Stjernetegn

Væren vil møte på en person hun har følelser for, mens vekten bør lytte til partneren sin

Denne ukens horoskop gjelder for perioden 21. - 27. april 2017.

HOROSKOP UKE 16: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 21. - 27. april 2017. Foto: NTB Scanpix
HOROSKOP UKE 16: Denne ukens horoskop gjelder for perioden 21. - 27. april 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Væren

21. mars-20. april
Kontaktnettet ditt er større enn du tror, og du vil komme i kontakt med gamle kjente som du ikke har snakket med på lang tid. Jobbmessig kan du også dra stor fordel av kontrakter fra fortiden. I forbindelse med nymånen onsdag kan det dukke opp en person du har følelser for. Du får en god idé som du bør holde fast ved. Bruk kontaktene dine til å omsette tanker og ideer til virkelighet. Du har lyst til å fornye deg, kanskje i form av et stilskifte. 

Tyren

21. april-21. mai
Et fellesskap i begynnelsen av uken bringer samtalen over på penger og økonomi. Du kan også søke råd i forbindelse med økonomien. Men uansett hvor inspirasjonen kommer fra, får du en god idé til en investering eller forvaltning av pengene dine. Nymånen i ditt tegn får deg til å vurdere nye prosjekter, men du våger deg ikke ut på noe som ikke er veldokumentert. Du kan ta et skritt i riktig retning når det handler om sunnhet og velvære.

Tvillingene

22. mai-21. juni
Handlekraften din er stor. Om du konsentrerer deg om én ting om gangen, får du lettere gjennomslag. Du vet hva du snakker om, og det gir deg respekt blant venner og kolleger. Om du trenger å vise hva du kan eller forbereder deg til en prøve, er dette et godt tidspunkt for å repetere og samle inn stoff. I slutten av uken blir du opptatt av andre ting. Spennende tilbud om fellesskap dukker opp, men du bør se an ting før du bestemmer deg. 

Krepsen

22. juni-22. juli
Med god planlegging fra begynnelsen av uken får du mest ut av dagene. Du unngår unødvendig prat, spontane innfall og overilte handlinger hvis du holder deg til planen. Du verdsetter fellesskap og trenger å sette av tid til dette. Mange av ukens aktiviteter foregår ute sammen med andre, og i den forbindelse kommer du til å stifte flere nye bekjentskaper. Et råd fra en erfaren og muligens eldre person kan vise seg å være godt nytt.

Løven

23. juli-23. august
Du får mulighet til å dra nytte av dine erfaringer, eller viser kanskje godt håndlag i en bestemt situasjon. Det føles naturlig å dele din viten med andre. Derfor kan du bli oppfordret til å undervise eller dele dine erfaringer på en eller annen måte. Du kan stake ut en ny kurs både jobbmessig og privat i denne perioden. Noe du har gått og drømt om, ser nå ut til å realiseres. Spennende kontakter fra utlandet kan dukke opp.

Jomfruen

24. august-23. september
Selv om du har lyst til å starte nye prosjekter, kan det bli nødvendig å avslutte det du er i gang med først. Detaljer må finjusteres, for perfeksjonismen din tillater ikke annet. Dette gjelder både hjemme og på jobben. Noe nytt kan til gjengjeld vise seg i forbindelse med økonomien. Du kan få en overraskende tilbakemelding på en søknad eller forespørsel. Et fellesskap du tidligere har brukt mye tid på, fanger interessen din på nytt.

Vekten

24. september-23. oktober
Noe du har jobbet med i lengre tid, ser nå endelig ut til å ha en ende. Det kan spesielt være hjemlige forhold som har opptatt deg. Nå har du mer tid til å være sammen med dem som betyr aller mest for deg. Partneren din eller en annen du er tett på, har mye å dele med deg. Det kan gi noen heftige, men også spennende samtaler med mange ideer. Humøret ditt og energien din er preget av omgivelsene dine, og tempoet er høyt.

Skorpionen

24. oktober-22. november
Selv om du har lyst til å jobbe på egen hånd, kan samarbeid gi deg store fordeler i denne perioden. Ikke vær redd for å søke gode råd heller, når det gjelder private forhold. Det kan være fornuftig å spørre flere og deretter overveie situasjonen før du handler. Kommunikasjonen er generelt utfordret, og det gir deg lyst til å overveie og prøve ut mulighetene dine. En spontan mulighet for en langhelg kan gi deg helt nye opplevelser. 

Skytten

23. november-21. desember
Du har en del ansvar og forpliktelser overfor familien. Det har vært krevende, men du høster nå takknemlighet for innsatsen din. Partneren din er en god og fortrolig venn, og dere kan snakke om alt. Enten du er i forhold eller ikke, kan du oppleve romantikk denne våren. Det skal ikke så mye til for å skape kontakt, og felles interesser kan gi gode samtaleemner. Du kan oppleve å bli tilbudt en hjelpende hånd, og det gir deg energi til andre ting.

Steinbukken

22. desember-20. januar
Fra begynnelsen av uken retter du oppmerksomheten mot hjemmet ditt, og håndverkere eller besøkende kan bidra til fornyelse. Du innretter deg fint etter forholdene, og det blir en del trafikk inn og ut av boligen. En stor del av jobben din kan utføres hjemmefra. Helgen kan by på en festlig anledning med mange mennesker. En behagelig overraskelse eller nyhet kommer fra partneren din eller andre i familien. 

Vannmannen

21. januar-18. februar
Du kan være utholdende når det gjelder å få avtaler på plass. Tålmodigheten din og de gode argumentene dine ser ut til å gi belønning. En ekstra utgift kan dukke opp, og det har sannsynligvis med boligen å gjøre. Jobbmessig kan du ha flere baller i luften. Du kan bli tilbudt interessante oppgaver, men du trenger ikke å ta et valg her og nå. Om du har fått unna rengjøring og opprydding i hjemmet, er tiden inne for å fokusere på detaljer og fornyelser. 

Fiskene

19. februar-20. mars
Du kan sjarmere de fleste med utstrålingen din, men du sliter med forholdet til sjefer og andre autoriteter. Du føler ikke at innsatsen din blir satt pris på, og dette kan få deg til å overveie jobb og karriere. Hjemme og sammen med familien gjør du gjerne en ekstra innsats. Her er det høyt under taket og plass til alle. Du kan vente besøk i helgen. Det kan bli en anledning til gjensyn med gamle venner og bekjente hjemme hos deg.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer