Stjernetegn

Tyren skal invitere til familietreff, mens tvillingene møter kanskje sin utkårede denne uken

Ukens horoskop gjelder for perioden 7.-13. juli.

HOROSKOP UKE 27: Ukens horoskop gjelder for perioden 7.-13. juli. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP UKE 27: Ukens horoskop gjelder for perioden 7.-13. juli. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Ideer om interiør og hus opptar deg i øyeblikket. Det passer fint med at det er ferietid, og du altså har tid til å foreta deg noe i hjemmet, kanskje oppussing. For tiden føler du deg fastlåst av to familiemedlemmer som selv er litt presset av ytre omstendigheter. Du bør ikke favorisere noen av dem.
UKENS RÅD: Slipp kreativiteten fri!

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er tid for å avslutte diverse saker som har vært i spill den siste måneden. Snart kommer nye aktiviteter, og du får nok med å holde alle ballene i lufta. Du får mulighet til å vise ditt talent for å multitaske, og du opplever at du faktisk trives med travelheten. Fredag er en bra dag til å invitere til familietreff.
UKENS RÅD: Vær effektiv.

LES OGSÅ: Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Avtaler blir endret, og det passer deg godt fordi du da kan ordne ting som skal være ferdig i løpet av uken. Deretter er det tid for å dra på ferie eller på tur. Korte småturer passer deg best i denne perioden. Er du singel og vil møte en partner, kan det skje i slutten av uken. Dere har mange felles interesser.
UKENS RÅD: Lytt til hjertet!

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du føler deg komfortabel for tiden, selv om du har mange rundt som også gjerne vil bestemme og ha oppmerksomhet. Men humøret kan svinge markant, fordi du kan føle deg presset av en samarbeidspartner eller en i familien med stor innflytelse. Se filosofisk på det, da blir det lettere å komme videre.
UKENS RÅD: Overse bagateller.

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er smart om du hele uken velger dine ord med omhu. Du kan lett komme til å overdrive eller skape uro hvis du utilsiktet røper hva du egentlig mener. Du får en aha-opplevelse som skaper ro i sjelen, kanskje i forbindelse med en retreat eller meditative stunder som får noen følelser på plass inni deg.
UKENS RÅD: Tenk før du snakker.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Alt går ikke etter planen denne uken, så ha en plan B på lur for sikkerhets skyld. Humøret blir mye bedre i midten av uken, og du er klar for fest og opplevelser. Ferien står for døren, og snart er du klar for å ta fri en stund. Du merker at du er kommet langt på vei i en bestemt sak i slutten av uken.
UKENS RÅD: Hopp i havet!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker et energiskifte i midten av uken. Fra stille og rolig blir det mer fart, og du skal forholde deg til flere ting på en gang. Reiser er aktuelle i ferien i år, trolig mer enn en. En av dine gode venner kontakter deg, og sammen får dere med dere noen kulturopplevelser også.
UKENS RÅD: Slå til med drømmereisen!

LES OGSÅ: Karrieren som er ment for deg ifølge horoskopet ditt

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Er du i utlandet i sommerferien, får du hjemlengsel av og til etter mer velkjente steder og miljøer. De du reiser sammen med, vil alle gjerne styre og bestemme ut fra en følelsesmessig vinkel du har vanskelig for å forholde deg til. Det beste du kan gjøre i denne situasjonen, er å holde på energien.
UKENS RÅD: Vær konstruktiv.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du merker at du har stor framdrift, men denne uken vil du oppleve å få kritikk fra en uventet kant. Det bringer deg ut av fatning, og du har vansker med å finne roen igjen. Trolig har det å gjøre med familieforhold som bringer fram minner du helst ville vært foruten. I helgen kommer humør og energi tilbake.
UKENS RÅD: Legg det bak deg.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det best når du er i ro, og har du mulighet for alenetid, er det helt perfekt. Du har behov for å tenke og finne ut av hvordan du skal komme videre, og det krever både tid og overskudd. Sommeren bringer også litt aktivitet med venner og kjente, og særlig denne uken er det mange rundt deg.
UKENS RÅD: Nyt ferien.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om det er ferietid, holder du likevel fast ved noen hverdagsrutiner. Det er viktig for deg, og derfor bruker du tid på familien og dens trivsel. Ikke alle er fornøyd med tingenes tilstand, og det er en utfordring å finne den riktige løsningen. Det må nemlig ganske mye til før det kan skje forbedringer.
UKENS RÅD: Vær diplomatisk!

LES OGSÅ: Denne treningen passer for deg ifølge horoskopet ditt

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: I lang tid har du hatt suksess med det du gjør. Men nå er det litt oppoverbakke, og du må bruke krefter på få den gode stemningen tilbake. Det er ikke en lett oppgave, for du føler deg motarbeidet – kanskje av barna dine eller av andre som legger et emosjonelt press på deg. I helgen er det fokus på familien.
UKENS RÅD: Pass på helsen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer