Ukens horoskop gjelder for perioden 18.–24. november. Foto: NTB-Scanpix
Ukens horoskop gjelder for perioden 18.–24. november. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Horoskop

Vekten kan ha godt av en deilig massasje, mens fiskene bør sørge for å få seg litt nattesøvn

Ukens horoskop gjelder for perioden 18.–24. november.

Slik blir uken!

Væren

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Etter hvert som uken går, blir du mer sårbar og følsom for støy og uro. Du har arbeidet for hardt med mange prosjekter, og det straffer seg. Kjærlighetslivet trenger også en oppgradering. Slipp kontrollen, og finn dine feminine sider. Dyrk romantikk, hygge og trygghet. Gir ned, og vær deg selv bevisst.
UKENS RÅD: Skjem deg selv bort.

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Trettende og utmattende samtaler tar energi. Finn en løsning på problemene, og gå videre. Vær bevisst på hvem du bruker energi på å være sammen med. En viktig person krever oppmerksomhet, så her må du gi en håndsrekning. Sørg for en god arbeidsrytme. Det er ditt ansvar å fungere optimalt.
UKENS RÅD: Lytt til kropp og sjel.

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Kjærlighetslivet kan ha trange kår. Tiden er moden for å skifte spor. Er du singel, må du revurdere ditt syn på parforholdets fordeler og ulemper. Er du i et fast forhold, venter hardt arbeid. Noe må skrotes for at nye tiltak kan gjøres. Økonomiske forhold kan spille en viktig rolle.
UKENS RÅD: Tenk logisk og pragmatisk.

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Et par deilige, livsbejaende dager venter deg. Barn og moro gir humøret et løft. Så blir du mer tenksom. Du trenger alenetid. Naturen vil gjøre deg godt. Ha mer fysisk aktivitet i hverdagen. I slutten av uken må du ta stilling til familiære utfordringer. Søsken kan gi grunn til ergrelser.
UKENS RÅD: Gå stille i dørene.

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Oppfører du deg som en general i familiære sammenhenger, så må du være forberedt på et snarlig mytteri. Stopp kranglingen og konfliktene, og finn en verdig måte å omgås på. Sist i uken blir du mer myk og varm om hjertet. Du får overskudd og tid til nærkontakt med dem du er glad i.
UKENS RÅD: Du trenger en lang ferie.

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Dype samtaler er noe du trives med. Du bør oppfordre barna dine til å dele sorger og bekymringer med deg. Lytt og vis tillit uten fordømmelse og fordommer. Vær åpen for ris og ros. Vær nærværende i sosiale sammenhenger. Du møter mennesker som kan inspirere deg til å utvikle deg.
UKENS RÅD: Lær mer om psykologiske mønstre.

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Pass på at du ikke engasjerer deg i for mye. Du kan bli rammet av stress og bekymringer. Trekk i nødbremsen, og ta noen pauser. Kreative prosjekter får deg til å blomstre, men det krever planlegging. Økonomiske forhold mellom søsken kan føre til uenigheter. Utfordringer bør løses taktisk.
UKENS RÅD: Ta en deilig massasje.

Skorpionen

23. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du opplever å få klarsyn. Med stor presisjon kan du treffe riktig ved å tune inn på andre menneskers liv. Intuisjonen din er sterk, så lær mer om dine intuitive evner og talenter. Hjelp andre til å finne sin livsvei. På det mer jordnære plan – arbeid ut fra dine ønsker og behov.
UKENS RÅD: Finn et livskall som gir mening.

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Du elsker et høyt tempo med ulike aktiviteter. Intellektet ditt må stimuleres, ellers kjeder du deg fort. Dra på tur til varmere himmelstrøk, der du samtidig kan lære noe nytt og utvikle deg som menneske. Les og studer, det vil dempe din rastløse natur. Du trenger utfordringer og å møte andre mennesker.
UKENS RÅD: Reis!

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: De to planetene Merkur og Venus oppholder seg i ditt eget stjernetegn ennå noen uker. Det betyr at dine feminine sider trer mer fram. Forny garderoben, og bli inspirert hos en skjønnhetsekspert. Du kan også fornye hjemmet med noen fine ting. Gjør det du elsker, si det som ligger deg på sinne.
UKENS RÅD: Gi direkte meldinger.

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Du har fått mer energi og overskudd. Bruk din gjenvunne handlekraft til å sjøsette nye prosjekter. Jobbmessig går det på skinner. Men temperamentet ditt er lettantennelig og lunten kort. Pass på hva du sier til andre før du går i lufta av irritasjon. Begynn å trene, og få mer mosjon.
UKENS RÅD: Kom i balanse med deg selv.

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Du bør pleie ditt sosiale nettverk bedre. Ta kontakt med kreative og annerledes mennesker. Du trenger input for ikke å gå i stå. Sykdom i familien kan gi problemer. Pass godt på deg selv. Du kan ikke stå på pinne på døgndrift. Si fra, og sett grenser, ellers mister du deg selv.
UKENS RÅD: Sørg for å få skikkelig nattesøvn.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: