<strong>HOROSKOP UKE 9:</strong> Denne ukens horoskop gjelder for perioden 3.-9. mars. Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP UKE 9: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 3.-9. mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Skytten må oppklare misforståelsene med familien, mens fiskene bør spare de store beslutningene til neste uke

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 3.-9 mars.

Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

 

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Alt som har med samarbeid å gjøre, er aktuelt nå, det gjelder også i parforholdet. Du har vanskelig for å godta innblanding, selv om du er klar over at det kan være en fordel med idédugnad og støtte. Men du har et stort behov for å gjøre akkurat som du vil. 
UKENS RÅD: Demp utålmodigheten din.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Det beste du kan gjøre nå, er å holde lav profil. Det passer deg dårlig, men som saken står, er det den beste løsningen. Da får du også mulighet til å tenke tingene godt igjennom før du handler eller beslutter. Det er stort fokus på pengesaker nå, og det kan gå to veier.
UKENS RÅD: Skjul misnøyen, selv om det holder hardt.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er stort fokus på jobben nå, og kanskje er du usikker på hva du skal satse på framover. Det er mange muligheter, og flere av dem virker fristende, men ikke så realistiske når det kommer til stykket. Vær tydelig når du uttaler deg, for faren for å bli misforstått er stor.
UKENS RÅD: Vent til du ser hva du søker.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mange drømmer om framtidige prosjekter, nå setter du dem på dagsorden. Det er smart å samle sammen en fokusgruppe som kan sjekke ideene nærmere. Noen av dine planer ser ut til å være for idealistiske til å funke i virkelighetens verden. Det viktige er at du tror på dem.
UKENS RÅD: Stol på intuisjonen!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du vil gjerne at andre skal se positivt på deg og det du står for. Det er det gode muligheter for nå, men det er også en risiko for at du framstår som lite troverdig i forsøket på å være ærlig. Det beste du kan gjøre, er å spille med åpne kort og være den du er, på godt og vondt.
UKENS RÅD: Kast deg inn i diskusjonen!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får mulighet til å se parforholdet ditt i et nytt perspektiv, og det gir stoff til ettertanke. Men det kan også gjøre deg i tvil om hvordan framtiden skal se ut for dere to. Er du singel og på leting etter en partner, er det gode sjanser for at den romantiske drømmen er nær.
UKENS RÅD: Unngå misforståelsene som står i kø.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du ser at du ikke kommer lenger i en sak som har med parforholdet ditt å gjøre. Samarbeidsånden er ikke til stede, og du får ikke den oppmerksomhet og respekt du trenger. Du trekker deg litt tilbake og avventer hva som skjer. Vent med endelige beslutninger til senere på våren.
UKENS RÅD: Innse at det krever mye å komme til enighet.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Uventede hendelser preger uken nå, og det kan godt ta piffen fra deg en kort stund. Det beste er å bevare roen og overblikket. Du har i lang tid jobbet for mye, og nå kjenner du at du er overarbeidet. Ta det med ro! I slutten av perioden gjenfinner du balansen.
UKENS RÅD: Vær beredt på at kjærligheten krysser planene dine.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Følelsene kommer i kok, og du har vanskelig for å roe temperamentet. Ting ser ut til å være ute av din kontroll, men prøv å navigere så godt du kan. Du har lyst til å vise finger'n, men du må bare følge med og vente med å gjøre noe til bølgene har lagt seg i slutten av uken.
UKENS RÅD: Oppklar misforståelser, særlig i familien.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Et problem i familien krever handling, og det går helt av seg selv. Det kan likevel være vanskelig å roe gemyttene på hjemmefronten. Det lykkes for deg når du holder fast på din indre ro og sunne fornuft. Men noen ganger trengs endringer og at ting blir gjort på nye måter.
UKENS RÅD: Tenk over om du gjør det rette.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du sier hva du mener rett ut, og det faller ikke i god jord hos alle. Kanskje anses dine meninger eller holdninger for å være veldig annerledes, og kanskje vanskelige å forholde seg til. Men du har en visjon, og den holder du fast ved, selv om det er krevende å få din vilje igjennom.
UKENS RÅD: Grip sjansen når du ser nye inntektsmuligheter.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Din utålmodighet kan ikke skjules, og du legger ingen demper på ditt ustadige humør. Du har vansker med å tøyle temperamentet og kommer lett i situasjoner der du ikke akkurat er diplomatisk, men går over streken for hva andre mener er greit. Men sagt er sagt!
UKENS RÅD: Vent til neste uke med større beslutninger.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer