Denne ukens horoskop gjelder for perioden 1.-8. desember. Foto: NTB-Scanpix
Denne ukens horoskop gjelder for perioden 1.-8. desember. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Ukens Horoskop

Løven kan møte en ny partner på drømmedate, og Krepser bør si stopp før de blir tappet for energi

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 1.-8. desember.

Publisert

Slik blir uken!

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Kjenner du noen som skylder deg en vennetjeneste? Da er det nå du skal be om hjelp. Du har mulighet til å bygge nye nettverk. Kom på banen med det du kan, og gjør oppmerksom på deg selv. En gruppereise med interessante mennesker vil være bra for deg.
UKENS RÅD: Hold juletradisjonene i hevd sammen med barna dine.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Gå mer i dybden av ditt følelsesliv. Gamle familiemønstre bør avklares, og hemmeligheter avdekkes. Søk hjelp hos profesjonelle rådgivere hvis det gavner din sak. Personlig vekst kan fremme familielivet og karrieren. Forsikringer, bank og økonomiske forhold kan bli en kilde til opp- eller nedturer.
UKENS RÅD: Ta en dag av gangen.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på kjærligheten og parforholdet. Sett nye mål for framtiden, og planlegg eventuelt familieforøkelse. Et kjæledyr kan også bli aktuelt. Du er rastløs og trenger luft rundt deg, men arbeidet ditt legger kjelker i veien for deg akkurat nå. Du må prioritere det du er best tjent med.
UKENS RÅD: Tenk før du handler.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Arbeidskollegene dine forventer mer av deg enn du kan klare. Si stopp før du blir tappet for energi. Litt pusterom vil gi flyt og nye ideer. Inngå ikke et kompromiss for å glede andre. Du finner din egen vei når du er tro mot deg selv. Hent styrke og nærvær med barn og familie.
UKENS RÅD: Gled deg over å gå på jobb!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan komme til å møte en ny partner på en drømmedate. Du kan også reise ut i verden og finne ditt nye hjem. Bruk fantasien, og forestill deg at alt kan skje. Tenk vilt og stort. Lag en handlingsplan, og følg målene dine. Dra på eventyr, og regn med noen fantastiske opplevelser.
UKENS RÅD: Gjør noe nytt!

Jomfruen 

24. august-12. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Boligdrømmer kan bli til virkelighet. Snakk med banken om hvilke muligheter du har. Vær praktisk, og lag en framtidsplan sammen med familien. Arbeidet krever oppmerksomhet, men vær obs på stress. For lite søvn kan gå utover magen. Du kan møte en respektert person som gjør inntrykk.
UKENS RÅD: Hold lav profil.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er mulig at du flytter for deg selv eller sammen med andre. Det vil bli endringer på mange områder. La livet stå åpent, og forvent gode tider. Nye visjoner dukker opp. Du finner kanskje en samarbeidspartner som er til støtte. Stram opp økonomien!
UKENS RÅD: Lag ikke avtaler med hvem som helst.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på inntekter og utgifter. Du kan være heldig og gjøre flere forretningsavtaler. Ta deg godt betalt. Gå etter solide kontrakter. Bruk dine evner og talenter på meningsfulle oppgaver. Bli frivillig, og støtt nærmiljøet ditt. Bruk din stemme, og spre ditt budskap til gavn for andre.
UKENS RÅD: Si hva du mener!

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Gjør noe ekstra ut av deg selv, og vis fram hvem du er. Omsett ideer til handling. Vil du opp og fram og ha suksess, må du faktisk jobbe for saken. Du har gunstige utsikter til å få dine ønsker oppfylt. Smi mens jernet er varmt. Husk å spise sunt og variert.
UKENS RÅD: Pass på ikke å falle for søte fristelser!

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du står på terskelen til en ny karriere hvis det er det du vil. Ta imot gode tilbud uten å nøle. Som steinbukk er du forsiktig av natur, men her skal du hoppe i det. Du har planeten Venus i ditt første hus denne uka. Det betyr pleie av utseende og nye klær, men også økonomisk overskudd.
UKENS RÅD: Ta familien på tur.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Er du rå på sosiale medier og IT, er det gode nyheter. Du kan skape flyt og spennende prosjekter til nytte for andre. Gå ut på markedet, og demonstrer hva du kan hjelpe til med. Du vil trives som iverksetter eller med selvstendig arbeid. Finpuss dine evner som selger.
UKENS RÅD: Kom deg ut av startgropen.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du gjør det godt på jobben, og framover vil du få enda mer medvind og suksess. Din innsats har stor betydning for andre. Sett pris på deg selv og feire hva du har oppnådd. På hjemmefronten kan du møte utfordringer som du må ta seriøst. Din partner trenger din hjelp og veiledning.
UKENS RÅD: Vær litt mer lydhør, hjelpsom og fleksibel.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer