Horoskop

Tyren må være forsiktig med pengene, mens krepsen kanskje kan unne seg noe?

Ukens horoskop gjelder for perioden 16.-22 juni.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 16.-22 juni. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 16.-22 juni. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er familiesaker som opptar deg nå, og det kan ofte være mer enn nok. Du merker kanskje en viss trøtthet du ikke er vant til, og det bekymrer deg litt. Heldigvis har du kjæresten som støtter deg og lojalt følger med på hva du gjør og som har full tillit til deg. Men selv er du likevel ikke helt fornøyd.
UKENS RÅD: Ros deg selv!

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Freden har heldigvis senket seg, og du nyter å være på hjemmebane og styre tingene selv. Du trenger ikke å ta så mye hensyn til andre, og forholdet til kjæresten fungerer godt for tiden. Den eneste bekymringen du har nå, dreier seg om økonomi. Du kan ikke helt se hvordan du skal klare alle regningene.
UKENS RÅD: Sjekk forbruket ditt.

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Dette blir en uke med blandede følelser, og humøret svinger kraftig. Det begynner bra, du har suksess med kreative prosjekter som har vært underveis en tid. Det kan oppstå misforståelser på jobben, og så kan det bli noen utfordringer i samarbeidet. Det er ikke noe nytt, men gamle ting som kommer opp.
UKENS RÅD: Prøv å roe deg ned.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er en god idé å gjøre noe for deg selv nå, ellers kan du gå på en smell etter mye arbeid og lite fritid. Det beste du kan gjøre, hvis du kan, er å finne rolige omgivelser der du kan hente deg inn og gjenfinne arbeidsgleden. Du har lenge vært i skuddlinjen i forbindelse med omorganiseringer på jobben.
UKENS RÅD: Sett ned tempoet.

LES OGSÅ: Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg motarbeidet, og det topper seg på torsdag, da det virker vanskelig å finne enighet eller kompromiss. Du prøver å finne et felles forslag, men din motstander er ikke til å rokke i sin oppfatning av hva som er riktig eller galt. Det er en gammel diskusjon som kommer opp igjen.
UKENS RÅD: Vær saklig!

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Et prosjekt lykkes over all forventning. Det har sannsynligvis med økonomi å gjøre. Du er usikker på et samarbeid, og det kan føre til misforståelser hvis du ikke sier klart fra. Det er viktig å dele tiden mellom jobb og familie hvis du vil unngå misnøye blant noen eldre slektninger.
UKENS RÅD: Ikke frykt konflikter.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Tidene er gode for øyeblikket, og du kan godt skjemme deg selv litt bort. Du trenger ikke å innvie andre i det, da kan det lett oppstå misunnelse. Du trives godt i en bestemt gruppe personer fordi dere deler interesser. Ellers kan det bli diskusjoner som det kan være smart å holde seg unna.
UKENS RÅD: Nyt livet!

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan knipe med kreftene, og det merker du særlig nå når du har noen utfordringer som er ganske tøffe. Det ser ut til å være umulig å finne en løsning som passer alle, og derfor er du nær ved å gi opp. Før du gjør det, er det klokt å ta en ekstra runde. Løsningen er faktisk nærmere enn du tror.
UKENS RÅD: Ta imot hjelp.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har hellet med deg, særlig når du trekker på nettverket ditt. Det er virkelig noe du er god på! Du har likevel en konflikt med en partner eller kollega, og det blir svært tydelig om noen dager. Det kan være vanskelig å forsones. Kanskje er det smart å kjøre litt mindre hardt på prinsippene.
UKENS RÅD: Rekk ut en hånd.

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Ting lykkes for deg nå, og det gjør mirakler for humøret. Suksessen har forbindelser med jobben. Det holder hardt å beholde det gode humøret etter hvert, for du føler deg motarbeidet av personer eller omstendigheter som ikke er til å komme rundt. Det kan godt aktivere gamle frustrasjoner.
UKENS RÅD: Hold balansen.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå får du bruk for all den tålmodighet du kan mønstre. Du blir flere ganger konfrontert, og du må argumentere og forsvare dine ideer og initiativ. Negative kommentarer fra en av dine nærmeste rammer hardt. Det beste du kan gjøre, er å imøtekomme dine kritikere på en konstruktiv måte.
UKENS RÅD: Unngå skyttergraven.

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Endelig får du den støtten og hjelpen du har etterlyst så lenge. Hjelpen kommer mest fra din kjæreste, som endelig ser ut til å forstå og dele ditt synspunkt. Midt i uken oppstår imidlertid et irritasjonsmoment som har med familien eller jobben å gjøre. To ting ser ut til ikke å la seg forene akkurat nå.
UKENS RÅD: Vær tålmodig.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer