Horoskopet gjelder for perioden 28. oktober–3. november. Foto: NTB-Scanpix
Horoskopet gjelder for perioden 28. oktober–3. november. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Stjernebilde

Vannmannen må passe på å ikke bli egosentrisk, mens tyren anbefales å leve i nuet

Dette horoskop gjelder for perioden 28. oktober–3. november.

Publisert

Slik blir uken!


Væren

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør være ekstra oppmerksom på den måten du kommuniserer med andre på. Du kan lett bli ironisk og sarkastisk. Du kan også være sta og egen, og det kler deg ikke. Du kan finne på å bli urimelig i kravene om du sitter i en overordnet stilling. Jekk deg ned, og vis dine menneskelige sider.
UKENS RÅD: Pass på ditt gode rykte.

Tyren

21. april–25. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Sett foten ned hvis barna dine prøver å manipulere deg. Pedagogisk taktikk er ditt redskap for å sette grenser. Bli mer observant, og kjenn etter hva som skjer. Du kan være så opptatt med en forelskelse at du forsvinner inn i ditt eget univers. Gjør jordnære og praktiske ting hver dag. Lev mer i nået.
UKENS RÅD: Bruk humor.

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan finne en kjærlighetspartner på en ferie eller i forbindelse med studier. Ikke bind deg akkurat nå. Hold fast ved frihetstrangen din, så ingen blir skuffet. En drøm kan gå i oppfyllelse. Et ønske om samarbeid kan plutselig bli et tema som du må forholde deg til.
UKENS RÅD: Tenk godt igjennom alle dine muligheter. 

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Gjør noe som bringer gleden og humoren fram i deg. Psykologiske mekanismer fra fortiden kan gi deg noe å tenke over. Arbeider du med personlig vekst og utvikling, er du på rett hylle. Det ligger mange muligheter åpne for dine føtter. Utdannelse innen kommunikasjon og formidling kan være aktuelt.
UKENS RÅD: Tenk langsiktig.

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Denne uken byr på mange gjøremål som du blir nødt til å forholde deg til. Legg en slagplan. Disiplin, struktur og overblikk holder motoren i gang. Sett familien i sving så du ikke står alene med ansvaret. Du kan få problemer med kolleger som motarbeider deg. Rydd opp i misforståelser med en gang.
UKENS RÅD: Stå på ditt.

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Du krever mer plass på hjemmefronten. Tiden kan være gunstig for å satse på en ny bolig. Drømmen om å bo i utlandet kan også virke fristende. La dine drømmer leve videre i deg. Det er viktig at du har noe å se fram til. Arbeidet ditt krever mye, så pass på at du ikke blir stresset.
UKENS RÅD: Vær forsiktig i trafikken. 

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Opplevelser fra fortiden kan ha innflytelse på forholdet til søsknene dine. Gjør en innsats for at dere kan komme hverandre nærmere, slik at forholdet utvikler seg positivt. Vær ikke bekymret. Du er vitebegjærlig og trenger ny input. Sats på et studierelevant område som virker berikende.
UKENS RÅD: Slapp av med en god bok.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du er seriøs og forplikter deg til nye og spennende oppgaver. Du bestreber deg på å fullføre langvarige prosjekter. Jobber du alene, kommer du lengst med å nå framtidsdrømmene dine. Pass på at du ikke isolerer deg for mye. Familien vil klage hvis du forblir i hulen din.
UKENS RÅD: Skjem bort familien med omsorg.

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan bli litt rebelsk og fjern i blikket. Du vil gjerne styre og bestemme. Du kan regne med motstand hvis du prøver å presse dine ideer igjennom. Folk vil se skjevt til dine aparte forslag. Hold deg til jordnære oppgaver, selv om det kan være vanskelig. Hold utålmodigheten i tømme.
UKENS RÅD: En god dialog er veien å gå.

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Kreativt foreningsarbeid kan bli en kilde til glede og inspirasjon. Du trenger å være sosial og en del av et fellesskap som ikke bare dreier seg om jobb. Din stahet kan skape konflikter med kolleger. Bruk tid på dine fritidsinteresser. Inviter venninner med på morsomme opplevelser.
UKENS RÅD: Lær loven om årsak og virkning.

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Pass på at du ikke blir for egosentrisk og støter vennene dine fra deg. Du kan bli litt kynisk og kald når det faller deg inn. Vis din velvilje og gjør noe hyggelig for andre. Gå stille i dørene på jobben. Si ikke for mye, men hør etter i stedet. Bli mer romslig overfor andres meninger.
UKENS RÅD: Vær snill mot deg selv.

Fiskene

19. februar–20. mars 
LIV OG KJÆRLIGHET: Er du plaget av sykdom, bør du bestille time hos legen din. Ha tillit til andre som vil deg vel. Vær nærværende, og gjør bare én ting om gangen. Du får en deilig uke når du gir slipp på alle bekymringene. En reise til varme himmelstrøk vil virke livgivende for kropp, sinn og sjel.
UKENS RÅD: Gjør noe gøy sammen med andre.

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer