Horoskop

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Har du ikke bestilt sommerferien ennå? La stjernene fortelle deg hvor du skal reise!

HOROSKOP 2017: La horoskopet ditt fortelle deg hvor du skal reise i sommerferien.  Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP 2017: La horoskopet ditt fortelle deg hvor du skal reise i sommerferien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ikke bestilt sommerferien ennå? Da må du virkelig få opp farten. Ifølge Lasse Sandaker-Nielsen, som er kommunikasjonssjef hos Norwegian, lønner det seg alltid å være tidlig ute med å bestille billetter - for de beste destinasjonene går selvfølgelig først. 

- Bestill gjerne et halvt år i forveien, for da har vi vår årlige nyttårskampanje med rekordmange billetter til en svært billig penge. Skal du reise til et av de mest populære reisemålene ved Middelhavet i skoleferien er du ikke alene, og det betyr at flybillettene selges fort. Da må du med andre ord være tidlig ute, har han tidligere fortalt. (Pssst, dette er de mest populære reisemålene i 2017

- Vil det bli lagt ut flere billetter?

- Nei, det legges ikke ut flere billetter nå. Men det er ingen grunn til å fortvile, for det er fremdeles mange ledige billetter til destinasjoner der du er så godt som garantert sol og varme. Jeg vil anbefale deg å ta en titt på vår lavpriskalender, for der får du en enkel oversikt over tilgjengelige reisemål og priser, har han uttalt. 

Puh, det betyr at det fortsatt er flybilletter igjen til oss som er litt sent ute - men hvor skal du reise? Dersom du ønsker å være litt vill og spontan kan du la stjernene få bestemme! Nettstedet Elite Daily har nemlig laget en liste over hvor du bør reise i sommer basert på stjernetegnet ditt (Sjekk den ut nedenfor!). Om det peker mot det perfekte sted kan selvfølgelig variere, men her kan du uansett hente masse inspirasjon og drømme deg vekk. 

LES OGSÅ: Ønsker du storbyferie på lavbudsjett? Her er byene du bør reise til

- Selv om det alltid har vært populært å bruke kinesisk stjernetegn for å spå lykke og fromme, tror jeg ikke horoskopet kan hjelpe deg på veien for å finne den perfekte reisepartner eller det ultimate reisemålet, sier KK.nos reiseekspert Siri Løining og legger til:

- Vi velger jo ofte reiser basert på personlighet og interesser, men dersom du skal lytte til stjernetegnets anbefalinger kan det fort slå helt feil ut. Dersom jeg bruker meg selv som eksempel, står det at vekten liker å oppdage nye kulturer, backpacking, er veldig sosial og vil feste hele natten. Det kunne vel ikke vært mer feil. Jeg elsker fine hoteller, trenger ikke oppdage masse når jeg er på tur, er veldig kresen på hvem jeg vil dra på tur med og liker heller en god middag med reisefølget fremfor en fest utover i de små nattetimer. Jeg tror heller man skal følge hjertet sitt, lytte til gode reisetips enn å la horoskopet guide deg til neste reisemål.

Vel, trenger du litt inspirasjon til hvor din neste ferie skal gå, kan du jo likevel sjekke lista under! Om du velger stedet stjernetegnet ditt vil du skal dra - eller en helt annen pass! 

LES OGSÅ: - Du bestiller de billigste flybillettene 56 dager i forveien

Steinbukken: 22. desember - 20. januar

Foto: NTB Scanpix
Foto: NTB Scanpix Vis mer

St.Petersburg, Russland: Du like ferier som gjenspeiler personligheten din: eleganse og klasse. Du har dyr smak og vil kun ha det beste. En strandferie er ikke noe for deg, da du vil reise til et sted hvor du kan ta deg best mulig ut - og det stedet er St.Petersburg. Den russiske storbyen tilbyr teaterforestillinger, operaer og konserter - alt en fancy type som deg kan ønske seg. 

Vannmannen: 21. januar - 19. februar 

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Machu Picchu, Peru: Du trenger å reise til steder hvor du kan unngå de typiske turist-trokkene. Du liker å reise på oppdagelsesferd, og vil helst være et sted ingen andre har vært. Uoppdagede landskap og steder med mystiske historier gjør deg supergira. Det å reise til Peru, som renner over av historie og gamle ruiner, er et godt valg for deg. Det gir deg friheten til å utforske områder til fots uten plagsomme reiseplaner og guidebøker.

Fiskene: 20. februar - 20. mars

Bali, Indonesia: Du liker å reise til plasser utenom det vanlige - gjerne et sted uten mobildekning i nærheten av vannet slik at du får roet din følsomme sjel. Bali, som har vakre streder og nydelige solnedganger, er helt perfekt for deg!

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

LES OGSÅ: Horoskopet ditt avslører hvilken trening som passer for deg

Væren: 21. mars - 20. april

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Maui, Hawaii: Du elsker å være i aktivitet og er full av energi og lidenskap. Siden du har ildtegnet trenger du å ha noe å gjøre til enhver tid for å ikke kjede deg. Derfor er Maui den perfekte destinasjonen for nettopp deg! Du kan slikke sol på stranden, svømme i havet og feste til langt på natt. Om morgenen kan du ta deg en helikoptertur hvor du kan se det spektakulære synet av en glødende vulkan - bedre ferie skal væren lete lenge etter.

Tyren: 21. april - 21. mai

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Sayulita, Mexico: Du er fan av ferier av den avslappende typen hvor du kan kose deg i sola med god mat og drikke - uten kjas og mas fra bråkete omgivelser. Du trenger å reise til et sted som stimulerer alle sansene dine, og da er Sayulita perfekt! Det er en liten strandby med mye å by på! Du kan slappe av i fantastiske omgivelser eller reise på oppdagelsesferd og bli rik på kulturelle opplevelser.

Tvillingen: 22. mai - 21. juni

Roma, Italia: Du trenger å reise på ferie til et sted hvor du kan møte nye mennesker fra fjerne steder. Tvillingene er sosial og elsker å reise. Du gjør hva som helst for å prøve og lære nye ting, og har ikke vanskelig for å få nye venner når du er på ferie. En storby i et fremmed land som Italia er prima for deg. I Roma er det mye å gjøre og mange å bli kjent med. Storbyen er heller ikke fremmed for spektakulære fester!

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

LES OGSÅ: Karrieren som er ment for deg ifølge horoskopet ditt

Krepsen: 22. juni - 23. juli

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Montauk, New York: Du er av «borte bra, men hjemme best»-typen. Din ideelle sommerferie er hjemme i dine trygge omgivelser. Når du først forlater huset, liker du å gjøre det sammen med venner eller familie. Du har vanntegnet, noe som betyr at du ville elsket å bo i et strandhus i Montauk med dine nærmeste. Psst, sjekk hvordan det gikk da vi besøkte Montauk!

Løven: 24. juli - 23. august

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Kairo, Egypt: Løven vet hva hun vil, og det er å reise på en fabelaktig ferie! En tur til Kairo, hvor du kan ri på hesteryggen gjennom ørkenen og kle deg som en gudinne er helt perfekt. Nattelivet i Kairo er heller ikke verst, så sleng på deg finstasen og «hit the town».

Jomfruen: 24. august - 23. september

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Marrakech, Marokko: Jomfruen styres av planeten Merkur, som representerer kommunikasjon, reise og teknologi. Du elsker å lære og vil alltid dele det du har lært med dem rundt deg. Du er stor fan av å reise til nye steder, og planlegger turen ned til minste detalj - turer, aktiviteter og ikke minst spabehandlinger (for jomfruen nekter å forsømme helsen sin). Marokko er det perfekte stedet for en jomfru, fylt med en hel del historie og mye å gjøre. Hva med å besøke Ouzoud Falls eller Secret Garden i Marrakech?

Vekten: 24. september - 23. oktober

Paris, Frankrike: Du foretrekker å reise på ferie til steder som er romantiske, estetiske og dyre - det vil si, det må føles dyrt. Dette kommer nok av at du styres av Venus, som er planeten for kjærlighet og penger. Det er ingen tvil om at Paris er byen for deg!

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Skorpionen: 24. oktober - til 22. november

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Yandup Island, Panama: Skorpionen har vanntegnet, noe som vil si at du ikke har noe imot litt privatliv. Det er viktig for deg å kunne stresse ned, og da er Yandap Island perfekt. Nyt stillheten i en bungalow ved sjøen - du kommer til å ha så godt av det!

Skytten: 23. november - 21. desember

Legg ut på road trip: For skytten holder det ikke å reise på ferie til kun ett sted. Nei, du har en umettelig sult på å reise. Det beste alternativet for deg er enten en bilferie hvor du stopper innom x antall kule musikkfestivaler, eller backpacking gjennom Europa. 

Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

LES OGSÅ: Sett deg inn i hvilket stjernetegn han er - og vips er han din

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer