Stjernetegn

Krepsen må være forberedt på overraskelser, mens jomfruen bør ha fokus på økonomien

Ukens horoskop gjelder for perioden 14.-20 april.

HOROSKOP UKE 15: Ukens horoskop gjelder for perioden 14.-20 april. Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP UKE 15: Ukens horoskop gjelder for perioden 14.-20 april. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: I denne perioden har kjærligheten særdeles gunstige kår, så tilbring mye tid med din utvalgte. Det er sterke følelser, og det kan være vanskelig å finne balansen, men etter hvert faller ting til ro. Du får mer energi, og det blir fart i sakene, ikke minst i ditt eget hode. 
UKENS RÅD: Inngå gode avtaler, og ha mange baller i luften.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Et vendepunkt i begynnelsen av perioden løfter humøret. Du har lenge ventet på dette. Ting går endelig i din retning, og du og kjæresten kan legge planer på både kort og lengre sikt. Du er kreativ, og ideer kommer til deg som lyn fra klar himmel. Du er fokusert på helse og sunn mat.
UKENS RÅD: Følg magefølelsen.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du blir berørt av noe, men lar ikke andre se det. Du skjuler følelsene dine. Det har trolig med barn eller en kjæreste å gjøre. Det er klokt ikke å ha for mange avtaler å holde, for det kniper litt med energi og humør. Du føler at det går trått med å nå målene dine.
UKENS RÅD: Bruk helgen til å komme til hektene.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Jobb og ambisjoner fyller mye av tiden, og det blir etter hvert klart hvor du kan gå solo med en eller flere oppgaver og følge din egen vei. Du har kontroll på tingene og har masse energi. Men du må gjøre opp status over tiden og trenger kanskje litt drahjelp fra vennene dine.
UKENS RÅD: Vær forberedt på overraskelser.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker en viss uro eller utålmodighet. Det er viktig at du har rom for å endre planlagte avtaler. Uventede hendelser kan skape helt nye muligheter. Har du vært på kur eller diett, er det tid for å avslutte den. Mot slutten av perioden merker du at kreativiteten bobler.
UKENS RÅD: Velg dine ord med omhu.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er usikker på hvilken vei du skal gå, så hold deg i sporet, til noe annet viser seg. Det kan vare noen uker før de ønskede mulighetene kommer, men de er verdt å vente på. I slutten av måneden får du anledning til å vise deg fram. Prøv å unngå innblanding fra andre.
UKENS RÅD: Ha fokus på økonomien.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er tid for å gjøre noe for helsen, og f.eks. yoga eller soneterapi er gode valg. Du er usedvanlig åpen for sanseinntrykk. Du er i det romantiske hjørnet og har hell med dine tilnærmelser. Gi uttrykk for følelsene dine, og gjør det beste ut av utseendet. 
UKENS RÅD: Ikke glem å trene kondisjon og styrke.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er viktig å finne din plass, både blant kollegene og i forholdet til kjæresten. Det går greit akkurat nå, men det er ingen tvil om at det er du som trekker det største lasset. Det kan være smart å invitere kjæresten på byen eller finne på noe annet som fremmer romantikken.
UKENS RÅD: Ta vare på nære forhold, men vær realistisk.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får oppgaver som må løses sammen med folk i nettverket eller med venner. Du må bruke både tid og energi for å få samlet troppene. Etterpå kan du tillate deg å puste litt ut og tenke mer på deg selv. Du trenger å finne balansen i en travel hverdag.
UKENS RÅD: Ta godt vare på helsen din!

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Motsetninger preger stemningen der du er. Selv om de tilsynelatende er saklige, kan man lure. Se litt på dine egne fordommer. I familien og den nære krets, derimot, er det ro og harmoni. Et prosjekt i forbindelse med boligen blir snart avsluttet, hvis du vil. 
UKENS RÅD: Behold balansen mellom jobb og hjem.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har veldig lyst til å reise og se andre ting. Finn på noe gøy her hjemme, så det kompenserer litt. Perioden starter bra med godt samarbeid, men senere kjenner du på motstand og kritikk. Det handler sannsynligvis om dine pengesaker, hvilket får deg i dårlig humør.
UKENS RÅD: Gjennomgå økonomien din.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler trang til å gjøre noe godt mot dem du omgås. Det blir svært godt mottatt. Et vendepunkt kommer i midten av perioden og gjør alt lettere. Slapp av, og nyt at det blir litt ro rundt deg. Det er en del uro blant naboer eller søsken, men det er ikke noe du trenger å engasjere deg i.
UKENS RÅD: Bruk viljestyrken din!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer