Ukens horoskop gjelder for perioden 11.–17. november. Foto: NTB-Scanpix
Ukens horoskop gjelder for perioden 11.–17. november. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Stjernetegn

Tvillingene oppfordres til å dra ut på byen og feste, mens jomfruen bør leve ut drømmene sine!

Ukens horoskop gjelder for perioden 11.–17. november.

Slik blir uken!

Væren

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Mars er på visitt i ditt stjernetegn fram til 18. desember. Det betyr full fart, og livet kan ta en helt ny dreining. Planene dine kan bli sabotert, og det gjør deg rasende. Overraskende ting kan skje, men vent deg også noen morsomme opplevelser.
UKENS RÅD: Styr rebellen i deg, og ta en dag av gangen.

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Venus gjester Steinbukkens tegn fram til 8. desember, og det betyr at du må ta dine relasjoner seriøst. Kjærlighetslivet skal opp til vurdering. Du blir nødt til å ta livet alvorlig, også karrieren. På en måte er det noe skjebnepreget over livet ditt, noe du ikke er herre over.
UKENS RÅD: Følg hjertet.

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Merkur besøker Skyttens tegn fram til 2. desember. Dermed vokser din kvote for glede og inspirasjon støtt og rolig. Du sprer glede omkring deg med ditt gode humør. Du trives godt med deg selv, og du finner en livsrytme som du er fornøyd med. Du har god energi.
UKENS RÅD: Gå på byen, og ta en skikkelig fest!

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du skal være mer bevisst på hva som foregår rundt deg. Du blir åpen og mottakelig for strømninger utenfra. Det kan gjøre deg litt urolig. Men fatt mot, og vent deg det beste. Du kan bli tilbudt en bolig som frister. Er du innstilt på forandringer, flytt og forvent deg positive ting.
UKENS RÅD: Ta imot nye utfordringer.

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Konflikter kan oppstå hvis du er sta og insisterer på å holde på ditt. Lytt til andres argumenter før du uttaler deg. Du vet ikke alt. Ydmykhet vil kle deg godt. Du kan møte originale personligheter som viser nye måter å drive en forretning på. På hjemmefronten er det nok å ta fatt på.
UKENS RÅD: Innstill deg på nye tider!

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du får en herlig tid framover. Optimismen brer seg på hjemmefronten. Tonen er god, og du trives godt med barn og familie. Tenker du på å flytte til landlige omgivelser, så jobb med saken. Ombygginger og tilbygginger kan også bli spennende prosjekter. Les kontrakter og det med liten skrift.
UKENS RÅD: Lev ut drømmene dine!

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Venus går inn i ditt fjerde hus i Steinbukkens tegn fram til 6. desember. Det kan bety at hjemmehyggen blir spolert av begivenheter som kommer utenfra. De tingene du har i støpeskjeen, kan trekke i langdrag. Vær konstruktiv og målrettet. Du blir tvunget til å finne kreative løsninger.
UKENS RÅD: Hold ut.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Den transformerte planeten Pluto står i ditt tredje hus for kommunikasjon, viten og formidling. Det passer godt for ditt vitebegjærlige temperament å dykke ned i og utforske emner som parapsykologi, mystikk, liv og død. Du gjør det med stor begeistring, særlig hvis du jobber med mennesker.
UKENS RÅD: Dyrk ambisjonene dine!

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Dyrk de stille stundene. Hvil deg, og ta lange pauser fra alle gjøremål. Stress kan påvirke magen hvis du jobber for hardt. Gå lange turer, og lær kunsten å dyrke meditasjon. La sjelen få komme til orde. Lytt til din intuisjon, og følg de indre budskapene. Du kan få glede av å tegne, male og skrive.
UKENS RÅD: Nyt livet.

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det blir mange forandringer i tiden som kommer. For mye arbeid gir sure oppstøt. Familieforholdene settes under lupen. Du kan bli misfornøyd eller bekymret for din partner. Snakk ut om det, og vær hudløst ærlig. Ikke forsøm vennene dine! Litt sosialt samvær er på sin plass. Gå på byen og kos deg.
UKENS RÅD: Slipp tøylene!

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er typen som funderer og finner mange gode løsninger. Din kreativitet kan hjelpe mange mennesker. Sett prosjektene i system. Det betyr at du skal fokusere på det som synger i hjerte og sjel. Seriøsitet og fornyelse skal være ditt varemerke. Du har antennene ute og merker nye strømninger hos folk.
UKENS RÅD: Gå i gang!

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du møter mennesker som kan påvirke deg i gunstig retning. Er du mottakelig, kan du få en fantastisk vinter. Oppsøk en skole eller utviklingskurs som utvider horisonten. En dannelsesreise kan åpne dine øyne for fargerike opplevelser. Innblikk i andre kulturer er som manna for sjelen.
UKENS RÅD: Du kan mer enn du tror.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: