Stjernetegn

Væren senker skuldrene og nyter ferien, mens vannmannen må tenke på helsen

Ukens horoskop gjelder for perioden 30. juni-6. juli.

HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 30. juni-6. juli. Foto: NTB-Scanpix
HOROSKOP 2017: Ukens horoskop gjelder for perioden 30. juni-6. juli. Foto: NTB-Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken:

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er litt lat for tiden, så du trives best i vante rammer. Meditative sysler inspirerer deg i begynnelsen av uken. Du tar deg av en person i familien, som står deg nær – gamle forbindelser gjenopptas, og en tradisjon føres videre. Du kan gjøre større endringer i yrkeslivet ditt, om du ikke alt har gjort det.
UKENS RÅD: Senk skuldrene.

LES OGSÅ: Sjekk hvor horoskopet ditt mener at du bør reise i sommer!

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Roen du kjenner nå, er meget kjærkommen for deg, og du nyter å bestemme selv og styre livet etter eget hode. Det skjer mye omkring deg for tiden, og det er opp til deg om du ønsker å delta i diverse diskusjoner og sammenkomster i nabolaget eller i søskenflokken. Kjæresten din har romantiske planer for deg.
UKENS RÅD: Grip øyeblikket.

LES OGSÅ: Karrieren som er ment for deg ifølge horoskopet ditt

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan føle deg litt ukomfortabel, du synes ikke du har den friheten du pleier når det gjelder nære familierelasjoner. Men så kan du enten starte eller avslutte en intens emosjonell prosess. Du kan få oppfylt et ønske på jobben. Mot slutten av uken er det økonomiske utfordringer. 
UKENS RÅD: Det er tid for å legge om forbruket.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Selv om det er ferietid, har du mye å gjøre. Denne uken dreier det seg mest om privatlivet, familie, tilhørighet og fortid. Folk du ikke har sett på lenge, har dukket opp, og du har mye moro med å gjenoppfriske gamle minner. En utfordring som har med familie eller bolig å gjøre, er aktuell og bør løses, om mulig.
UKENS RÅD: Ha gode samtaler.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Det handler om forholdet til din egen familie og hvilken rolle du spiller her. Det gir stoff til ettertanke, og du trenger å få definert din tilhørighet til din nære krets. Kanskje er det smart om du ser litt mer nyansert på ting og slik også får et litt annet bilde av deg selv.
UKENS RÅD: Meditasjon og/eller yoga vil hjelpe deg.

LES OGSÅ: Sett deg inn i hvilket stjernetegn han er - og vips er han din

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har det travelt midt i ferietiden, for du skal blant annet løse noen økonomiske utfordringer. Et samarbeid med en venn eller bekjent er aktuelt, og du må avklare om det skal fortsette. Det meste faller på plass midt i uken, og snart har du mulighet for å fire litt på prinsippene, om du vil.
UKENS RÅD: Vær fleksibel.

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Det mangler litt på diplomatiet i begynnelsen av uken. Det dreier seg om noen utfordringer i jobben, nå midt i ferien. Til din store glede løser det seg, og du får igjen roen og balansen, og kan konsentrere deg om å hente opp igjen din vanlige styrke og gjennomslagskraft. 
UKENS RÅD: Gjør gjerne noe med utseendet om du har lyst!

LES OGSÅ: Denne treningen passer for deg

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Kreative sysler prioriteres i begynnelsen av uken, og du har masse inspirasjon og ideer. En beslutning som får varige følger, må snart tas. Det er klokt å se så objektivt som mulig på saken. Du blir emosjonelt engasjert i en større diskusjon, og du har en tendens til å gå litt i skyttergraven.
UKENS RÅD: Ikke glem å lytte.

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: En sak eller en interesseorganisasjon fenger din interesse. Du blir involvert i noen saker som kan være vriene å finne ut av. Ditt engasjement blir blant annet å skape enighet eller mekle mellom tre andre parter, som alle reagerer emosjonelt. Det blir vanskelig å finne en farbar vei, men du har noen triks på lur.
UKENS RÅD: Vær diplomatisk.

LES OGSÅ: Disse stjernetegnene passer best sammen

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er fortsatt fokus på samarbeid, og nå ligger det an til avklaring. Følelsene kan bli sterke i den sammenheng, og du blir nødt til å markere deg med gode kompromissforslag. Du trives ellers best i bakgrunnen, trekke i trådene, men ellers ta en mer passiv rolle. Det blir akseptert av kretsen rundt deg.
UKENS RÅD: Følg intuisjonen.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du må tenke litt på helsen nå, og det er smart å finne ut hvordan du kan gjøre noe bra for deg selv slik at du bedre kan kjenne hva du trenger når du skal slappe av eller komme i bedre form. Følelsene er viktige her; får du dem på plass, følger mye annet etter.
UKENS RÅD: Hva med en fjellferie en uke eller en helg?

LES OGSÅ: Her bør du bo, ifølge horoskopet ditt

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Nå gjelder det å holde hodet kaldt, så temperamentet ikke løper av med deg på ulykksalig vis. Du kan være overveldet av alle følelsesinntrykkene, og du er i tvil om hvordan du skal reagere. Det beste du kan gjøre, er å finne din indre balanse, skifte perspektiv og se ting fra en annen kant. Det vil virke!
UKENS RÅD: Tenk klart!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer