Stjernetegn

Tvillingene bør vente med å ta viktige beslutninger, mens vekten kan regne med overraskelser fra sin utvalgte

Ukens horoskop gjelder for perioden 5.-11 mai.

HOROSKOP UKE 18: Ukens horoskop gjelder for perioden 5.-11 mai. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP UKE 18: Ukens horoskop gjelder for perioden 5.-11 mai. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Akkurat nå går det lett for deg å multitaske, og du får gjort en masse. Du klarer å sjonglere med alle prosjektene så de får den input de skal ha. Tiden er inne for småreiser eller turer, og det eneste problemet er at du ikke helt klarer å bestemme deg for hvor du skal dra.
UKENS RÅD: Vær bevisst på å holde konsentrasjonen.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå blir det fart på sakene igjen, du merker at det går framover. Du har ikke full gjennomslagskraft, men kan påvirke og er for øyeblikket den som gjør det meste tankearbeidet. Plutselige ideer kommer når du minst venter det. Se det litt an, og finn ut om de holder vann.
UKENS RÅD: Gled deg over medvinden!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du ønsker deg mye, men synes at ting går altfor tregt, og din tålmodighet blir satt på prøve. Du skifter også hele tiden mening og har problemer med å bestemme deg. Midt i uka vil du etter hvert likevel merke at tingene faller mer på plass der du helst vil ha dem.
UKENS RÅD: Vent med å ta viktige beslutninger. 

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Som alltid på denne tiden av året har du det travelt med småjobber i diverse sammenhenger, og siden du er et naturlig samlingspunkt, er du den som trekker lasset for alt og alle. Du er idealistisk når det gjelder ting du har engasjert deg i, og legger mye krefter i prosjekter som krever optimisme.
UKENS RÅD: Pass på deg selv.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har endelig hell med deg i jobben, og det ser ut til at det du tilbys, passer deg perfekt. Du har lenge ventet på en sjanse i en bestemt sammenheng, og nå får du muligheten. Alt ser ut til å kunne la seg gjøre i denne perioden. En person overrasker deg.
UKENS RÅD: Ikke legg bånd på kreativiteten din.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har lenge jobbet med å forandre ditt image og din profil på jobbmarkedet. Du har brukt mye tid på det og synes det har gått trått, men nå ser det ut som om korken spretter ut av flasken, og det begynner å skje noe. Energien vokser, men kanskje ombestemmer du deg.
UKENS RÅD: Husk at det er lov å skifte mening!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det handler om samarbeid, særlig i forholdet til kjæresten. Du synes du har for lite å si på visse områder, men kanskje skal du bare ta en beslutning og tenke mindre på hva andre mener om dine valg. I denne tiden har du lett for å bli irritert, og du har særdeles kort lunte.
UKENS RÅD: Regn med overraskelser fra din utvalgte.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Din partner har behov for din oppmerksomhet. Kjæresten drømmer om mer nærhet og romantikk, noe du ikke har mulighet til å innfri i øyeblikket siden du har det travelt og tankene er helt andre steder. Men kanskje er det likevel en god idé å arrangere en impulsiv kjærestetur.
UKENS RÅD: Unngå å overanstrenge deg fysisk.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Denne uken har alt roet seg, og du nyter det. Du kan bruke pausen til å følge opp barna dine eller ungdommer rundt deg. De trenger en person som kan veilede dem i en turbulent tid. Men siden de tingene som skjer, er uforutsigbare, kan du ikke gjøre annet enn bare å være der for dem.
UKENS RÅD: Lytt til din kjæreste.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan skje store forandringer i ditt liv, særlig om du er født i dagene 9.–10. januar. Men det kan komme til å skje over tid, så ha tålmodighet. Generelt for steinbukken skjer det ikke så mye nå, så om du kan tillate deg det, åpne opp for følelsene, finn romantikeren i deg og finn ord for det.
UKENS RÅD: Ta det med ro.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du tar en pause, du trenger å tenke deg om og oppsummere situasjonen. Det kan komme overraskende på andre at du plutselig endrer holdning, men det er definitivt det riktige nå når du ikke helt kommer videre med noen prosjekter. Du kan heller ikke la være å komme med din oppriktige mening.
UKENS RÅD: Se det an.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er viktig å gå i tenkeboksen noen dager, så du får samlet noen løse ender og se omrisset av noen framtidige prosjekter. Kanskje er du ikke helt klar over hva du vil, så finn fram tålmodigheten, og vent på at ideene kommer til deg. Idealisten våkner i deg i midten av uken.
UKENS RÅD: Jobb med cv-en din og med egenprofileringen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer