Stjernetegn

Single tvillinger skal muligens på date denne uken, mens jomfruen får litt ekstra penger å rutte med

Ukens horoskop gjelder for perioden 14.-20. juli.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 14.-20. juli. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 14.-20. juli. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Huslige gjøremål tar mye tid. I tillegg krever kjæresten mer oppmerksomhet enn vanlig, noe du har vanskelig for å imøtekomme nå. En snikende uro vokser, rastløshet og behov for frie rammer melder seg markant. Det nytter ikke å legge altfor faste avtaler, du har ikke nok tålmodighet.
UKENS RÅD: Tell til ti.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Midt i ferietiden har du det uvanlig travelt. Du har mange baller i luften og saker du skal følge opp, så fridagene får vente. Du er også i ferd med å skaffe informasjon du skal ha avkreftet eller bekreftet før du kan gå videre. Men du er helt klart på det riktige sporet!
UKENS RÅD: Gled deg til en sensommerferie.

LES OGSÅ: Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du snakker med store bokstaver, og blir hørt. Du har en tendens til å love forbedringer og tiltak (litt mer enn du kan holde?), og det gir deg enn så lenge en viss popularitet. Håper du å finne en partner, er det muligheter for en date denne uken, med en person som du virkelig har mye til felles med.
UKENS RÅD: Tenk før du snakker.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan føle deg litt presset nå, av en partner eller en annen nær person som ønsker å styre deg i en bestemt retning. Du har vansker med å si ifra og formulere dine egne behov. Framtiden kan spille en rolle her, og minner kan bli avgjørende for hvordan du håndterer saken.
UKENS RÅD: Bestem selv.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Personlige følelser bidrar til at du kan føle deg trengt inn i et hjørne for tiden. Du er trist og har vanskelig for å skjule det. Det beste du kan gjøre for å komme tristheten til livs, er å sette ord på følelsene dine, si din mening, trene fysisk eller på annen måte gjøre det negative om til noe positivt. 
UKENS RÅD: Vær konstruktiv.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt​ 

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har behov for oppmerksomhet, og kommer den ikke av seg selv, må du selv sørge for at det går din vei. I helgen går akkurat dette glatt. Et økonomisk spørsmål melder seg, og det viser seg ved nærmere ettersyn at det er overskudd i kassa. Du får noen ekstra penger som du kan bruke på ferieopplevelser.
UKENS RÅD: Gled deg over livet.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er påvirkelig for tiden, og følger en fargerik person litt på avstand. Du er både tiltrukket og inspirert. Du har allsidige interesser, og er fremmede språk en av dem, så er det det du bruker tid på akkurat nå. Ikke glem å lytte til kroppens signaler. De forteller deg at det kunne være smart å trene litt mer.
UKENS RÅD: Vær åpen!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Både utlandet og hjemlige og kjære steder er aktuelle feriemål. Du trenger omsorg fra dine nærmeste, og får du ikke det, må du gi uttrykk for at du ønsker det! I slutten av uken merker du en økende uro. Du har blant annet behov for frihet til å gå dine egne veier.
UKENS RÅD: Sørg for at du får emosjonelt påfyll.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Sannsynligvis kommer du til å tilbringe noe av ferien i utlandet, og kan dermed få tilfredsstilt ditt utferdsbehov. Er du alene, finner du lett en reisefelle i nettverket ditt, og sammen kan dere få en fin tur. Er du i et fast forhold, er dette tiden til å dra på turer og få opplevelser sammen. Kunst og kultur blir prioritert.
UKENS RÅD: Lytt til hjertet.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Partneren din krever oppmerksomhet. Han/hun har behov for omsorg, men det synes du at du selv har også. Spørsmålet er hvem som trenger det mest. Det er smart å gjøre noe med usunne mønstre i parforholdet, og det kan du gjøre nettopp denne uken. Selv om det er ferie, kan det dukke opp jobboppdrag.
UKENS RÅD: Sett grenser.

LES OGSÅ: Karrieren som er ment for deg ifølge horoskopet ditt

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er smart å være obs på hva du spiser og drikker for tiden. Du er nemlig mer påvirkelig enn vanlig, så er du på ferie i utlandet, bør du ta forholdsregler hva maten angår. Helse og trening opptar deg mer enn det pleier, noe som preger ditt valg av feriested.
UKENS RÅD: Ta vare på deg selv både fysisk og åndelig.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Din partner eller en annen som står deg nær, får fram det beste i deg for tiden. Du er nøye med å behage og stå til tjeneste, og det nyter andre godt av. Hverdagen og dens gjøremål opptar din partner, og derfor vil noe av sommerferien brukes på å finne ut hvilke forbedringer som kan gjøres her.
UKENS RÅD: Ikke glem deg selv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer