det komme til å koste litt ekstra. Du blir ekstra oppmerksom på dine verdier. Du er vanligvis fornuftig når det gjelder din økonomi. I slutten av uken vet du akkurat hva julen kommer til å koste. Her underholder du forventningsfulle barn. Du kan glede deg over å få flere invitasjoner til julekos nå før jul.

Tvillingene

22. mai-21. juni
For deg handler det om å få avsluttet noen av dine aktiviteter, så du kan begynne å starte juleferien. På samme tid kan du se at andre rundt deg har det ekstra travelt. Du trenger sikkert ikke å ha dårlig samvittighet, for kanskje har du bare planlagt tiden din bedre. I slutten av uken er det bruk for deg hjemme, der du kan gi en hjelpende hånd. Et praktisk problem skal løses. Fullmånen onsdag i ditt tegn fører til spesielle følelser mellom deg og din nærmeste.

Krepsen

22. juni-22. juli
Selv om hjemmet er ditt domene, bør du passe på at du ikke må stå med hele arbeidsbyrden alene. Det er ditt ansvar å trekke inn familien, og de vil veldig gjerne hjelpe deg. Har du også en jobb å passe, kan det bli en tøff og travel uke før juleferien. Ved fullmånen midt i uken topper arbeidspresset seg, men så merker du også at julaften nærmer seg. Bruk penger på å skjemme bort deg selv i slutten av uken. Men selv om du har det travelt, så gjør du oppgavene dine med humor og et stort smil.

Løven

23. juli-23. august
Du kan med god samvittighet starte uken uten å tenke på arbeid og plikter. Du er på forskudd og kan bruke tiden på samvær med din partner eller barn. Det ene utelukker ikke det andre, for du har masse energi. Hvem du enn tilbringer tid sammen med, er tonen humoristisk, og dere har det morsomt sammen. Et familiebesøk på en annen kant av landet er kanskje tradisjon før jul og vekker stor gjensynsglede. Du klarer å passe pliktene dine, samtidig som du er der for dine nærmeste.

Jomfruen

24. august-23. september
Uken din starter i et høyere tempo enn den slutter. Det er arbeidsoppgaver det ikke lønner seg å begynne på før jul, og hvis det er mulig, lar du disse ligge. Flittig som du er, må du ikke gå og ha dårlig samvittighet på grunn av det. Tenk heller ikke for mye på de oppgavene som ligger og venter på deg til etter jul og nyttår. Det er en livlig trafikk hjemme hos deg, og julestemningen er god. Og du nyter en av dine faste juletradisjoner som handler om kjærlighet og romantikk.

Vekten

24. september-23. oktober
Velger du å engasjere deg lokalt, vil du oppdage at det er mange tilbud å velge mellom. I et ellers stille nabolag har juletiden flere tilbud. I et julelotteri kan du være heldig å komme hjem med en flott gevinst. Det handler om å komme seg ut og være sammen med andre. Du får både sett og snakket med mange mennesker. På jobben vil uken også mest handle om å hilse på og ønske god jul. En avtale om plikter på jobb eller hjemme kan løfte noen byrder fra skuldrene dine.

Skorpionen

24. oktober-22. november
Allerede nå har du mer tid og overskudd til å være sammen med familien. Enten det er tidlig juleferie, eller så har du bare planlagt oppgavene dine godt. For øvrig passer det deg best å kunne disponere tiden din fritt. De største og dyreste julegaveinnkjøpene gjør du denne uken. Det er ikke snakk om impulskjøp, for du har nøye overveiet hva du vil kjøpe. Hjemme går du rundt og tenker store tanker. Julestresset topper seg sist i uken, så kan tempoet skrus ned.

Skytten

23. november-21. desember
Riktignok har du mer å gjøre akkurat nå, men heldigvis er det også morsomme fellesskap du bruker tiden din på. Mandag bør du få et overblikk over uken, så du har mulighet for å disponere tiden din fornuftig. Aktivitetene dine skjer hovedsakelig utenfor hjemmet. Først når helgen er over, er du for alvor klar for din partner og familiært samvær. Nå skal tiden brukes sammen. Du utnytter tiden optimalt, og skulle du komme bakpå, så tar du igjen det forsømte nå.

Steinbukken

22. desember-20. januar
Det kan være at noen prøver å liste en hemmelighet ut av deg, men den kroken biter du ikke på. Derimot kan du bli i tvil om ting du ha sagt eller lovet er noe du faktisk er i stand til å holde nå. Å skifte mening i en bestemt sak kan gi deg noe å tenke over. Du blir nødt til å sette ord på det, framfor alt være ærlig, også hvis din holdningsendring bunner i personlige og følelsesmessige forhold. Det er ikke kjedelig å komme hjem til deg, der huset summer av liv og gjester.


Vannmannen

21. januar-18. februar
Det er gode muligheter for at du har det som fisken i vannet. Fellesskapet fyller mye av tiden, og du får sett og snakket med alle dem som betyr noe for deg. Alt dette kan du også oppleve hvis du velger denne uken opp mot jul til en reise. I så fall er det opplagt at du kan være tett sammen med din partner eller en god reisevenn. Du opplever også julen som varm og romantisk med dem du er sammen med. Du får et kompliment eller en gave som gjør et stort inntrykk på deg.

Fiskene

19. februar-20. mars
Selv om du er godt til å disponere tiden din mellom arbeid og fornøyelser, er det ikke sikkert at du selv føler at du er i balanse. Det kan saktens henge sammen med julestresset og alt det som omgivelsene forventer av deg. Du vil så gjerne overraske og glede andre. Det koster en del ressurser – både penger og energi. Heldigvis har du din trofaste støtte som bistår deg. Du finner uventede ressurser – både kontanter og også dem som gir deg styrke.

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: