Lykkelig

Venter du på den rette?

Se hvordan det går med kjærligheten, jobben og økonomien.

KJÆRLIGHETSVÅR: KKs store vårhoroskop går fra 15. mars til 15. juni 2013.
KJÆRLIGHETSVÅR: KKs store vårhoroskop går fra 15. mars til 15. juni 2013. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TYREN (20. april – 20. mai)

Kjærlighet
Du kan se fram til en nokså rolig vår, hvor tingene rundt deg går i et tempo som passer deg bra. Det ligger særlige utfordringer i forbindelse med noe du skal stoppe, eller slippe.
Noe hemmelig eller skjult kommer for dagen.
Mest romantiske dager: 10.–14. mai
Størst tiltrekningskraft: 22. april + 6. juni

Jobb
Denne våren vil i stor grad sende de best tenkelige energier til å forandre det som skal forandres, hvis du altså gjør noe! Du har de beste forutsetninger. Hva mer kan man ønske seg. Din framtid ligger i dine egne hender, så ta ansvar!
Økonomi
Det er en super tid til å ta noen nye initiativer. Uansett hva du foretar deg, vil resultatene være gode. I forbindelse med økonomi går alt bedre enn ventet. Du er alltid grundig når det gjelder å ta endelige beslutninger.
VÅRENS MOTTO: Ta imot forandringer

 

 

TVILLINGENE (21. mai – 20. juni)

Kjærlighet
Både lykkens Jupiter og kjærlighetens Venus er i ditt stjernetegn. Saker og ting fra sist sommer er nå aktuelt igjen. Det er veldig viktig at du sier det du har på hjertet, men også er god til å lytte til andre. Forvent en fantastisk vår.
Mest romantiske dager: 10. + 17. mars + 2. juni
Størst tiltrekningskraft: 10. april

Jobb
Jupiter, planeten for vekst og ekspansjon råder, og du har hellet på din side for å skape nettopp dette. Samtidig ligger det en advarsel der, i at du ikke skal tro du kan gjøre alt. Med små, men faste skritt framover vil du komme langt. Utland og reiser er aktuelt.
Økonomi
Avtaler, kontrakter og møter har utfordrende betingelser. Du er som alltid nysgjerrig og parat til å prøve noe nytt. Denne våren er det faktisk best å la det du allerede har, gro. Altså, jo mindre du gjør, jo mer vil det vokse. Du holder fokus.
VÅRENS MOTTO: Nyt livet

 

 

 

 

VÆREN (21. mars – 19. april)

Kjærlighet
Tilværelsen føles svart eller hvit, god eller dårlig, himmel eller helvete. Det er spenninger i luften, som virkelig vil utfordre deg. Det er en årstid der du så å si går rundt i drømmeland.Ikke alt du ser, har med virkeligheten å gjøre.
Mest romantiske dager: 12.–14. mai
Størst tiltrekningskraft: 27. mars + 6. mai

Jobb
I siste del av mars vil du være klar til handlinger som vil og kan forbedre dine framtidige planer, arbeidsmessig og privat. Mai og juni er måneder hvor krigeren i deg gjernemå få komme fram, og vinne et slag eller to.
Økonomi
Utland, reiser, eller saker som dreier seg om kurs og utdannelse er det som opptar tankene dine i denne perioden. Dette behøver slett ikke være negativt. Det vil i allesituasjoner handle om hva du gjerne vil, og hva du er villig til å betale for det.
VÅRENS MOTTO: Slipp kontrollen

 

 

 

 

KREPSEN (21. juni – 22. juli)

Kjærlighet
Der er både krig og kjærlighet i luften. Du er inne i en tid hvor du virkelig kan få lov til å være i følelsene. Du har flere dype samtaler med andre mennesker. Det er særlig
følelser, hjem, familieliv og kjærlighet det snakkes om, og du nyter det.
Mest romantiske dager: 22. mars + 13. mai
Størst tiltrekningskraft: 11. mai + 12. juni

Jobb
Noe som har med teknologi å gjøre, er aktuelt. Det ligger an til nye teknologiske installasjoner på jobben. Det er en tid da du selv er mer elektrisk og impulsiv enn vanlig. Du ligger ikke på latsiden. Du er glad og nysgjerrig.
Økonomi
Du blir utfordret og pålagt krav og ansvar. Du bør være spesielt oppmerksom når det gjelder penger. Det er en god idé at du sparer og legger litt til side til senere. Det ligger
utfordringer i forbindelse med din omgang med andre, så trå varsomt.
VÅRENS MOTTO: Forny deg selv

(Horoskopet fortsetter under bildet)

HVA SKJER: Finn ut hva som står i ditt horoskop for våren - om kjærlighet, jobb og økonomi. Foto: Getty Images
HVA SKJER: Finn ut hva som står i ditt horoskop for våren - om kjærlighet, jobb og økonomi. Foto: Getty Images Vis mer


 

 

 

 

 

 

 

JOMFRUEN (23. august – 22. september)

Kjærlighet
Hele fem planeter står i opposisjon til ditt stjernetegn denne våren. Med andre ord gir halvdelen av himmelens planeter deg nye utfordringer. Det er definitivt en periode der detønskes at det skapes nye retninger i den mest private delen av livet ditt.
Mest romantiske dager: 29.–30. april
Størst tiltrekningskraft: 12. mai + 3. juni

Jobb
Jo mer du tar imot og utvikler deg i forhold til de tingene som måtte skje i løpet av våren, jo bedre. Ditt forhold til menn og sjefer er godt, og kan hjelpe deg med framgang i karriere. Det er en styrke å be om hjelp.
Økonomi
Du bør være ytterst forsiktig med hva du sier, eller hva du skriver under på. Det ligger et slør over alle former for kommunikasjon. Derfor kan dette også være en periode hvor
du føler deg misforstått, eller hvor andre misforstår deg.
VÅRENS MOTTO: Ta gjerne imot nye utfordringer

 

 

 

 

 

 

 

LØVEN (23. juli – 22. august)

Kjærlighet
Kjærlighet vil være månedens største utfordring. Det er noe du både vil og ikke vil, på samme tid. Du føler deg presset til å ta et endelig standpunkt. For å oppnå de nye betingelsene du ønsker deg, vil det kreve at du gir slipp på noe.
Mest romantiske dager: 1. mai + 26. mai
Størst tiltrekningskraft: 1.–4. mai

Jobb
Saker og ting rundt deg går ikke helt etter planen. Det er begrensninger i luften. Skjebneplaneten Saturn har en finger med i spillet. Det vises ved at de dører du vil gjennom, ikke vil åpne seg. Et hint om at du bør endre retning.
Økonomi
Vær forberedt på avvisninger, avslutninger og lignende, og ta det som et hint om at du skal gå andre veier. Det er spenninger i forhold til menn, sjefer eller andre autoriteter, hvor det er viktig at du samarbeider. Dette er en lærerik vår.
VÅRENS MOTTO: Vis hvem du er

 

 

 

 

VEKTEN (23. september – 22. oktober)

Kjærlighet
Du er inne i noen vårmåneder hvor følelsene dine svinger fra den ene ytterlighet til den andre. Det gjør det ekstra vanskelig for deg å holde fast i hvem du er. Det vil oppstå flere situasjoner hvor du må ta beslutninger, og det vil føles vanskelig.
Mest romantiske dager: 3.–5. april + 21. mai
Størst tiltrekningskraft: 7. april

Jobb
I april og mai har du supergode betingelser for vekst og framgang i jobbsammenheng. Det ligger utrolig spennende utfordringer i luften til deg. Alle er kanskje ikke etter din smak,men det fine er at du har flere valgmuligheter.
Økonomi
Der er spesielt fokus på din økonomi. Dette er en ypperlig tid til å starte på nye prosjekter. Du har mer lyst på noe nytt enn å holde fast ved det gamle. I denne perioden forventes det at du skal forene tankene dine med konkrete handlinger.
VÅRENS MOTTO: Sett pris på deg selv

 

 

 

 

SKYTTEN (22. november – 20. desember)

Kjærlighet
I disse vårmånedene er det en god idé å la andre ta føringen, og holde deg selv litt i bakgrunnen. Er du veldig frampå, vil du bare møte motstand og begrensninger. Len deg tilbake og ta imot, så skal du se!
Mest romantiske dager: 11. april + 23. mai
Størst tiltrekningskraft: 30. april + 11. juni

Jobb
Jupiter ønsker at du skal vokse som menneske. Derfor er det en fin tid til å la saker og ting rundt deg vokse og gro. I arbeidslivet får du bedre vilkår, og på skolen gode karakter.Du vil merke framgang, og det fortjener du.
Økonomi
Den store Jupiter gir deg utfordringer. Og det ligger an til forandringer i økonomien. Jo mer du lar livet gi deg vekst og ekspansjon, jo bedre for deg. Men det betyr også at du bør være ekstra forsiktig med hva du sier ja til.
VÅRENS MOTTO: Ta imot nye utfordringer med glede

 

 

 

 

SKORPIONEN (23. oktober – 21. november)

Kjærlighet
Med skjebneplaneten Saturn i eget stjernetegn, er det en dypere mening med alt du opplever gjennom hele denne våren. Du kan ikke få bedre betingelser for å berike
kjærlighetslivet enn du har nå. Det kan være en tid da du møter denne eneste ene.
Mest romantiske dager: 8. april + 16. mai
Størst tiltrekningskraft: 8. april + 1. juni

Jobb
Du har fine vilkår i forbindelse med skole, jobb eller annet der kommunikasjon er viktig. Du merker at du blir hørt og forstått. Dette er en god måned til å presse deg selv til
framgang og vekst. Du ser mulighetene i et større perspektiv.
Økonomi
Du har faktisk bedre vilkår enn du kanskje tror selv. Dine tanker kan fort spille deg et puss, og på den måten være din egen begrensning. Det handler om å tro på deg selv, og ikke være redd for å miste kontrollen for en stund.
VÅRENS MOTTO: Ta ansvar

 

 

 

 

 

STEINBUKKEN (21. desember – 19. januar)

Kjærlighet
Denne våren vil et kapittel i livet ditt avsluttes, og et nytt begynne. Du har de beste forutsetninger framover, dersom du gir slipp. Det blir bruk for dine evner til å organisere og planlegge, noe du gjør med glede.
Mest romantiske dager: 13. april + 5. mai
Størst tiltrekningskraft: 8. april + 12. juni

Jobb
Uansett om det er på jobben, eller hvor du er i det daglige, så har du veldige gode forutsetninger for at ting vil gå slik du vil. Det er gode vilkår i forbindelse med kontrakter og avtaler. Ny teknologi gir nye og morsomme inspirasjoner.
Økonomi
Nye muligheter åpnes for deg. I forbindelse med nye kolleger eller samarbeidspartnere vil du oppleve at du lærer mye og vokser som menneske. Din økonomi forandres på en måte som vil overraske deg.
VÅRENS MOTTO: Vær klar for store endringer

 

 

 

 

 

VANNMANNEN (20. januar – 18. februar)

Kjærlighet
Du vil så mye, men føler deg begrenset. Se dette som en del av din egen personlige utvikling, at du skal lære at ta skjebnen i dine egne hender. Vær forsiktig så du ikke sløser med energien din, men gleder deg over det du har.
Mest romantiske dager: 7.–12. april + 1. mai
Størst tiltrekningskraft: 6. juni

Jobb
Du er klar for nye eventyr i livet, og en reise kan finne sted i forbindelse med jobb. Du er mer impulsiv enn vanlig. Dette er dog ikke en dårlig ting, da det i slutten av april vil gi deg en herlig overraskelse. Et tilbud dukker opp i juni.
Økonomi
Der er hele fem planeter i ditt økonomi-hus. Det indikerer at dette er en fin tid for deg å gå litt grundig over økonomien. Det er også en god tid for eventuelle kjøp eller salg, eller til å få mer stabilitet rundt verdiene dine.
VÅRENS MOTTO: Luften er full av nye muligheter – ta imot

 

 

 

 

 

FISKENE (19. februar – 19. mars)

Kjærlighet
Med hele fem planeter i stjernetegnet denne våren, har du de best tenkelige forutsetninger for nye begynnelser. Du har ikke så lyst til å være sosial. Det er noe du går og grubler på, som du synes er veldig vanskelig å si til noen.
Mest romantiske dager: 3. april + 14.–17. april
Størst tiltrekningskraft: 17. mai

Jobb
Ditt forhold til menn, sjefer eller andre autoriteter er kjempebra, og kan være til stor hjelp når det gjelder å få ting til lykkes. Uansett hva det er, så er det en god idé å ta
nytt initiativ og begynne på nye prosjekter.
Økonomi
Du har ikke lyst til å bry deg med økonomiske ting denne våren. En reise eller utenlandsopplevelse vil gjøre våren spennende. Det ligger en liten advarsel her om ikke å bruke flere penger enn du faktisk har. I juni har du et bedre overblikk.
VÅRENS MOTTO: Bruk fantasien, det vil lønne seg


TEKST: Lejla Lindholm Christensen

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer