Horoskop

Slik vinner du hans hjerte!

Sett deg inn i hvilket stjernetegn han er - og vips er han din.

HOROSKOP: Finn ut hvilket stjernetegn din utkårede er og lær deg triksene for å vinne hans hjerte! Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP: Finn ut hvilket stjernetegn din utkårede er og lær deg triksene for å vinne hans hjerte! Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av oss bruker horoskop og stjernetegn for å lære oss selv bedre å kjenne, men det er også mulig å sette seg inn i lynne til de rundt oss ved hjelp av nettopp personens stjernetegn - og skal vi tro nettstedet Thought Catalog er det faktisk mulig å vinne flørten din over, og få ham til å bli kjæresten din, ved å sette deg inn i stjernetegnet hans.

STEINBUKKEN: 22. desember til 19. januar:

Han er svært selvstendig, så ikke få ham til å føle seg «kvalt». Når du spør ham om dere skal henge så vær casual. Når du tekster ham så ikke send ham flere meldinger på rad. Gi ham rom til å puste slik at han ikke freaker ut og stikker av.

VANNMANNEN: 20. januar til 18. februar:

Mennene som er født i denne perioden elsker storstilte og romantiske gester, så når du har blitt godt kjent med ham så skriv et dikt til han. Eller, lær deg favorittsangen hans på gitar! Gjør noe så storslått at det virker som det kommer rett fra hjertet ditt.

FISKENE: 19. februar til 20. mars:

Fiskene er sosiale vesener, og dette kan bety at din hjertes utkårede som er født i denne perioden mest sannsynlig har et stort nettverk og mange venner - som også består av flere venninner. Derfor er det viktig at du er tidlig ute med å hinte om at du er ute etter noe mer enn bare vennskap. Du må flørte! Masse! For dersom du ikke gjør det klinkende klart at følelsene dine er mer enn vennskapelige, så kommer han ALDRI til å ta hintet.

LES OGSÅ: Så mye har sjefens støtte å si for karrieren din

VÆREN: 21. mars til 19. april:

Stopp med å sende ham flørtende meldinger. Stopp å si at du savner ham, samtidig som du aldri tar initiativ til å møtes. Se ham inn i øynene og si vi møtes klokken 20 i kveld. For ham er damer som tar initiativ og er åpen og oppriktig fra første øyeblikk noe av det mest sexy han vet om.

TYREN: 20. april til 20. mai:

Kjøp en gave til ham. Det trenger ikke være en stor ting, bare noe lite som viser ham at du kjenner ham. Det kan for eksempel være favorittkaffen hans, favorittfilmen hans på DVD eller en kinobillett til filmen han har snakket om at han har skikkelig lyst til å se. Det kommer til å få ham til å føle at han er heldig som har en person i livet sitt som kjenner ham så godt!

TVILLINGENE: 21. mai til 20. juni:

Dette er en kar som elsker å se deg i ditt rette element! Derfor må du bruke talentet ditt for alt det er verdt. Er du flink til å lage mat inviterer du ham på en deilig middag. Spiller du et instrument? Hva med å invitere til en liten forestilling? Er du flink til å synge, ja - hva med å stikke på nærmeste karaokebar? La ham se deg in action!

LES OGSÅ: Disse knalltipsene kan sørge for at nettopp DU vinner jobbintervjuet

KREPSEN: 21. juni til 22. juli:

Mennene født i denne perioden eeeeeelsker å være forelsket, eeeelsker å være i forhold og eeeelsker KJÆRLIGHETEN. Dersom han er singel ønsker han mest sannsynlig det stikk motsatte. Fortell ham derfor at han er det perfekte kjærestematerialet, at den som hadde fått ham hadde vært verdens heldigste jente og at du kunne ønske at du hadde vært sammen med en som ham - og vips er han din!

LØVEN: 23. juli til 22. august:

Løven ønsker å føle seg attraktiv, så derfor burde du gi ham mange komplimenter som går på utseendet hans. Fortell ham hvor sexy han er, hvor deilige muskler han har, hvor fine øyne han får når han bruker en spesiell farge - ja, gjør det rett og slett klinkende klart at du er seksuelt tiltrukket av ham.

JOMFRUEN: 23. august til 22. september:

Her er det du som er nødt til å ta første steg, for en ekte jomfru er veldig sjenert. Pass på at du ikke gjøre noe som kan virke for ekstremt eller som kommer til å freake ham ut. Ta én ting av gangen. Først kaffe, så kino, så romantisk middag, og så kan du prøve å bevege deg i retning soverommet. 

SE MOT STJERNENE: Det er mye man kan lære om hverandre ved å studere horoskop og stjernetegn. Foto: NTB Scanpix
SE MOT STJERNENE: Det er mye man kan lære om hverandre ved å studere horoskop og stjernetegn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Planlegger du å reise i 2017? Hit vil vi dra nå!

VEKTEN: 23. september til 22. oktober:

Han er svært aktiv og elsker å være utendørs, så her burde du bare knyte på deg joggeskoene og be ham med ut på en aktiv date som en løpetur eller en deilig skogstur! Underveis lærer dere hverandre bedre å kjenne, og jo fortere han gjør det, jo fortere går det opp for ham at DU er the one!

SKORPIONEN: 23. oktober til 21. november:

Kyss ham! Ja, vi vet det høres megadrastisk ut - men skorpionene er ikke interessert i å gå rundt grøten - så vil du ha ham må du VISE at du vil ha ham! Snakk om følelser og forhold kommer du ingen steder med - det gjør du derimot med et realt smask!

SKYTTEN: 22. november til 21. desember:

Dette er en utålmodig kar, så ikke vent for lenge med å ta neste steg! Inviter ham hjem til deg for filmtitting, flørt, le og dersom du er klar for det kan du jo gi ham et lite kyss.. eller i det minste legge deg i armkroken hans slik at han vet at du er interessert i ham.

Lykke til!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer