Stjernetegn

Steinbukken kan ha godt av en rolig lørdag, mens vekten bør holde en lav profil og unngå press

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 24.-30. mars.

HOROSKOP UKE 12: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 24.-30. mars.  Foto: NTB scanpix
HOROSKOP UKE 12: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 24.-30. mars. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

 

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du ser nok fordelen av å ta ting litt mer med ro nå. Da får du mulighet til å gå dypere inn i ting du enten jobber med eller interesserer deg for. Økonomien opptar deg en del i denne tiden, og kanskje er det smart å finne ut hva du faktisk har på kontoen, framfor å gjette.
UKENS RÅD: Hold temperamentet i tømme.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Indre ro er det beste du kan få, så sørg for å få tid til deg selv. Du føler deg litt presset, særlig mot slutten av uken, men det er nok antakelig du selv som ønsker å gjøre mer enn du har krefter til. Nå har du ikke mye overskudd, og du må godta at andre tar ledelsen. 
UKENS RÅD: Vent med endelige avgjørelser.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fokus på kjæresten din og forhold generelt. Du har ikke så mye tålmodighet her, så du kan lett si eller gjøre noe som ikke blir godt mottatt. Heldigvis er kjæresten forhandlingsvennlig og innstilt på kompromiss. Du må prøve å styre irritasjonen, men lett er det ikke.
UKENS RÅD: Vær åpen for forandringer.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det travelt nå. Det er mange mennesker du skal forholde deg til på jobben, og mange av dem vil bestemme selv og ikke samarbeide for tett. Det må du respektere, særlig fordi du kjenner det slik selv. Lytt til en person du møter lørdag, som trenger støtte.
UKENS RÅD: Husk at mange kokker, mye søl.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan puste friere nå og føler deg langt mer handlekraftig enn på lenge. Du har lyst til å ta initiativ og gå løs på nye oppgaver. Du snakker ikke så mye om ting, men prøver dem heller ut for å se hvordan det går. Du har lyst på en liten utenlandsreise eller -ferie.
UKENS RÅD: Vær forberedt på et skuffende møte.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Lysten til nye ting er stor, men det er hindringer i veien, trolig din økonomi. Men kanskje er det en samtale med kjæresten som skal til for at det løser seg, for din partner vil gjerne være delaktig i dine planer. Du vil likevel gjerne gjøre ting uten innblanding, selv om det er din utkårede.
UKENS RÅD: Vær forberedt på at du blir presset.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er vanskelig å holde balansen i livet. Kanskje har du tatt en for stor bit av kaken og har problemer med å fordøye alle inntrykkene som følger med. Du kan lett komme til å love mer enn du kan holde, og det kan gi både stress og irritasjon. Hold lav profil og unngå press.
UKENS RÅD: Du må godta unnskyldninger.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er ikke helt på din side av banen nå, og det merker du tydelig. Du må forholde deg til andres normer. Det klarer du egentlig fint, og du kan bruke denne ukens rolige energi til å kose deg med kjæresten eller på date. Du føler at kjærligheten venter rett om hjørnet!
UKENS RÅD: Vær lojal, og kjemp også andres sak.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er uværsskyer i horisonten, og du kjenner deg ikke til pass. Du prøver å være så diplomatisk du kan, men du får problemer med å ri av stormen med din vanlige sjarm, i denne saken skal det mer til. Det er derfor smart om du klarer å avverge en konflikt.
UKENS RÅD: Vent med å handle på egen hånd.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Fokuset er på familie og hjem nå. Alle snakker i munnen på hverandre, så det kan være vanskelig å finne en rød tråd. Ta deg tid til å høre hva alle sier før du involverer deg. Faktisk har ikke diskusjonen noe med deg å gjøre, men med de andre familiemedlemmene seg imellom.
UKENS RÅD: Slapp av på lørdag.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du tror du er i ferd med å komme til veis ende med en spesiell sak. Men du må innstille deg på at de tingene du holder på med nå, kan ta mye lengre tid enn ventet. Du må altså være tålmodig og forberede deg på at noen saker må gjennomgås om og om igjen. Du reiser mye akkurat nå.
UKENS RÅD: Ha tålmodighet.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du holder deg litt for deg selv nå fordi du overveier hvordan du kan slå igjennom med dine ideer eller produkter. Det er viktig at du blir sett og hørt av målgruppen, det nytter ikke å gå stille i dørene eller la andre komme før deg. Økonomiske spørsmål trenger seg på.
UKENS RÅD: Tenk deg om før du tar en endelig beslutning.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer