Natalee Holloway:

18-åringens far: - Jeg tror vi mest sannsynlig aldri kommer til å finne henne

Hva skjedde egentlig med Natalee Holloway som forsvant på klassetur til Karibia?

KRIM FRA VIRKELIGHETEN: For 14 år siden siden dro amerikanske Natalee Holloway (t.v.) og hennes klassekamerater til Aruba i Karibia for å feire at de var ferdig med videregående. Natalee kom aldri hjem igjen. Dette bildet av Natalee, Lee Broughton, Madison Whatley og Ruth McVay ble tatt med 18-åringens engangskamera på stranden i Aruba dagen før hun forsvant. Foto: NTB Scanpix
KRIM FRA VIRKELIGHETEN: For 14 år siden siden dro amerikanske Natalee Holloway (t.v.) og hennes klassekamerater til Aruba i Karibia for å feire at de var ferdig med videregående. Natalee kom aldri hjem igjen. Dette bildet av Natalee, Lee Broughton, Madison Whatley og Ruth McVay ble tatt med 18-åringens engangskamera på stranden i Aruba dagen før hun forsvant. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For 12 år siden, i slutten av mai 2005, skulle den amerikanske 18-åringen Natalee Holloway og hennes klassekamerater fra Mountain Brook High School i Alabama feire at de endelig var ferdig med flere års skolegang. 124 skoleelever og syv voksne satte kursen mot den nederlandske øya Aruba i Karibia, men bare 130 skulle returnere til USA. (PSST: - Jeg er han gutten som drepte foreldrene sine, og ingen tårer eller anger har forandret på det)

Den aller siste kvelden av oppholdet, natt til mandag 30. mai, forsvant Natalee fra utestedet Carlos'n Charlie's hvor hun hadde festet med sine medelever. Hun ble sist sett da hun forlot utestedet med den lokale gutten Joran van der Sloot (i dag 29 år) og hans to kamerater, brødrene Deepak og Satish Kalpoe (i dag 33 og 30 år).

Natalee møtte aldri opp som avtalt på flyplassen, og bagasje og pass ble i ettertid funnet på hotellrommet hennes. Da nyheten om forsvinningen ble kjent ble det straks satt i gang en stor leteaksjon både av det lokale politiet, men også av mange amerikanske frivillige som hadde kommet ned til Aruba i håp om å finne Natalee i live. 18-åringens mor Beth Twitty (56) og daværende stefar George «Jug» Twitty fløy inn til Aruba i med privatfly kort tid etter at de hadde fått beskjeden om at Natalee var forsvunnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer