Ukens horoskop gjelder for perioden 14.–20. oktober. Foto: NTB-Scanpix
Ukens horoskop gjelder for perioden 14.–20. oktober. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Krepsen bør ta en prat med partneren sin, mens jomfruen vil få en spennende oppgave i slutten av uken

Uke 41 Ukens horoskop gjelder for perioden 14.–20. oktober.

Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken!


Væren 

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er mye god energi rundt karrieren din. Bruk denne unike anledningen til å gjøre en forskjell for dine kolleger. Engasjer deg med kropp og sjel i en oppgave, så du ikke kan tenke på annet. Bli en løsning og ikke et problem for arbeidsgiveren din. Gå på kreativ karrierejakt, og be om mer ansvar.
UKENS RÅD: Gi full gass!

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Driv ikke rovdrift på deg selv. Stress og jag har du definitivt ikke bruk for i tiden som kommer. Pass på nattesøvnen. Du har godt av daglige rutiner. Finn din stil, der du kan tilgodese dine behov for balanse og velvære. Gå i gang med rengjøring, så hjemmet ditt kan ligne en renskurt øy av trygghet.
UKENS RÅD: Lev i nået.

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Merkur er på snarvisitt i ditt hus for lek, barn og kreativitet fram til 25. oktober. Dermed har du alle muligheter for å utfolde din livsglede med barn. Du kan også planlegge å bli gravid og sette i gang morsomme prosjekter. Framkall latter og humor.
UKENS RÅD: Lytt til dine indre drømmer, og følg ditt livskall.

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan komme ut for sure mennesker og dessverre havne i dårlig selskap. Fjern deg fra meningsløse samtaler. Tenk over hva slags mennesker du helst vil omgås. Hvem suger energi fra deg, og hvem tilfører energi? Luk ut i vennskap som ikke er stabile og likeverdige.
UKENS RÅD: Ta en prat med partneren din om mål og drømmer. 

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør pleie familie- og søskenforhold. Er det et problem, så stikk hull på byllen. Bruk din autoritet til å sette dagsorden for familien. Vær voksen, og demp din tendens til å være skarp. Du lykkes i karrieren med litt list og sjarm. Vær konstruktiv og målbevisst. Si hva du tenker og føler.
UKENS RÅD: Stå inne for deg selv.

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Reiser og utdannelse skal planlegges med omhu. Så kan du konsentrere deg om viktige oppgaver. Få mer balanse i familielivet. Gjør ting sammen med barna dine, på deres premisser. Vær kjærlig og uselvisk, og vis at du er glad i dem. I slutten av uken vil spennende oppgaver falle på deg.
UKENS RÅD: Tenk positivt hver dag.

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Økonomien trenger et grundig ettersyn. Du kan bli fristet til å kjøpe mer enn du har råd til. Inntekter og utgifter må revideres. Vent deg et vendepunkt når det er gjort. Nye tanker og følelser kan forandre livsstilen din. Gjør opp med fortidens skygger, og tilgi. Et karriereskifte kan bli nødvendig.
UKENS RÅD: Vær fornøyd.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Bruk din unike kompetanse. Det er behov for din ekspertise. Du arbeider iherdig for å klatre på karrierestigen. Du når dine mål med stahet og jernvilje. En ny bolig kan bli bra for deg og din familie. Hvis du arbeider med saken, kan mirakler skje om ikke så lenge.
UKENS RÅD: Stol på dine kreative impulser. Du vil lykkes.

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Dine vennskap og det sosiale nettverket betyr mye for deg. Hvem skal være med i den innerste kretsen? Det kan være nødvendig å sortere. Du vil møte mennesker som kan inspirere deg til studier. Du kan bli interessert i jus, etikk og moral. En studiereise kan bli aktuell. Balanser arbeid og familie.
UKENS RÅD: Lytt innover.

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det travelt, og kan gå glipp av viktig informasjon. Det skjer uventede ting på jobben som du må fikse. Tenk før du taler. Du kan bli oppfattet som arrogant og ubehagelig. Du kan også bli for flink, og det kan gi en baksmell. Snakk med sjefen hvis du trenger utfordringer.
UKENS RÅD: Du kan ikke gjøre alle til lags.

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan møte en kjærlighetspartner og bli helt betatt. På rosa skyer kan fantasier, drømmer og lengsler sløre blikket ditt. Husk at hverdagen kommer. Vær realistisk, og ha beina på jorden. Det er fokus på økonomien. Du kan få en arv, legater eller gode banklån.
UKENS RÅD: Reiser til eksotiske steder er et must for sjelen.

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er følsom og sensitiv. Du merker når et familiemedlem mistrives før vedkommende selv vet det. Bruk evnene dine profesjonelt til å hjelpe folk i nød. Du får hjelp fra en ukjent kilde når du følger din intuisjon. Lytt til din indre stemme og drømmene dine. Skriv dem ned, og les budskapene.
UKENS RÅD: Følg dine impulser.

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer