Stjernetegn

Krepsen bør roe ned med yoga, mens løven har godt av å være mer sosial

Ukens horoskop gjelder for perioden 26. mai-1. juni.

HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for perioden 26. mai-1. juni. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for perioden 26. mai-1. juni. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mange baller i luften for tiden, og til nå har du klart å ta imot alle sammen. Men denne uken kan du plutselig føle deg presset og kanskje bli forsinket når det gjelder å levere til fastsatt tid. Ro ned, og finn tålmodighet til å unngå å bli altfor irritert. 
UKENS RÅD: Hold dine frustrasjoner og din misnøye for deg selv.   

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har fortsatt ikke den gjennomslagskraften du ønsker deg, og må bruke andre metoder for å få til det du vil. I midten av uken er det vanskelig å få teori og praksis til å møtes, og du må motvillig slakke på noen av dine ellers så faste prinsipper. Privatøkonomien er i fokus rundt nymåne.
UKENS RÅD: Vær pragmatisk.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Dine tanker og handlinger stemmer ikke helt overens i øyeblikket. Du er mer sindig enn vanlig, men samtidig handler du før du tenker. Det kan gi noen kinkige situasjoner, særlig på jobb. Bortsett fra det har du mulighet til å få oppfylt noen ønsker denne uken, men det krever litt innsats.
UKENS RÅD: Pass på helsa.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du trenger å trekke deg litt tilbake fra styr og ståk, og finne fram til noen dypere lag i deg selv. Det kan gjøres på mange måter. Både yoga og meditasjon er egnet for formålet. Du trengs i en spesiell sammenheng, men du har ikke så lyst til å eksponere deg. Du tilbyr å bistå bak kulissene.
UKENS RÅD: Ikke la deg presse.  

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: For tiden tar du mer enn gjerne ansvar for at all kommunikasjon i nettverket fungerer. Du er særlig drivende kraft der du kan trekke i trådene og sørge for at info når fram til alle. Onsdag er det spesielt viktig at du er åpen og ærlig om hva som er intensjonen bak de tingene du er opptatt med.
UKENS RÅD: Vær sosial!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå har du lyst til at det skal skje noe nytt, og det trenger ikke å være noe avansert. Kanskje er det nok å skifte ut den vanlige menyen med noe litt mer eksotisk og spennende. Kanskje du drar på reise ut i det blå, til steder hvor du ikke har vært før. Alt dette for å få tilfredsstilt trangen til å se andre horisonter.
UKENS RÅD: Følg magefølelsen!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er ikke så lett å få medhold, så nå må du selv ta ansvar for det du setter i gang. Flere prøver å overtale deg til å droppe prosjektet ditt. Du er ikke så redd for å gjøre tingene alene, og du kan ikke bruke andres negative forventninger til noe. Men du får et forklaringsproblem overfor en person i familien.
UKENS RÅD: Friskt mot!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan være vanskelig å finne ut hvilket bein du skal stå på i en bestemt sak. Du synes at det er mye oppoverbakke og får ikke helt dreis på ting, for det er hele tiden hindringer eller annet som kommer i veien for å løse de utfordringene du har. Først i neste uke kommer løsningen på problemene dine.
UKENS RÅD: Ha tålmodighet.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Noen av de utfordringene du hadde tidligere i år, er tilbake. Men nå har du større mulighet til å få gjort noe med dem. Du får blant annet mer informasjon som hjelper deg på veien. Et samarbeid blir aktuelt i løpet av uken, og det kan være vanskelig helt å gjennomskue hva som foregår.
UKENS RÅD: Vent med å handle.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på helse og kondisjon denne uken. Det kan være en bra anledning til å justere eller komme i gang med noe effektivt med saken. Du har det ellers best i meditative omgivelser, og vil ikke ha så mye oppstyr rundt deg selv. Men det er smart å ta seg sammen og få skikk på fysikken.
UKENS RÅD: Gå dørstokkmila.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har håp om at det kommer til å skje noe nytt i livet. Det er et godt tidspunkt, for nå kommer ting og muligheter på løpende bånd, nesten av seg selv. Utfordringen kan være at du ikke helt vet hva du har lyst til. Men våger du deg utpå, vil du oppdage at det kommer flere og bedre tilbud til deg.
UKENS RÅD: Ta imot!

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er særlig fokus på familielivet denne uken. Det kan være en utfordring å vite helt presist hva som forventes av deg, og derfor er det smart å prøve å finne ut av det. Spør rett ut hva som kreves og hva du kan bidra med for å skape bedre stemning og større harmoni i hjemmet. Det er nok flere muligheter her.
UKENS RÅD: Lytt til innspill.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer