Stjernetegn

Skorpionen bør lytte til magefølelsen sin, mens tvillingene kan med fordel stresse ned

Ukens horoskop gjelder for perioden 19.-23. mai.

HOROSKOP UKE 20: Ukens horoskop gjelder for perioden 19.-23. mai. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP UKE 20: Ukens horoskop gjelder for perioden 19.-23. mai. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du sjonglerer lekende lett med ordene, og kommunikasjonen glir uhindret. Du får masse inspirasjon ved å betrakte omgivelsene. Det gjør ikke noe at du beveger deg i flere retninger, det dreier seg om å være så allsidig som mulig. Du har god styr på alle e-poster og gjøremål.
UKENS RÅD: Bruk din energi på å tale andres sak.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det best når du kan trekke deg tilbake når du har behov for det. Og det er det ingen tvil om at du har i denne tiden med høy og intens energi rundt deg. Styr energien i riktig retning, så får du resultater. I slutten av uken kan du få motvind og tviler på deg selv. 
UKENS RÅD: Ha tro på deg selv, så kommer du i mål.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er på vei inn i en roligere periode, og har allerede merket det. Bruk denne tiden til å trekke deg tilbake for å være litt alene, eller opphold deg på et sted der du kan reflektere, gjøre yoga eller annet som krever konsentrasjon og indre samling. Du trenger likevel litt tid til å venne deg til din nye situasjon.
UKENS RÅD: Stress ned.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får mulighet til å avslutte diverse prosjekter denne uken, og kan innstille deg på en tid der du helst vil trekke i trådene fra kulissene, framfor å være synlig og eksponert. Du har mange ideer i så måte, og kunsten er å styre de ulike interessene som er i spill. Om noen dager merker du et energiskifte.
UKENS RÅD: Ta regien!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Arbeidsoppgaver ser ut til å være avsluttet med godt resultat, og du kan stille og rolig innstille deg på å ta fatt på nye ting, men først fra neste uke. Det er mulig at du kan inngå i et større interessefellesskap, og trekke på nettverket ditt. I helgen merker du ny energi, og du er klar for å gå i gang med å utfolde deg.
UKENS RÅD: Se framover.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Har du utlengsel, blir tiden som kommer, perfekt for å gjøre lengre reiser. Men det kan også være at du «bare» trenger å utvide horisonten, og det kan gjøres på mange måter. Uansett kan du bruke denne konstruktive perioden til å få mer struktur på ideene dine.
UKENS RÅD: Del dine tanker med interessefeller.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det blir fokusert på samarbeid, og du synes ikke at du har gjennomslagskraften du ønsker. Du blir rett og slett nødt til å innordne deg andres spilleregler. I løpet av noen dager merker du stadig tydeligere at det blir stilt krav til deg som du ikke helt vet hvordan du skal leve opp til.
UKENS RÅD: Ikke press på med ditt, vær klok og vent.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: På mange måter føler du deg på hjemmebane med det du gjør i øyeblikket. Det er likevel ekstremt masse informasjon du skal forholde deg til, og det krever at du sorterer litt underveis. Da du er et utpreget følelsesmenneske av natur, trives du dårlig med å løse utfordringer fra et rasjonelt utgangspunkt.
UKENS RÅD: Lytt til magefølelsen.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er direkte overfor andre, og det er ikke alltid du er klar over når du blir for nærgående. Men du blir lett så ivrig at du glemmer takt og tone. I løpet av uken merker du en tydelig utilfredshet utenfra som ligger og ulmer like under overflaten. Den stammer høyst sannsynlig fra en kvinne i kretsen rundt deg.
UKENS RÅD: Det er klokt å lytte.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får ikke slappe av, selv om det er det du har aller mest behov for. Det stilles krav til deg, og det er smart å prøve å gå med på de endringene det legges opp til. Det kan på alle måter hjelpe deg videre i en bestemt sak, som trolig har med hjem og familie å gjøre. Det er behov for nyanskaffelser.
UKENS RÅD: Vær fleksibel.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Akkurat denne uken har du sjansen til å få gjennomslag for dine tanker og ideer. Du har noen idealistiske forestillinger som du vil sette ut i livet, men det krever at du får med andre. Bruker du en annen måte å kommunisere på, bl.a. gjennom sosiale medier, når du ut til veldig mange – akkurat som du ønsker.
UKENS RÅD: Vis entusiasme.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå gjelder det å finne en økonomisk balanse, og det kan være en utfordring. Men som så mange ganger før finner du en løsning og en vei ut av uføret. Denne uken hører du fra en person som du kanskje skylder penger, så gode råd er dyre. Du må stole på sjarmen din og ellers fortelle sannheten.
UKENS RÅD: Skap struktur.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer