Cindy Crawford

45 år og sprekere enn noen gang!

Cindy Crawford avslører hemmeligheten bak toppkroppen - slik oppnår du det samme!

SUNN LIVSSTIL: Cindy Crawford har fyllt 45 år, men er vakrere enn noensinne. Den tidligere supermodellen gir sin sunne livsstil æren for at hun holder seg så godt.  Foto: All Over Press
SUNN LIVSSTIL: Cindy Crawford har fyllt 45 år, men er vakrere enn noensinne. Den tidligere supermodellen gir sin sunne livsstil æren for at hun holder seg så godt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Cindy Crawford er regnet som en av verdens første og største supermodeller gjennom tidene.

Den 45 år gamle skjønnheten, som slo gjennom som modell allerede som 17-åring, ble et gigantnavn på 80- og 90-tallet, og har gjort utallige kampanjer og posert på forsiden av over 600 magasiner, deriblant Vogue, W, People, Harper’s Bazaar, Elle og Allure.

LES OGSÅ: Slik holder Julia Roberts formen

Måtte fjerne plakater

Crawford har også gjort suksess innen tv og film, og her til lands huskes hun antagelig best for sin reklamekampanje for H&M i 1992. Kampanjen ble en gigantsuksess, men flere av plakatene måtte fjernes etter at man oppdaget en økning i antall trafikkulykker på hele 300 prosent på veier der plakatene var plassert.

Supermodellen har også, i likhet med filmlegende Jane Fonda, gjort det stort med sine egne treningsvideoer - «Shape Your Body» (1992), «The Next Challenge Workout» (1995), og «A New Dimension» (2000).

Og selv om hun nå regnes som «pensjonert» modell, er hun fortsatt opptatt av å leve en sunn livsstil og holde formen ved like.

I et ferskt intervju med helse- og treningsmagasinet Shape.com (ekstern lenke) har Crawford endelig avslørt litt av hemmeligheten bak sin fantastiske form, og ifølge den tidligere supermodellen er det ikke beinharde dietter som gjør at hun holder seg så godt.

LES OGSÅ: Hvordan klarer hun å se slik ut?

LEKKER: Ifølge Cindy elsker hun å løpe utendørs, og gjør helst det dersom hun skal trene kondisjon.  Foto: All Over Press
LEKKER: Ifølge Cindy elsker hun å løpe utendørs, og gjør helst det dersom hun skal trene kondisjon. Foto: All Over Press Vis mer

Slik får hun drømmekroppen:1. Å løpe utendørs

Da hun jobbet som supermodell trente Crawford opptil to timer per dag, seks dager i uken. I disse dager tar hun det litt mer med ro, men elsker fortsatt å holde seg i fysisk aktivitet.

Ifølge Crawford er hennes favorittaktivitet å løpe/jogge utendørs, om det er på stranden, parken, eller når hun løper etter de to barna hun har med ektemann Rande Gerber.

Den tidligere supermodellen trener kondisjon minst 20 minutter hver eneste dag, og foretrekker da å jogge i lett oppoverlent terreng, eller trene yoga.

LES OGSÅ: Slik kommer Blake Lively i superform

2. Pilates

45-åringen har tidligere gitt ut Pilates-baserte trenings DVD-er, og har lenge vært en stor fan av treningsformen. Ifølge Crawford er det takket være regelmessig pilates at hun har en sterk og tonet kropp. Når hun ikke løper eller trener yoga, varierer hun treningen med en pilates-økt.

LES OGSÅ: Piloxing er den hotteste treningen

ZONE: I likhet med en rekke andre kjendiskvinner følger også Crawford den såkalte Zone-dietten.  Foto: All Over Press
ZONE: I likhet med en rekke andre kjendiskvinner følger også Crawford den såkalte Zone-dietten. Foto: All Over Press Vis mer

3. Zone-dietten


Crawford sverger til den såkalte Zone-dietten, som består av ferske grønnsaker, bladgrønnsaker, frukt, nøtter, proteintilskudd og minst 8 glass vann om dagen.

Ifølge kostholdsplanen skal modellen spise små måltider fem ganger om dagen som består av 40 prosent protein, 30 prosent karbohydrater og 30 prosent fett.

- Jeg spiser som regel en sunn snack mellom frokost og lunsj og igjen rundt klokken 16.00, slik at jeg ikke er skrubbsulten innen jeg skal spise hovedmåltidene. Jeg spiser sunt og starter dagen med eggehviteomelett, yoghurt eller branflakes til frokost og avslutter gjerne med kylling og masse grønnsaker til middag, har hun uttalt.

LES OGSÅ: Kjendisenes hemmelige slanketriks

4. Styrketrening

45-åringen løfter vekter regelmessig for å få sterke, velformede muskler. Ifølge modellen pumper hun jern i 40 minutter minst to ganger i uken (og gjerne mer enn det) i tillegg til kondisjonstreningen. Hun gjør også øvelser med fitnessball, for å øke fleksibilitet og metabolisme.

LES OGSÅ: Do the Jane Fonda

FORBILDE: Ifølge Crawford er det viktigere for henne å være et godt forbilde for sine to barn, enn å være slank.  Foto: All Over Press
FORBILDE: Ifølge Crawford er det viktigere for henne å være et godt forbilde for sine to barn, enn å være slank. Foto: All Over Press Vis mer

5. Sunt forbilde


Crawford har tidligere uttalt at en av hemmelighetene bak hennes sunne kropp, er å ha et sunt sinn.

Ifølge 45-åringen er det viktigere for henne å leve en sunn livsstil fremfor å kun være trent eller slank. Hun synes også det er viktigere å være et godt og sunt forbilde for barna sine, enn å passe inn i en bestemt klesstørrelse.

- Jeg liker å spise, jeg liker å lage mat og jeg ser ikke bra ut når jeg er supertynn. Jeg vil heller føle meg sunn og sprek og ha energi, har Crawford uttalt.

LES OGSÅ: Slik får Renee denne ryggen

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer