HOROSKOP UKE 2: Ukens horoskop gjelder for perioden 13.-19. januar.  Foto: NTB scanpix
HOROSKOP UKE 2: Ukens horoskop gjelder for perioden 13.-19. januar. Foto: NTB scanpix Vis mer

Stjernetegn

Noen fra jomfruens fortid vil dukke opp, mens skorpionens planer kan endre seg på kort varsel

Ukens horoskop gjelder for perioden 13.-19. januar.

Publisert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
Du trives best i bakgrunnen akkurat nå. Vanligvis byr det deg litt imot, men nå er det nettopp det som trengs. Mange tanker og drømmer surrer rundt i hodet ditt, og nettopp i hodet ditt blomstrer også romantikken. Det kan jo være deilig, i hvert fall for en stund. En kollega vil sette spørsmålstegn ved kompetansen din, noe som vil få deg til å vise deg fra din beste side. Du vil blomstre om du er flink til å komme deg ut blant folk.

Tyren 

21. april-21. mai
Hverdagen blir morsommere hvis du er mer ute blant folk. Foreningsliv og annet som får deg ut av hjemmet, er bra for deg. Du finner noen du kan snakke med om utland og reiser. Det kan fort utvikle seg til et lite eventyr. Du vil realisere reisedrømmer du har hatt lenge, og ser ditt snitt med din nye venn. Han eller hun er kanskje litt mer nølende. Vær litt påpasselig med pengeforbruket ditt, midlene rekker kanskje ikke så langt som du håper.

Tvillingene

Det skjer ikke så mye rundt deg, men det er mest fordi du er i arbeidsmodus og ikke ser så mye annet enn arbeidsoppgavene dine. Du har mindre av både tid og energi til andre ting. Du har god konsentrasjonsevne og går ikke på akkord med deg selv. Men mot slutten av perioden må du begynne å forholde deg til andre mennesker igjen. Møter du noen som virker interessert, skal du være åpen for kontakt.

Krepsen

22. juni-22. juli
Du starter uken med stort fokus på dine nærmeste. Det er en munter og god stemning i hjemmet, og både prat og latter sitter løst. Mot midten av uken føler du et behov for også å treffe folk utenfor hjemmets rammer. Oppsøk kreative mennesker og sammenhenger, så vil du føle deg velkommen. Noen hjemme påtar seg mer ansvar, noe som gir deg mer frihet til å dyrke egne interesser og kontakter. Tiden er inne for å bli inspirert!

Løven

23. juli-23. august
Skal du rekke over alt du har planlagt, krever det god organisering. Tiden løper lett fra deg, så hold deg til timeplanen din, og ikke begi deg ut på omveier. Fram til torsdag foretrekker du å være alene om oppgavene dine, og også det er tidkrevende. Men etter det er du mer åpen for samarbeid og delegering. Har du deadline, vil du rekke den innen ukens utgang. Fordi du må tenke kjapt denne uken, er det greit å vite at du kan stole på magefølelsen.

Jomfruen 

24. august-23. september
Du har hatt en periode med tvil rundt hjemlige forhold. Nå setter du foten ned og tar noen avgjørelser på egen hånd. Din partner eller andre i familien er kanskje ikke enig med deg. Forbered noen gode argumenter, du vet du har dem! Familieidyllen kommer ikke til å briste, og du har fokus på relasjonene. Noen fra din fortid vil også dukke opp, og dere vil dele minner. Det viktigste denne uken er å tilbringe tid med dem som betyr noe for deg.

Vekten

24. september-23. oktober
Hverdagen din er spennende for tiden. Du driver med noe som fanger interessen din, og i tillegg har du tid til å følge ditt eget tempo. Med ditt skarpe øye for farger og detaljer er tiden inne for å gjøre litt innkjøp til hjemmet. Du lar deg ikke be to ganger. Andre kan kanskje komme til å kritisere pengeforbruket ditt. Men du er fornuftig, og tenker alltid på familiens beste, også når du handler. Ikke lytt for mye til andres meninger – og ta vare på deg selv.

Skorpionen

24. oktober-22. november
Planene dine kan endre seg på kort varsel. Det kan dukke opp uventede fridager, noe som passer bra, da familien din har ekstra bruk for deg på onsdag. Det kan være barn som trenger litt ekstra tid med deg, eller det kan være oppgaver i huset som ikke kan vente lenger. Er det sistnevnte, skal du passe litt ekstra på rygg og føtter. Du er praktisk anlagt, og det hjelper deg. Bruk din logiske sans, og oppgavene vil nærmest løse seg selv.

Skytten

23. november-21. desember
Hjemmet ditt er arena for hyggelige sammenkomster. Kanskje hygger også familien din seg når du er opptatt med andre ting. Du har mange avtaler og forpliktelser denne uken, og det står penger på spill, så du må følge opp forpliktelsene dine nøye. Men det vil gi avkastning! Det er én bestemt person du kan snakke fortrolig med om pengesaker. Bruk vedkommende, det vil hjelpe deg. Når belønningen for ditt harde arbeid kommer, skal du unne deg selv litt kos.

Steinbukken

22. desember-20. januar
Det er på tide å gjøre drømmene din til virkelighet. I hvert fall noen av dem. Første steg er å snakke høyt om det. Ikke hold tann for tunge, og ikke mist motet om du møter kritiske holdninger. Det som kan virke dumt eller kjedelig for andre, er for deg en meningsfull bit av en større plan. Mot slutten av uken finner du noen som tar planene dine på alvor. Du er optimistisk, og har god grunn til å være det. Sjarmen din overbeviser.

Vannmannen

21. januar-18. februar
Du har mange tanker om hvordan du kan tjene mer penger eller få det du har, til å rekke lenger. Dette kommer godt med hvis du skal ut og reise. Du kan bruke ditt store nettverk til å få både billige og gratis overnattinger. Din reisetrang kan også tilfredsstilles på det indre plan, og da kreves ikke stort mer enn noen gode bøker. Fordyp deg i faglitteratur, og reis i ordene. Oppdagelser gir glede – som smitter.

Fiskene

19. februar-20. mars
Du sjarmerer om dagen. Du kommer lett i kontakt med folk og utvider nettverket ditt. Det samme kan gjelde mer personlige og intime forhold. Du preges av høye ambisjoner, men du kan heldigvis snakke med folk om annet enn jobb. Faktisk er du en ekstra god lytter nå, og dette gjør deg populær blant dem rundt deg. Økonomien din får også et ekstra puff. I denne perioden skal du være åpen for kjærlige signaler.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer