Horoskop

Slik blir høsten ifølge horoskopet ditt!

Kjærlighet, penger, ja selve livet: Se hva som skjer i høst!

HOROSKOP 2017: Slik blir høsten.  Foto: NTB scanpix
HOROSKOP 2017: Slik blir høsten. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Væren

21.3.–20.4.

SLIK ER VÆREN: Når væren har frie tøyler, tar hun automatisk ledelsen og gjør som hun selv vil. Er det mange værer samlet, kan det oppstå rivalisering. Værer er ofte direkte i blikket, har klare mål og en skarp hjerne. De tenker og reagerer raskt. Væren er ofte en innovatør og foregangsfigur. Hun har dessuten mot til å satse der andre gir opp og virker som en frisk pust på nære omgivelser.

UTFORDRINGER: Værer kan virke dominerende. Hvis man er så opptatt av målene at man glemmer å ta hensyn til andre, kan man risikere å bli stående alene. Yngre, umodne værer kan virke dumdristige og impulsive i sin iver etter å nå resultater. Etter hvert som man blir eldre, lærer man som oftest at å kjøre løpet for hardt mot personlige mål kan virke mot sin hensikt.

Dette skjer i Værens liv i høst!

KJÆRLIGHET: Lytt til hjertet! De neste månedene får du mulighet til å forene hensynet til følelser og et konkret tiltak. På sensommeren og høsten senker det seg en deilig ro rundt deg. Her får du mulighet til å få en masse på plass i dine innerste tanker.

ØKONOMI: De siste månedene av året kommer du til å spare en god del penger, mer enn på lenge. Det betyr ikke at kretsen rundt deg ikke får fine julepresanger. De blir bare langt mer personlige og praktiske enn de kanskje har pleid å være.

JOBB, SKOLE, FRITID: Du har hellet med deg i forhold til å kunne utvikle dine talenter og muligheter. Er det aktuelt med eksamener, kan du regne med at du består. Er det utsikter til å gjøre noe bra for yrkeslivet, skal du ikke holde deg tilbake. Sats!

MOTTO: Tro på deg selv!

Væren er et ildtegn: Ilden uttrykkes gjennom gnist og inspirasjon. Væren kan tenne på en idé som hun brenner for, og det er fare for å hun kan brenne lunten i begge ender før hun mister interessen. Dette kan være et mønster væren følger i mange områder av livet.

Tyren

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

21.4.–21.5.

SLIK ER TYREN: Tyren er et symbol på frodighet, rikdom og stabilitet. Hun er sanselig og kan gjøre mye for å skape tilværelsen så behagelig som mulig. Behovet for materiell og åndelig trygghet er stort. Tyren liker ikke forandringer, og kan eksplodere hvis hun blir tirret. Fred, ro, komfort og balanse har stor betydning. Tyren er glad i god mat, men er sensitiv overfor sterk mat og krydder og kan være allergisk. Tyren er også kjent for å være kresen når det kommer til klær, interiør og dufter. Tyren trives aller best med å se tingene vokse og gro rundt seg. 

UTFORDRINGER: Det er naturlig for tyrer å holde fast på det de har. Eiertrangen kan være ekstremt sterk, også i forhold til venner eller partner. Det kan gi seg utslag i sjalusi og avhengighet av materielle verdier, status og posisjon. Det indikerer ofte mangel på selvtillit.

Dette skjer i Tyrens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: I den siste delen av året er det all grunn til optmisime. Her vil de to kjærlighetsplanetene Venus og Mars nemlig sende deg de best tenkelige energiene til at saker og ting rundt deg vil skape en positiv stemning. Dette er også en god tid for å ta nye initiativ! 

ØKONOMI: Her får du en lenge etterlengtet mulighet for å kunne lene deg litt tilbake og nyte fruktene av kloke tiltak du har gjort tidligere. I årets siste måneder ligger det vel til rette for at du kan gjøre noen økonomiske investeringer sammen med en annen person.

JOBB, SKOLE, FRITID: Både i personlige forhold og når det gjelder alle typer kommunikasjon har du medvind. Dette er en super periode til å ta kontakt med gamle venner. Høsten er også en svært fin tid for å skape en god nærkontakt med deg selv. 

MOTTO: Gjør noe nytt!

Tyren er et jordtegn: Tyren har begge bein på jorda, og er både fysisk og praktisk. Det man kan ta på, nyte og erfare med sansene er viktig. Alt en tyr gjør er grundig planlagt, og hun tar godt vare på penger og tid.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Tvillingene

22.5.–21.6.

SLIK ER TVILLINGENE: Tvillingene har to personligheter i én: snill og slem, myk og hard, ung og gammel, dum og smart eller alvorlig og morsom. De er ofte veldig sosiale. Mange er språkmektige og uttrykker seg og tenker raskt. De kan ha raske humørskifter. I det ene øyeblikket kan de være kjærlige for i det neste å virke avvisende. Tvillingene drømmer om det ideelle i nærforhold, karriere og vennskap. Fysisk nærhet er noe de trenger – mer enn de selv er klar over. 

UTFORDRINGER: Noen tvillinger haster videre før de rekker å gjøre seg ferdig med det de er i gang med. Ting går raskt i svingene, og de kan bli sett på som overflatiske. Det kan føre til at man ikke blir fullt ut engasjert i noe, kanskje også til mangel på nærhet og lidenskap både i relasjoner og i engasjementer.

Dette skjer i Tvillingenes liv i høst!

KJÆRLIGHET: Sensommeren legger opp til avslutninger og nye begynnelser. Du er flink til å skjære igjennom, og mange nye mål kan nås. I høstmånedene vil du merke at du har hatt en vanskelig tid. Til gjengjeld har du nå fått ryddet av veien det som har vært en utfordring å få styr på.

ØKONOMI: Det er supergode muligheter for all slags samarbeid, og nye og fantastiske muligheter ligger foran deg. Det vil dreie seg om å ta et større ansvar for hvem du er og hva du gjerne vil gjøre framover. Økonomien er stabil. 

JOBB, SKOLE, FRITID: Dette blir en god tid for å legge av deg noe av ansvaret på hjemmefronten. Du har lett for å ta hånd om alt, men er det det du skal? Det er vekst og ekspansjon der du er i det daglige, enten det gjelder jobb, skole eller noe annet. 

MOTTO: Du kan gjøre det du vil!

Tvillingene er et lufttegn: Tvillingene er et bevegelig lufttegn og representerer den delen av luften som forsker på muligheter, som er nysgjerrig og som til stadighet søker og trenger mentale inntrykk, tanker og ideer. Alle lufttegn har en rik fantasi, og har ofte talent for språk, symboler og det abstrakte.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Krepsen

22.6.–22.7. 

SLIK ER KREPSEN: Krepsen trives best med de nære ting; familie, barn, hage, mat og husdyr. Men jobb og karriere er også viktig for økonomisk sikkerhet. Mange elsker matlaging. Kreativiteten er stor, og krepser er ofte kunstneriske og musikalske. Hun er selvstendig og selvdreven. Hun viser omsorg og sjenerøsitet. Men sensitiviteten er ekstremt sterk, og blir hun såret, har hun lett for å trekke seg inn i seg selv for å beskytte seg. Det kan bli oppfattet som et skall, slik at krepser kan virke harde og ufølsomme. De fleste krepser har sterk intuisjon. 

UTFORDRINGER: Krepser ser andres svake sider og kan være manipulerende. Sosial angst kan til tider føre til isolering. De kan lett bli såret. Enkelte krepser er alltid i forsvar fordi de aldri føler seg helt trygge.

Dette skjer i Krepsens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: Med den handlekraftige planeten Mars i ditt stjernetegn i første del av høsten, er det spesielt viktig å være oppmerksom på at du ikke sprer kreftene altfor mye. Du vil så mye, og helst alt på en gang. Du har en sterk vilje. 

ØKONOMI: Det er nå du skeier og tillater deg å kjøpe noe lekkert til deg selv. Mot slutten av høsten vil du virkelig kunne merke at du i løpet av året har fått oversikt over verdiene dine, både de økonomiske og dine indre, personlige verdier. Det har skapt vekst for deg.

JOBB, SKOLE, FRITID: I den siste delen av året blir du utfordret, og du blir konfrontert med kritikk av din egen vilje, eller mangel på vilje. Når du prøver å gjøre noe med det, blir du frustrert over at uansett hva du gjør, så blir det galt. Men du har det likevel bra med deg selv. 

MOTTO: Ta en dag av gangen.

Krepsen er et vanntegn: Krepsen er det første vanntegnet i zodiaken. Dette er en igangsettertype som har mot til å driste seg inn i noe nytt. Sterke følelser kan strømme på. Krepsen føler for alt den engasjerer seg i. Behovet for å være selvstendig og nå ambisiøse mål er stort.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Løven

23.7.–23.8.

SLIK ER LØVEN: Løven er stolt, dominerende og energisk. «Opp som en løve og ned som en skinnfell», heter det, og det passer. Bruk av store ord, entusiasme og glød er karakteristisk. Løver er ofte kreative. Når de har utrettet noe, svulmer de av stolthet. De stiller opp for dem som er svakere, men truer noen posisjonen deres, blir de vaktsomme. Løver kan gjøre de mest fantastiske ting som krever mot, konkurranseinstinkt og utholdenhet. De er karrieremennesker og har disiplin til å måle styrke og bli vinnere.

UTFORDRINGER: Løven kan bli overivrig og lite lydhør. De tror andre vil det samme som dem selv, eller er så konsentrert om sitt eget at de ikke har plass til annet. Stoltheten er tydelig, og de kan bli oppfattet som «overlegne».

Dette skjer i Løvens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: I høstmånedene vil du få en invitasjon til en begivenhet der du møter en ganske spesiell og interessant person. Mot juletider vil du merke at året som helhet har gavnet deg på flere nivåer. Du får opp til flere overraskelser i de siste månedene før nyttår.

ØKONOMI: Du er stolt av deg selv for at du har innsett at litt er også bra. Rent faktisk har noe som du tidligere ikke har satt særlig pris på, fått stor verdi. Årets siste måneder bringer mer stabilitet i din personlige økonomiske situasjon.

JOBB, SKOLE, FRITID: Du er mer sparsommelig med din tid enn vanlig. Det betyr likevel ikke at du ikke er raus med nærvær og tilstedeværelse for omgivelsene. Du oppdager bare at de virkelige verdiene er mer i fokus. Du er flink til å dele jobbtid og fritid; du trenger fritiden.

Løven er et ildtegn: Ildens energi gjennom løvens tegn er stabil, forutsigbar og tydelig, og gir liv og varme til alt som lever. Løven har en enorm kapasitet til å få gjennomført det den setter seg fore. Den har konsentrasjonsevne, utholdenhet, viljestyrke, nøyaktighet og kreativitet.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Jomfruen

24.8.–23.9.

SLIK ER JOMFRUEN: Jomfruen søker renhet og perfeksjon. Interessen for helse og ernæ­ring er ofte stor. Hun er alltid opptatt med å tenke, analysere og evaluere. Jomfruer liker nøyaktighet og systematikk, og har praktisk sans. Mange har en fantastisk hukommelse og liker rutiner. I iveren etter å tjene og yte service kan jomfruer risikere å bli utnyttet. Og frykten for å gjøre noe «galt» kan føre til at hun ikke tør å gå nye veier. Noen kan oppleve at både nerver og tarmsystem slår krøll når de blir usikre, eller hvis de må såre eller avvise noen. 

UTFORDRINGER: Mange jomfruer kan være altfor for selvkritiske. Det kan føre til at de gir opp før de forsøker, fordi det kan virke umulig å oppnå det de ønsker. Jomfruen liker ikke å sløse, ser alltid etter tilbud og sparer om hun kan.

Dette skjer i Jomfruens liv i høst!

KJÆRLIGHET: På sensommeren er du klar for å ta en sjanse. Kjærlighetsplaneten Venus står positivt til ditt stjernetegn i september og oktober. Venus symboliserer kjærlighet og verdier. Derfor er det god grunn til å se lyst på utviklingen av kjærlighetslivet. 

ØKONOMI: Enten grunnen er dårlige jobbetingelser eller det er noe i privatlivet som skaper lavvann i pengekassen, er det nå smart å passe godt på hva du bruker pengene dine på. Ingen ekstravaganse takk, men gjerne noen kloke investeringer.

JOBB, SKOLE, FRITID: I årets siste måneder er du i ditt ettertenksomme hjørne, og det gir utgangspunkt for flere dype og fortrolige samtaler. Du er fysisk sterkere enn du har vært på lenge. Tid for beslutninger!

MOTTO: Utforsk dine egne muligheter.

Jomfruen er et jordtegn: Jomfruen er et bevegelig jordtegn som i naturen tilsvarer fleksibilitet og tilpasningsevne. Man man kan se dette som et bilde på endringer i naturen der jorden tilpasser seg omgivelsene rundt, slik at det skaper grobunn for vekst og trivsel.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Vekten

24.9.–23.10. 

SLIK ER VEKTEN: Vekten ønsker harmoni og balanse, både for egen del og for andre. Hun har sterk rettferdighetssans, og liker samarbeid. Skjønnhet og harmoni har stor betydning. De har en utsøkt smak både når det gjelder interiør, personlig stil og image. Utseendet er upåklagelig, og de er som oftest vakre, sjarmerende og smarte. Vekter trenger mye sosial og mental stimulans. De tenker mye, har mange kreative ideer og ofte kunstnerisk talent. Vekten liker seg ikke alene, elsker sosiale tilstelninger og har talent for å skape hygge for andre. 

UTFORDRINGER: Noen vekter har vansker med å ta avgjørelser, og velger både og.
Noen er nytelsesmennesker og glad i søtsaker. Det kan føre til at de blir overvektige og fysisk lite aktive. Dette kan føre til trøstespising eller isolasjon.

Dette skjer i Vektens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: Mot slutten av året står Jupiter i opposisjon til overraskelsenes planet Uranus. Det ligger an til uro og uventede begivenheter. Det trenger ikke være negativt, men kan være det som skal til for å riste deg ut av hverdagstralten. 

ØKONOMI: At det også kan komme utgifter i forbindelse med barn eller familieanliggender, vil faktisk bare gjøre høsten bedre. Mot slutten av året vil pengeplaneten Venus komme med en uventet regning. Dette gir utgangspunkt for å finne nye måter til å skape verdier i livet ditt.

JOBB, SKOLE, FRITID: Du er flink til å være ansvarlig på jobben. På høsten skjer det forandringer i forbindelse
med arbeids- eller skolesituasjonen din. Enten disse endringene kommer utenfra eller som følge av dine egne valg, så er tiden fin til store og radikale forandringer. 

MOTTO: Forbered deg på nye handlinger.

Vekten er et lufttegn: Lufttegn ser ofte et større bilde av helheten, noe som kan gi et bredt perspektiv. Mye planlegging preger folk i luftens tegn, og de kan miste selvtillit om de ikke blir hørt eller får respons. De uttrykker seg gjerne via kunst, tanker, ideer og ord.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Skorpionen

24.10.–22.11. 

SLIK ER SKORPIONEN: Skorpionen har stort kontrollbehov og kan bearbeide folk for å få gjennomslag for egne ideer; de kan virke manipulerende. Skorpioner kan være både helgener og syndere. Når de ønsker å oppnå noe til felles beste, kan de gjennomgå utrolig mye for sine kjære. De kan reise seg selv i de vanskeligste situasjoner. De kan bite fra seg og stikke med sine kommentarer, både som angrep og forsvar. Lidenskapen er dyp og inderlig, de elsker like intenst som de hater og har et ukuelig mot. De har en sterk intuisjon, og de er trofaste mot egne overbevisninger. 

UTFORDRINGER: En umoden skorpion kan være destruktiv. Evnen til å se bak fasader kan brukes til å manipulere andre for egen vinning. Noen skorpioner kan bli fanatiske. De lar seg rive med, og det skal mye til for å greie å avlede en skorpion som har bestemt seg for noe.

Dette skjer i Skorpionens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: På høsten vil du kjenne en god ro kommer sigende. Du merker at alt er akkurat som det skal være. Mot årets avslutning er det mange romantiske stemninger i luften. Du vil heller ikke selv holde deg tilbake med å skape gode og hyggelige ting rundt deg. 

ØKONOMI: På sensommeren bruker du for mye penger. Til gjengjeld er du særdeles kreativ, og finner nye veier. Dine drømmer handler om penger eller annet som har verdi for deg. Forfølger du en drøm, så er høsten en tid da du kan skape økonomske verdier.

JOBB, SKOLE, FRITID: Du har ikke lyst til å bruke tiden på jobb, skole eller plikter, men til å være sammen med dine nærmeste, eller med venner som betyr noe for deg. Jo mer frihet du kan få, jo bedre vil årets siste del oppleves for deg. 

MOTTO: Du skaper selv ditt eget liv.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Skytten

23.11.–21.12. 

SLIK ER SKYTTEN: Skytten er i bevegelse; kropp og sjel er ett, og her er mye muskler og styrke. Hun brenner for det hun engasjerer seg i. Skytter kan være svært rastløse i søken etter mål og mening. Fart og spenning er midt i blinken for dem, de trives når det skjer noe og nyter å leve litt på kanten. Mange søker mot risiko. Skytten liker spontanitet, og er ærlig som et barn. Hvis hun har kommet i skade for å såre noen, kan hun bli helt knust.

UTFORDRINGER: Noen skytter kan virke dominerende der de vil overbevise andre om sin oppfatning. De mest rastløse er gjerne omflakkende, grådige og har ikke evnen til å etablere seg. De søker tilfredsstillelse i øyeblikket, enten det er rus, mat, en forelskelse, eller en eventyrlig reise.

Dette skjer i Skyttens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: På høsten og helt fram til slutten av dette spennende året kan du stadig regne med meget positive påvirkninger fra de tre store planetene. Så jo mer du gjør deg selv klar for å skape dine egne, nye betingelser, jo bedre. Det er viktig med nye skritt og initiativer! 

ØKONOMI: Dette kan bli en tid da du får mer utbetalt enn du pleier. Eller det kan være andre ting som booster økonomien og gir deg mer å rutte med. Det er ingen dårlig ide å selge noe som kan gi økonomisk gevinst.

JOBB, SKOLE, FRITID: Dette blir en høst da du gjør opp med noe gammelt. Noe som lenge har tynget deg slipper endelig taket. Du vet egentlig at det må skje. Når dette året er forbi, vil du virkelig merke at ting omkring deg har forandret seg i stor stil. 

MOTTO: Ta livet som det kommer.

Skytten er et ildtegn: Skytten forbindes med flammen som er i ferd med å ebbe ut, men som blomstrer opp til nye høyder ved å få tilførsel av luft/inspirasjon. Skytten har behov for å være i konstant bevegelse. Forutsigbare vaner og rutiner virker svært kjedelige for de aller fleste i skyttens tegn.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Steinbukken

22.12.–20.1. 

SLIK ER STEINBUKKEN: Steinbukken er ambisiøs og målrettet, jobber jevnt og trutt med sitt og vinner som regel fram. Det er det jevne arbeidet som gjør at steinbukken lykkes. Plikt og ansvar er viktig, og hun kan virke svært alvorlig og moden i ung alder, men slapper av med årene. Hun er litt tilbaketrukken, sjarmerende og hyggelig. Hun observerer og samler informasjon uten å stikke seg fram. Men all informasjon og kunnskap brukes for å nå toppen. Steinbukken er ydmyk overfor autoriteter, og vil gjerne være sjef og bli sett opp til.

UTFORDRINGER: Selv om steinbukken virker stødig, er det mye turbulens på innsiden. De høye målene kan gi bekymring for ikke å lykkes, og resultere i tungsinn og en følelse
av utilstrekkelighet. Steinbukker som ikke blir satt pris på, kan lukke seg inne og bli triste.

Dette skjer i Steinbukkens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: Din sterke rettferdighetssans står for en prøve denne høsten. Du bør absolutt overlate andres problemer til dem selv. Det er viktig at du ikke prøver å redde andre. Det er faktisk helt du selv som skal vokse! Det gjelder å være åpen for hva andre kan gi deg. 

ØKONOMI: Det viktige er at du har en bevisshet omkring økonomi, og at du fakisk vil sette deg mer inn i hvilke verdier du sitter på framover. I høst er du til og med parat til å gå ned i lønn fordi du setter mer pris på noe annet. Det blir en høst da du har store filosofiske betraktninger omkring penger.

JOBB, SKOLE, FRITID: Det blir en god periode til å kombinere oppfatninger og konkrete handlinger. Jo mer du brenner inne med det du egentlig gjerne vil, jo kortere lunte får du. Reiser, språk og utland er alltid interessant, særlig i siste del av året.

MOTTO: Vær våken.

Steinbukken er et jordtegn: De som er født i jordtegn er ofte forsiktige, veloverveide og tilbakeholdne. De er ofte konservative og praktisk anlagt. Steinbukken er et ledertegn som overser alt de ikke kan gjøre noe med, og har blikk for hva som skaper gode resultater.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Vannmannen

21.1.–18.2.

SLIK ER VANNMANNEN: Blant Vannmannens sterke sider er kommunikasjon og intuisjon. Hjernen jobber konstant, og hun tenker mye på framtiden. Følelser kan være et vanskelig tema. Mange ser smarte utveier på praktiske problemer, og de elsker å løse mysterier. Med vannmenn må man være forberedt på det uvanlige. Hun liker å sjokkere og utfordre folks generelle oppfatninger. Hun er gjerne fordomsfri og inkluderende. Hun fungerer godt i grupper og liker å skille seg ut.

UTFORDRINGER: Vannmannen kan bli for opptatt av egne oppfatninger, snakke mye og
regne med at andre er interessert i det samme som de selv. Noen kan bli fanatiske, sta og egne og lite åpne for andres forslag. Vannmannen kan lett lage seg en forestilling om det ideelle, som kan stå i kontrast til virkeligheten.

Dette skjer i Vannmannens liv i høst! 

KJÆRLIGHET: Det handler om å skape en indre ro, og dermed kanskje finne ut av at du allerede har det mest verdifulle i livet ditt. I årets siste måneder vil du se tilbake på et år hvor det er skjedd mange gode ting for deg. 

ØKONOMI: Du begrenser deg ikke når det gjelder å bruke penger på deg selv. Noe som faktisk kan berike både sjelen og etterhvert lommeboka. Du investerer i en ny teknologisk dings, for eksempel en av de siste smarttelefonene. Du forsøter livet ved å gjøre noe morsomt.

JOBB, SKOLE, FRITID: Den elektriske planeten Uranus gir deg et puff framover. Du skaffer deg noe nytt på området nett, pc, mobil eller lignende. Venner hjelper i forbindelse med en praktisk oppgave. Det ligger an til overraskelser, både slike du har skapt selv og som kommer utenfra. 

MOTTO: Husk å telle til ti!

Vannmannen er et lufttegn: Kommunikasjon og sosialisering er blant lufttegnenes sterke egenskaper, og de kan miste selvtillit eller selvfølelse dersom de ikke blir hørt, forstått eller mottar respons. De har en unik evne til å ha oversikt eller overblikk.

Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpix Vis mer

Fiskene

19.2.–20.3. 

SLIK ER FISKENE: Fiskene er feminine og innadvendte. De er splittet og kan skifte personlighet og svitsje fra det ene til det andre på et øyeblikk. Noen kan virke som kameleoner. I perioder kan de trekkes i ulike retninger og kan virke rotløse. Den ene delen av personligheten kan ønske det ene, den andre delen det andre. Dette kan forandre seg opptil flere ganger eller i ulike perioder av livet. Det skjer gjerne når de møter motstand der de befinner seg, og det forsterkes i møte med andre.

UTFORDRINGER: Fiskene har en sterk sensitivitet og har ofte innsikt i andre, og noen kan bruke disse evnene til egen vinning og til å få kontroll. De mest sensitive og ustabile fiskene kan bli nesten paranoide og legge for mye i en følelse. På grunn av sin rike fantasi kan noen utvikle angst eller frykt.

Dette skjer i Fiskenes liv i høst! 

KJÆRLIGHET: I løpet av sensommeren vil du foreta deg noe som kommer overraskende på omgivelsene dine. Til gjengjeld gir det deg de resultatene du ønsker deg, og det vil også gi deg noen høstmåneder som du vil stortrives med. 

ØKONOMI: Det er en super tid for å få styr på den personlige økonomien. Det gir deg ikke bare mer oversikt og mer frihet, men det kommer også masse gode ideer og impulser til deg i løpet av denne perioden. Det viktige er at du gjør noe med dem; du kan skape mirakler!

JOBB, SKOLE, FRITID: ... og derfor er det også en fin periode til å gjøre noe som kan berike yrkeslivet ditt. Det er bra tid for all slags kommunikasjon, både skriftlig og muntlig, samt for kontrakter, søknader osv. Vær ikke tilbakeholden med å bruke alternative måter å kommunisere på. Tenk nytt!

MOTTO: Gjør det du har lyst til.

Fiskene er et vanntegn: Akkurat som havet er i konstant bevegelse, har fiskene mange emosjonelle svingninger. Vanntegn har dyp kontakt med følelsene, og fanger opp signaler i omgivelsene og hos mennesker rundt seg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer