HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for perioden 3.-9. februar.
HOROSKOP: Ukens horoskop gjelder for perioden 3.-9. februar. Vis mer

Horoskop

Vær klar for omstilling hvis ting utvikler seg annerledes enn planlagt

Ukens horoskop gjelder for perioden 3.–9. februar.

Slik blir uken:

Væren 

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er mye nytt å venne seg til, men du har pågangsmot og er engasjert. Du har en sterk intuisjon for øyeblikket og kjenner på mange følelser, men dem kan du bare forholde deg til når du er alene og i fred og ro. Et samarbeid på jobben krever din fulle oppmerksomhet.
UKENS RÅD: Er du småsyk, se fram til bedring i slutten av uken.

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er godt å få avsluttet diverse oppgaver før helgen, så du er klar for nye. Fredag merker du et energiskifte, og du får større handlekraft. Det er likevel klokt å tenke en gang til før du kaster deg ut i for eksempel større økonomiske transaksjoner.
UKENS RÅD: Kjærlighet og romantikk styrer, særlig tirsdag!

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Din tålmodighet settes på prøve onsdag, og du har vanskelig for å innordne deg. Du vil ta saken i egen hånd og gjøre opprør, men det blir med tanken. Kanskje også fordi du kjenner at støtten fra folk rundt uteblir. Utilfredsheten ulmer i bakgrunnen.
UKENS RÅD: Tenk etter om barna dine har rett i sin kritikk.

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det blir mye å gjøre framover, og du må sørge for å stå stødig, særlig når det gjelder samarbeidsutfordringer. Du har noen spesielle ideer som du gjerne vil virkeliggjøre, men du møter ofte motstand og må bruke krefter på argumentasjon. Det er prisen for å være visjonær.
UKENS RÅD: Vær obs på et barn som viser nye sider av seg selv.

Løven 

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har fokus på kjæresten, og dere er i ferd med å nærme dere hverandre igjen, nå på den gode måten. Mer optimisme og bedre kommunikasjon er kommet inn i forholdet. Du kan vente flere konkrete prosjekter. Spesielle arbeidsoppgaver avsluttes denne uken.
UKENS RÅD: Husk å vinkle ting konstruktivt.

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du fikk deg en vekker i forrige uke, og du er ikke ferdig med å bearbeide det ennå. Det går litt tid før du får endret på enkelte ting i livet. Du er rastløs nå og har vanskelig for å finne deg til rette med ditt nye image. Du har noen kompliserte økonomiske utfordringer.
UKENS RÅD: Du må takle at en god kollega skal videre.

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: I det siste har du tatt vare på helsen, blant annet med ulike alternative behandlinger, så nå burde alt være på topp. I slutten av uken kjenner du et stemningsskifte og blir mer aktiv og utadvendt. Romantikk er aktuelt. Du må takle din partners sterke vilje.
UKENS RÅD: Vær forberedt på at din rettferdighetssans utfordres.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er klar, har brettet opp ermene og går i gang med nye krefter. Det er også en mulighet for at du kan forandre rutiner for å oppnå variasjon og fornyelse. Trening står øverst på lista, og nå kan du komme i gang for alvor. Du har ingen unnskyldninger for å la være!
UKENS RÅD: Lytt til kjæresten, som ønsker mer romantikk.

Skytten

23. november–21. desember 
LIV OG KJÆRLIGHET: Du synes ting går tregt for tiden, men kan ikke gjøre så mye med det. Vær tålmodig, og bruk heller tiden til litt research om f.eks. organisasjonsteori, så du kan virke overbevisende i en spesiell sak. Din kjæreste maner til større økonomisk forsiktighet.
UKENS RÅD: Godta at et barn frigjør seg fra deg.

Steinbukken

22. desember–20. januar 
LIV OG KJÆRLIGHET: Familien og hjemmet har din oppmerksomhet. Her er det mye aktivitet for tiden, og det skjer ting du ikke hadde ventet. Dermed er det bra å være klar for omstilling hvis ting utvikler seg annerledes enn planlagt. Vær obs på å balansere familieliv og arbeid. 
UKENS RÅD: Du er tilbakeholdende, men vis at du vet hva du vil.

Vannmannen

21. januar–18. februar 
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har mye kunnskap, og vil gjerne dele den med dem du føler deg vel sammen med. Men ikke denne uken. Nøy deg med å gå stille i dørene, og tilgi deg selv hvis du ikke kan la være å komme med altfor mange gode råd til dem rundt deg. Du finner nye veier til målene dine.
UKENS RÅD: Ha fokus på privatøkonomien din.

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har noen økonomiske utfordringer, og du prøver så godt du kan å finne løsninger. Det er vanskelig fordi inntektene dine forandrer seg hele tiden. Det er altså en god idé å vente med å planlegge større investeringer til du er på en mer sikker økonomisk grunn.
UKENS RÅD: Ta vare på din store hengivenhet for de nærmeste.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: