Ukens Horoskop

UKENS HOROSKOP: Bør du følge din indre lengsel, eller ta grep karrieremessig? Dette sier stjernene

Horoskopet gjelder for perioden 24.–30. juni.

Horoskopet gjelder for perioden 24.–30. juni.
Horoskopet gjelder for perioden 24.–30. juni. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Væren

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan komme til å møte kritikk på jobben. Behersk temperamentet, selv om du føler deg trengt opp i et hjørne. Gå i tenkeboksen, og kjenn etter om du er på riktig arbeidsplass. Gi slipp på negative situasjoner, og vend blikket innover, der du henter ro og fred. Betro deg til en nær venn.
UKENS RÅD: Ta imot hjelp og tips.

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå trenger du inspirasjon og input. Du kan med fordel ta høyskoleutdanning eller etterutdanning. Planlegg en deilig sommer uten stress og jag. Kom ut av de vante rammene, og bryt med gamle vanemønstre. Planeten Venus står i ditt 3. hus. Det antyder fine selskapsaspekt mellom deg og søsknene dine.
UKENS RÅD: Vær sosial!

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Din planethersker Merkur er i ditt eget stjernetegn. Det betyr at uro, rastløshet og indre spenninger kan plage deg. Du er åpen og nysgjerrig og vil ut og oppleve verden. Bruk dine kommunikasjonsevner til å formidle det du vil si kort og klart. Dropp utenomsnakket. Gå direkte til kilden.
UKENS RÅD: Følg din indre lengsel.

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har kjempet hardt for dine merkesaker, og nå får du lønn for innsatsen. Du får satt ting på plass når du gir uttrykk for dine innerste følelser og tanker. Du kan overtale partneren din til å følge deg dit du vil. Å flytte kan være aktuelt. Det er kjærlighet i luften.
UKENS RÅD: Dekk opp til en romantisk middag.

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kjeder deg og fordriver tiden med shopping. Det ser ut til at du kan få en ut-av-lommeboka-opplevelse hvis du ikke holder igjen. Det blir tid til selvfordypelse og til å se innover. Du kan få interesse for alternative metoder for å sparke humøret i gang igjen.
UKENS RÅD: Syng, tegn, mal, sy: Bruk dine kreative evner.

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er kreativ nå. Du kan tenke ut originale ideer til å utvikle nye prosjekter. Tenk smart. Dine spesielle ideer kan kanskje utgis i bokform, bruke til foredrag eller benyttes til å løse arbeidsoppgaver. Forretningsreiser blir vellykket når du er godt forberedt.
UKENS RÅD: Legg en langtidsplan for jobb og familie.

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan komme friksjon i kjærlighetslivet. Din partner søker frihet og rom uten for stramme krav. Nå er det opp til deg om dere kan finne den gylne middelvei. Du trenger ro og tid til å fintenke situasjonen gjennom. Pass på barna. Det er fokus på arbeidsoppgaver, men det klarer du bra.  
UKENS RÅD: Be om lønnsøkning.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan være direkte og tøff. Men under overflaten er du følsom og sårbar. En venn kan være opphav til problemer. Trekk deg tilbake, og tenk på neste trekk. Du kommer sterkt tilbake når det har gått en viss tid. Du har medvind for prosjektene dine. Du har kraft, energi og overskudd.
UKENS RÅD: Husk å være i fysisk aktivitet.

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er vitebegjærlig og nysgjerrig. Du kan møte noen som tar deg med inn i det parapsykologiske og okkulte universet. Spørsmål om vi har levd før i en annen kropp, kan komme opp. Kanskje har du overnaturlige evner som kan utvikles. Bank, arv, legater og pensjon kan bli aktuelle temaer.
UKENS RÅD: Stol på din indre stemme.  

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har hatt mange tunge tak i det siste. Gi slipp på ansvar og ting som tynger. Kompetente mennesker kan overta arbeidet. Du er sta og stolt, men det gagner deg ikke nå. Hopp ut av hamsterhjulet, og ta vare på deg selv. Dyrk hyggelige anledninger, og ha det gøy med gode venner.
UKENS RÅD: En reise vil lade opp batteriene. 

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan være vill og vanvittig. Du tiltrekker de særeste og rareste mennesker, og dagene kan bli til lange fester. Du kan også være stille og tenksom. Det kommer du til å trenge i tiden som kommer. Du må ha ro til å orientere deg igjen. Viktige oppgaver krever din fulle tilstedeværelse.
UKENS RÅD: Fest eller alvor? Du bestemmer.

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Bruk dine ressurser med omhu. Velg bare oppgaver som gir mening, glede og energi. Lytt til følelsene, og bruk din sunne fornuft. Etikk og god moral skal være dine rettesnorer når du samarbeider med andre. Du får suksess når det blir en vinn-vinn-situasjon for alle parter.
UKENS RÅD: Hold på optimismen omkring planene dine.

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer