Denne ukens horoskop gjelder for perioden 9.-22. desember.  Foto: NTB-Scanpix
Denne ukens horoskop gjelder for perioden 9.-22. desember. Foto: NTB-ScanpixVis mer

Ukens Horoskop

Vannmannen er i det romantiske hjørnet, mens tyren skal fokusere på karriere

Ukens horoskop gjelder for perioden 9.-22. desember.

Slik blir uken!

Væren

21. mars-20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Tanker og ideer myldrer. Du skal formidle dine budskap klart uten å såre andre. Du kan få en visjon som gagner andre på sikt. Du får suksess når du stoler på deg selv. Du kan møte en person som du føler en dragning mot. La det utvikle seg. Målet for deg nå er ro, fred og harmoni.
UKENS RÅD: Plei deg selv.

Tyren

21. april-21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør utvikle nye ferdigheter. Vær fokusert på karriere og personlig utvikling. Du har ligget i dvale for lenge. Mot slutten av perioden kan det bli uro på arbeidsplassen. Kanskje blir du påvirket av konflikter og nye ting. Du kan også få gledelige overraskelser underveis. 
UKENS RÅD: Ta livet som det kommer!

Tvillingene

22. mai-21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør ta hensyn til økonomien og helsen. Du tjener ikke mer hvis du går på veggen. Du må omprioritere og få mer struktur. Se på arbeidsforholdene dine, finn ut hva som skjer der, men unngå sladder og intriger. Bruk tid til andre fine ting enn bare jobb. Gi barna dine noen gode og morsomme opplevelser.
UKENS RÅD: Gå stille i dørene.

Krepsen

22. juni-22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Du arbeider for mye både på jobb og hjemme. Din pliktfølelse er større enn Oslo rådhus. Det går ikke lengden, meld deg ut av flink pike-skolen. La ettertenksomheten fylle mer av ditt liv. Et spesielt møte med en viktig person kan gjøre inntrykk. Ha åpent sinn, og sug til deg.
UKENS RÅD: Slapp av med familien.

Løven

23. juli-23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Ditt indre gjør deg oppmerksom på at du må brenne for det du gjør. Alt annet vil drepe deg langsomt. Du har gnisten og begeistringen, så kom i gang. Mot slutten av perioden får du mer tid til huslige sysler. Det skal pyntes og gjøres plass for lys og luft. Hold styr på regninger og papirer.
UKENS RÅD: Lag en plan.

Jomfruen

24. august-23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Både solen og Merkur står i ditt 4. hus. Dermed er det fokus på hvordan du vil leve og bo. Du trives på landet med god plass. Mot slutten av perioden kommer seriøse oppgaver og utfordringer. Barn og unge mennesker kan tappe deg for energi. Stå fast ved dine holdninger og meninger.
UKENS RÅD: Hold fast på ditt!

Vekten

24. september-23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: De sentrale temaene nå er barn, lek og kreative oppgaver. Lek deg med farger, design og brukskunst, og bruk evnene dine. Du kan etter hvert bli misfornøyd med familieforholdene. Det er viktige ting du ønsker å endre på. Gå ikke for lenge rundt grøten, men kom til saken.
UKENS RÅD: Tenk deg om.

Skorpionen

24. oktober-22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Mange aktiviteter preger deg framover, det er flyt og energi rundt deg. Hjemmet trenger fornyelse og et skikkelig løft, men det skal være gøy og gi mening. Gi barna medansvar, og skryt av hjelpen deres. Vær bevisst både natt- og dagdrømmer, de kan ha budskaper du skal merke deg.
UKENS RÅD: Tenk positivt!

Skytten

23. november-21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Overflod kommer til deg når du åpner hjertet og tror på ditt eget hell. La ditt nysgjerrige sinn bli stimulert av inspirerende oppgaver. Du har en fantastisk god utstråling og påvirker andre gunstig. Bruk lederevnene dine til gode formål. Etikk og sunn moral blir tema i slutten av perioden.
UKENS RÅD: Du kan det du vil!

Steinbukken

22. desember-20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan være utrolig sta og vanskelig å ha med å gjøre. Lytt til eldre mennesker, og ha respekt for deres viten og innsikt. Fleksibilitet bør være ditt nye mantra. Din psyke og sjel lengter etter vekst og utvikling. Gå på oppdagelsesreise i ditt eget indre, og tenk at du står på terskelen til et helt nytt liv. 
UKENS RÅD: Vær åpen.

Vannmannen

21. januar-18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan være veldig impulsstyrt og gå med hodet under armen – du handler før du tenker. Gjør noen praktiske ting og få mer bakkekontakt. Kjærlige og hjelpsomme mennesker krysser din vei. Du er i humør for kjærlighet og romantikk. Ha også fokus på barn og familieliv. Dyrk roen i naturen.
UKENS RÅD: Øv deg på å roe ned!

Fiskene

19. februar-20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har lav toleranseterskel for tiden og har kort lunte. Finn grunnen, og gjør noe med det, ellers blir du umulig å være i nærheten av. Mot slutten av perioden blir både humør og tempo høyt. Kom deg ut av komfortsonen, våg å si ja til spennende avtaler. Nå er det tid for å lytte til din indre stemme!
UKENS RÅD: Kom i balanse.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: