HOROSKOP UKE 3: Dette horoskopet gjelder for perioden 20.-26. januar.  Foto: NTB scanpix
HOROSKOP UKE 3: Dette horoskopet gjelder for perioden 20.-26. januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stjernetegn

Krepsen kan med fordel tilbringe mer tid i kultivert selskap, mens vekten bør hente støtte fra kjæresten sin

Dette horoskopet gjelder for 20.-26. januar.

Publisert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Det skorter på energien denne uken. Det er særlig på jobb du føler deg fastlåst, og derfor er det en god idé å ta det litt rolig og er selektiv i dine valg av jobboppgaver. En sjef eller overordnet kan bli meget utålmodig i den anledning, men det er viktig at du passer på at du ikke blir overbelastet.
UKENS RÅD: Pass på deg selv.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mange drømmer, særlig om økonomiske prosjekter. Noen av dem er urealistiske. Men du blir mer og mer sikker på at kursen du har satt, er riktig. Husk likevel at tingene har en tendens til å forandre seg raskt, og derfor er det vanskelig å få et bilde av hva som faktisk foregår på finansmarkedet. 
UKENS RÅD: Følg intuisjonen!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du går sterkt opp i om ting foregår på riktig måte. Det gjelder særlig offentlig saksbehandling. Du må ruste deg med tålmodighet, for det tar tid å få tak i de rette personene, og derfor føler du deg litt alene om ting. Bruk tiden på å gjøre din egen research slik at du har gode argumenter om nødvendig.
UKENS RÅD: Ro deg ned.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er tid for å avslutte prosjekter og bli klar for nye. Midt i uken merker du et skifte, du føler deg lysere til sinns og ser mer optimistisk på framtidige prosjekter. Alt som har med kultur å gjøre, tiltrekker deg nå, og kanskje har du selv planer om å bli mer synlig på kulturscenen.
UKENS RÅD: Tilbring tid i kultivert selskap.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Din fysiske form er mye bedre denne uken, og du ser fram til andre og mer muntre tider. Særlig midt i uken kjenner du et stemningsskifte, og du blir mer interessert i mennesker rundt deg og i å gi omsorg. Du har mye lettere for å sette seg inn i andres situasjon og kan gi støtte der det forventes. 
UKENS RÅD: Marker deg selv!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er nå i denne uken du kan gjøre noe seriøst ut av dine kreative interesser. Nå har du ro og mulighet for å fordype deg og skaffe deg viten om det som opptar deg. Det kan føre deg i ulike retninger, og kanskje også en tur til utlandet. Nyt friheten du har til å bestemme farten og kursen.
UKENS RÅD: Uken er din!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Mye av det du gjør for tiden, er drevet av idealisme og trang til å tjene veldedige formål. Har du utfordringer med den fysiske formen, vil alternative terapier interessere deg, om så ikke for annet enn å prøve om noe nytt og annerledes kan ha effekt. Men husk å bruke fornuften, også! 
UKENS RÅD: Hent støtte fra kjæresten din.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du opplever noe som bidrar til at du får en dypere forståelse for egne aller andres psykiske mekanismer. Kanskje kan det hjelpe deg til å navigere i en bestemt sak, siden du nå vet mer om dine og andres reaksjonsmønstre. Ut over dette vil økonomien oppta deg, og du prøver intenst å finne en løsning.
UKENS RÅD: Prioriter økonomien.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har de beste hensikter i alt du gjør. Det nyter andre godt av, særlig foreninger. Du gjør en stor innsats og er ydmyk i forhold til honoraret. Andre forstår ikke alltid ditt sosiale engasjement, men det gjør deg ikke noe. Men nå kniper det med å komme i havn, du har ikke helt energien til det.
UKENS RÅD: Gled deg!

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Hvor nødig du enn vil, må du nok se noen realiteter i hvitøyet denne uken. Humøret kunne i den forbindelse godt vært bedre. Men det må altså til, og snart merker du en lettelse og klarer å se en vei gjennom hindringene. Har du noe på hjertet, så vent helst til neste uke med å si det høyt.
UKENS RÅD: Vær forberedt på uro.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om det ikke har ditt fokus, så vil episoder i familien dukke opp, og du må forholde deg til dem. Ukjente familiemedlemmer og deres historie kan plutselig bli aktuelle, og det må du bearbeide. Du har fortsatt noen privatøkonomiske utfordringer som ikke kan løses på stående fot.
UKENS RÅD: Tenk alternativt.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er meget handlekraftig nå, og det styrker ditt image på lengre sikt. Alt som har med åndelige temaer å gjøre, tiltrekker deg, for du leter etter sammenheng i livet eller en mental tilhørighet. Gi det tid og oppmerksomhet. Du vil lykkes med kreative oppgaver denne uken, for du vet hva du vil.
UKENS RÅD: Lytt til gode råd!

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer