Ukens horoskop gjelder for perioden 4.–10. november. Foto: NTB-Scanpix
Ukens horoskop gjelder for perioden 4.–10. november. Foto: NTB-Scanpix Vis mer

Horoskop

Vekten vil forelske seg i en frihetselskende person, mens tyrens hemmeligheter skal opp i lyset

Ukens horoskop gjelder for perioden 4.–10. november.

Publisert
Sist oppdatert

Slik blir uken!
Væren 

21. mars–20. april
LIV OG KJÆRLIGHET: Hvis du føler deg svak og utmattet, er det fordi du mer eller mindre lever i en krigssone. Gir ned, og pass bedre på deg selv. Avlys alt som er unødvendig. Bruk tid på å revidere livet ditt. Sett pris på myke verdier, og vær mer til stede for mennesker du er glad i. Økonomien trenger et ettersyn.
UKENS RÅD: Tenk positivt. 

Tyren

21. april–21. mai
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kommer til å møte en person med talegavene i orden. Du må stå tidlig opp om morgenen om du skal følge med. Vær forberedt på at det skjer overraskelser på jobben. Si ifra om du følger deg overrumplet. Du kan få glede av samtaler med psykolog/terapeut. Snakk det helt igjennom.
UKENS RÅD: Hemmeligheter skal opp i lyset.

Tvillingene

22. mai–21. juni
LIV OG KJÆRLIGHET: Du kan innlede nye samarbeidsavtaler og legge fruktbare framtidsplaner. Du får det travelt i tiden som kommer, husk bare å holde hva du lover. Det er behov for din ekspertise, så vær forberedt på å jobbe overtid. For å være effektiv trenger du også ro og fred. Si ifra i pressede situasjoner.
UKENS RÅD: Et nei er et nei.

Krepsen

22. juni–22. juli
LIV OG KJÆRLIGHET: Det er tid for å leve ut drømmer, fantasier og være kreativ. Ikke hold deg tilbake når det gjelder å utfolde evner og talenter. Gjør noe fint for deg selv, og sett ikke ditt lys under en skjeppe. Gå ut i verden med din innsikt. Vær oppsøkende, og lær andre det du kan. Barn kan påvirke ditt livstema.
UKENS RÅD: Tenk smart. 

Løven

23. juli–23. august
LIV OG KJÆRLIGHET: Berik hjernen din ved å lytte til innsiktsfulle og visjonære personligheter. Du trenger å fornye tankesettet ditt og lære nye ferdigheter. Du går i stå hvis du ikke bruker deg selv på en pedagogisk og kreativ måte. Det kan bli nødvendig med en flytting. Du kan få glede av å være nær søsknene dine.
UKENS RÅD: Gjør noe godt. 

Jomfruen

24. august–23. september
LIV OG KJÆRLIGHET: Alvorlige samtaler mellom søsken eller naboer kan ta en helt ny vending. Bruk dine psykologiske evner til å finne den bakenforliggende årsaken når det oppstår konflikter. Du kommer lengst med diplomati. Unngå sladder, mobbing og baksnakking. Du kan bli utsatt for forsinkelser i trafikken.
UKENS RÅD: Dra hjemmefra i god tid.

Vekten

24. september–23. oktober
LIV OG KJÆRLIGHET: Økonomiske forhold kan bli en øm tå. Du kan ikke tillate deg å skeie ut og shoppe på. Spenn inn livreimen. Er du typen til å investere i verdipapirer, så vær forsiktig. Rådfør deg med en ekspert. Du møter kunstneriske og spesielle mennesker, og du kan forelske deg i en frihetselskende person.
UKENS RÅD: Kommuniser tydelig.

Skorpionen

24. oktober–22. november
LIV OG KJÆRLIGHET: Du blir mer sensitiv og sensibel. Intuisjonen blir sterkere og dypere. Psykoterapi og okkulte emner kan bli kilde til glede og personlig vekst. Du kan bli en rollemodell, mentor eller undervise andre i hvordan tunge kriser skal håndteres. Uttrykk deg. Skriv, tegn og mal.
UKENS RÅD: La drømmene få liv i den fysiske verden.

Skytten

23. november–21. desember
LIV OG KJÆRLIGHET: Det kan nok hende at pengene triller for fort ut av lommene på deg nå. Hold igjen på forbruket, og lån ikke ut penger til vennene dine. Tenk over verdisettet ditt. Selv om du er optimistisk, glad og utadvendt, kan du få behov for å kose deg i din egen hule. Alenetid kan bli en lise for sjelen.
UKENS RÅD: Søk stillheten. 

Steinbukken

22. desember–20. januar
LIV OG KJÆRLIGHET: Jobbkonflikter kan oppstå. Vær forberedt på å stå til ansvar om du har tatt viktige beslutninger på egen hånd. Vær nøye med hva du sier, skriver og gjør. Søk nye utfordringer på arbeidsplassen. Si ifra når magefølelsen reagerer på situasjoner som oppstår. Det blir en ny tone mellom deg og kollegene.
UKENS RÅD: Vær lydhør.

Vannmannen

21. januar–18. februar
LIV OG KJÆRLIGHET: Hold deg i din komfortsone. Skap nære og tette bånd til barna og partneren din. Kjærligheten kan blomstre på nytt. Gjør noe morsomt og kreativt i fellesskap. Gå i gang med å male, og skap et harmonisk hjem. Du har mer overskudd og energi til å få fullført det du skal innen fristen. 
UKENS RÅD: Dra på ferie med familien.

Fiskene

19. februar–20. mars
LIV OG KJÆRLIGHET: Utfold dine kreative evner! Du har mange god og morsomme ideer som du bør gjøre alvor av. Finn din pasjon og gjør det du brenner for. Merk deg hva du drømmer om natten, og skriv det ned. Subtile budskap kan gi deg viktig informasjon om framtiden. Du har lett for å lage spennende prosjekter.
UKENS RÅD: Handling gir endring. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer