Horoskop

Skorpionens ukjente familiehistorie kan dukke opp denne helgen, mens vannmannen vil få en aha-opplevelse

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 27. januar-2. februar.

HOROSKOP UKE 4: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 27. januar til 2. februar. Foto: NTB scanpix
HOROSKOP UKE 4: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 27. januar til 2. februar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken: 

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Det gjelder å få avsluttet saker du har stelt med i det siste. Valgene du har gjort i den forbindelse, har bygget på følelser. Lørdag kjenner du et energiskifte, og fram til mars blir du en handlingens kvinne og vil være dynamisk i alt du gjør. Det trengs etter en tid med liten handlekraft.
UKENS RÅD: Se nye sider hos vennene.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på ditt velvære, og det er en god idé å prøve nye behandlingsformer. Du er sensitiv i øyeblikket og tåler mindre enn vanlig, og det må du ta hensyn til. Du får mange mer eller mindre gode råd, men du føler deg best når du møter likesinnede som forstår din situasjon.
UKENS RÅD: Vær obs på nye jobbmuligheter.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er opptatt av et helt spesielt område av livet, som du er i ferd med å få innsikt i. Denne uken får du en forklaring på noen psykologiske sammenhenger som du har lurt på. Det gir deg en avklaring, og du får kommet videre med andre ting, særlig i forbindelse med jobben.
UKENS RÅD: Vær åpen for ny innsikt.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du arbeider med spesielle temaer for tiden, og det er derfor selvsagt å ta kontakt med en person med spesiell viten om dette. Det er særlig en bekjent som du kan lære noe av og som du har mulighet til å snakke med i løpet av helgen. Bruk intuisjonen når det kommer til psykologi og dypere innsikt. 
UKENS RÅD: Vis hva du står for!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Savner du oppmerksomhet, må du sørge for å markere deg, for eksempel ved å komme med provoserende eller annerledes uttalelser. Slik vil du vinne gehør. Alt som har med finanser å gjøre, opptar deg mer enn vanlig og er i ditt fokus denne uken. 
UKENS RÅD: Lytt til din kjæreste, som ser nye vinkler i forholdet.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er opptatt av en fritidsbeskjeftigelse, og er i gang med en research på feltet. Du merker tydelig at du er i ferd med å nærme deg noe viktig i den sammenheng, og vil i løpet av uken få syn for sagn. Det er en stor lettelse, og du kan bedre fortsette å videreutvikle interessen.
UKENS RÅD: Din partner/kjæreste gir deg støtte!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er særlig opptatt av ditt velvære og fysiske form denne uken. Mange har en mening om hva du bør og skal, men nå er det klokest å følge sin egen indre stemme og følelse. Det kan være vanskelig å formulere nøyaktig hvordan du har det, for det svinger med humøret ellers.
UKENS RÅD: Finn en sparringpartner.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan så smått se enden på en sak, og kan konsentrere deg om andre ting. Men du blir nødt til å få ferdig noe denne uken, så du får frie tøyler til å starte på nye gjøremål. Du vil helst gjøre alt på din måte, og det kan være vanskelig for andre. 
UKENS RÅD: Vær forberedt på at ukjente familiehistorier kan dukke opp denne helgen.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Saker som krever nærvær og diplomati, havner hele tiden i ditt fang. Du er etter hvert blitt flink til å skjære igjennom og finne løsninger alle parter kan godta. Dessuten er du god til å forhandle, og det er mange glad for. Det er mer aktivitet i hjemmet enn vanlig.
UKENS RÅD: Vær åpen for nye ideer i slutten av uken.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: En person prøver å så tvil om fakta og dokumentasjon, men la deg ikke påvirke mer enn høyst nødvendig. Det er neppe du som er på villspor. Hold hodet og tanken klar. Du fastholder hva du mener er rettferdig, og det kan det åpenbart diskutere mye og lenge om.
UKENS RÅD: Gi av din kunnskaper og viten.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har vansker med å inkludere alle i ditt nettverk. Det er særlig en person som skiller seg ut og som du må forholde deg til. Dere er ikke enige om særlig mye og ser ting fra helt ulikt ståsted. Det kan bli nødvendig med en tredjeperson som kan hjelpe dere med å komme videre. 
UKENS RÅD: Du får en aha-opplevelse.

Fiskene

19. februar-20. mars 
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er i gang med å bygge et image, og du bør framstå klar og tydelig så det ikke blir noen misforståelser. Du liker godt å være litt ukonvensjonell, men sørg for at det ikke blir for mye, så folk får et galt inntrykk. Du har drømmer som meget vel kan gå i oppfyllelse.
UKENS RÅD: En ny sjanse dukker opp på lørdag. Grip den!

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer