Lite strøm:

7 grunner til at iPhone-en din sluker batteri

Slik kan du fikse det!

STRØMTOM: Blir batteriet på iPhone-en din plutselig tom nå om dagen? Det kan det være flere grunner til. Foto: Scanpix
STRØMTOM: Blir batteriet på iPhone-en din plutselig tom nå om dagen? Det kan det være flere grunner til. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

For ett år siden kunne Dinside dele topp ti mest brukte telefoner her til lands, og på topp tre finner vi tre forskjellige iPhone-er fra Apple. Totalt befant Apple seg på seks av ti mulige plasseringer.

Man kan trygt si at det er en svært populær telefon i Norge. Selv har jeg en iPhone 7 og har vært svært fornøyd med den i lang tid. Men i det siste, spesielt etter at jeg oppdaterte til iOS 12, har den slukt batteri som aldri før.

Etter et lite Google-søk fant jeg ut at dette har skjedd med flere. iPhonelife.com har til og med skrevet en egen sak om at den nye oppdateringen kan gjøre at telefonen taper batteri fortere.

Dette vil vi jo selvfølgelig ikke ha noe av. Derfor har vi satt sammen en liste som kan fikse batteri-problemet!

1. Bakgrunnsoppdateringer

Selv om du bare sitter på Instagram kan bakgrunnsoppdateringer rulle og gå. Eplehuset anbefaler heller å gjøre slike oppdateringer når du er på Wi-Fi og koblet til strøm.

Gå til «Innstillinger», klikk på «iTunes» og «App Store». Her kan du skru av alle automatiske nedlastinger.

Du kan også gå inn på «Innstillinger» - «Generelt» - «Bakgrunnsoppdateringer» og deretter se på det står «På» ved siden av «Bakgrunnsoppdateringer» der inne. Dersom det gjør det kan du klikke deg inn der og skru av, eller velge om det skal oppdateres når du har på Wi-Fi eller mobildata eller begge deler!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer