Kultur & Underholdning

3 slags muffins

Publisert
Sist oppdatert
Tekst: Hanne BuxrudFoto: Rohny KristensenKokosmuffins(Til 20 stk. vanlige)200 g revet kokos90 g sukker1 eple1 dl rosiner90 g hvetemel1 ss olje2 ts bakepulver1/2 dl melk1/2 dl eplejuice2 eggehviterRiv eplet grovt. Rør alle ingrediensene bortsett fra eggehvitene sammen i en bolle. Pisk eggehvitene stive og vend inn i deigen. Fyll i muffinsformer. Stek i 15–20 minutter på 200 °C.Banan- og sjokolademuffins(Til 16 stk. store)2 egg1 1/2 dl sirup2 dl kesam5 dl hvetemel2 ss bakepulver75 g smør2 store bananer75 g mørk sjokoladePisk egg, sukker og sirup luftig. Tilsett kesam og rør inn. Sikt inn hvetemel og bakepulver. Vend inn. Smelt smøret, hakk sjokoladen og del bananene i små terninger. Rør alt inni deigen. Fordel i muffinsformer og stek dem i 20 minutter på 200 °C.Muffins med sitron og mandler(Til 40 stk. vanlige)300 g margarin300 g sukker4 egg350 g hvetemel2 ts bakepulver100 g hakkede mandlersaft og skall fra 2 sitronerRør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene, ett av gangen. Sikt inn mel og bakepulver. Ha i revet skall og saft. Fyll i muffinsformer og stek på 200 °C i ca. 15 minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer