Stjernetegn

Steinbukken kan med fordel være mer impulsiv, mens løven bør starte uken med trening

Her kommer ukens horoskop for perioden 12.-18. mai!

HOROSKOP UKE 19: Her kommer ukens horoskop for perioden 12.-18. mai! Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP UKE 19: Her kommer ukens horoskop for perioden 12.-18. mai! Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken!

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Akkurat denne uken er det viktig at du ikke blir misforstått. Derfor er det smart å sjekke om andre forstår deg rett. Dette er tiden for å se nærmere på det som står mellom linjene i kontrakter og avtaler. Kort sagt risikerer du å bli snytt om du ikke passer på. 
UKENS RÅD: Regn med suksess for dine prosjekter. 

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: På noen områder synes du at ting gjentar seg, men du kjenner også på at tidene har forandret seg og at det er framdrift på flere felter. Humøret er blitt mye bedre, og du får ryddet opp i tankene i de periodene da du har ro. Plutselige innfall i løpet av uken gir deg noe å tenke på.
UKENS RÅD: Vær handlekraftig!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Igjen vil du oppleve at ting trekker i en annen retning enn planlagt. Men ved nærmere ettertanke gir det mening. Personer i ditt nettverk har noen helt ville og eksepsjonelle ideer som du er helt med på å sette ut i livet. I starten er det mangel på styring og retning, men det retter seg på kort tid.
UKENS RÅD: Vær åpen for det nye!

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Denne uken går det lettere enn ventet når du skal få partneren til å gå med på dine ønsker. Det er ikke så stor motstand som sist du nevnte saken. Bruk altså sjansen til å få det som du vil, og bruk erfaringene fra forrige runde. Framtidsplanene endrer seg som lyn fra klar himmel.
UKENS RÅD: Vær diplomatisk.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har fokus på jobben eller på prosjekter som du er engasjert i. Du får en masse ideer, og i første omgang gjelder det å sjekke om de holder vann før du går videre med dem. Om det trengs, kan du få opp kondisen denne uken, det vil gi deg en deilig følelse av velvære. 
UKENS RÅD: Start uken med å trene!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du overrasker igjen dine nærmeste med å oppføre deg helt annerledes enn vanlig. Det kommer også helt bak på deg selv at du følger plutselige innskytelser. Men helt fremmed er det ikke, du har gjort det før, og det ble også da livlig kommentert og diskutert. Denne gangen har du familiens aksept.
UKENS RÅD: Vær kreativ.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er på bortebane, men kan heldigvis være i fred det meste av tiden og gjøre tingene akkurat som du har lyst. All din energi og oppmerksomhet er rettet mot samarbeid og relasjoner, og du lærer en masse ved å iaktta omgivelsene. Regn med noen overraskelser i starten av uken.
UKENS RÅD: Behold roen.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Denne uken bør du være meget oppmerksom på alle skriftlige og muntlige avtaler. Det kan nemlig lett komme til å oppstå misforståelser, så det er smart å sjekke alle avtaler en ekstra gang slik at du ikke overser noe. I slutten av uken slår magefølelsen din til, og du faller helt til ro.
UKENS RÅD: Vær omhyggelig.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mer energi enn på lenge, og merker at du har medvind i mye av det du driver med. Det får humøret til å stige betraktelig, og din naturlige optimisme kommer tilbake. En nær samarbeidspartner er til stor hjelp, og det gir deg tilbake troen på at det nytter å engasjere seg i fredsbevarende oppgaver.
UKENS RÅD: Ha tro på det gode.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Helt uventet dukker det opp noen nyheter i forbindelse med familie og hjem, som overrasker deg – men helt sikkert i positiv forstand. Selv om du ikke er mye for forandringer på hjemmefronten, hilser du likevel nyanskaffelser velkommen nå. De er med på å gjøre mange ting lettere for deg. 
UKENS RÅD: Vær mer impulsiv!

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om du ofte er kreativ, overgår du nesten deg selv denne uken. Helt ut av det blå kommer en av de beste ideene du har hatt. Det gjør humøret fortreffelig, og du har vanskelig for å dempe begeistringen. Griper du det an på en bra måte, er det store sjanser for at du lykkes med å sette ideen ut i livet.
UKENS RÅD: Tro på deg selv!

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får ting gjort angående hjem og familie. Akkurat nå har du energien, og det faller deg faktisk lett. At det ikke har gjort det tidligere, skyldes kanskje mye at du har manglet konsentrasjon og motivasjon, og vært for uklar i det du har gjort. Energien er ennå ikke på topp, men nå går det som det skal.
UKENS RÅD: Bruk tid på det nære.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer