Privat økonomi:

7 Instagramkontoer som hjelper deg å spare penger

Redaksjonen har også noen gode sparetips å by på!

SPARE PENGER: Kanskje disse Instagramkontoene kan inspirere deg til å spare litt ekstra? Foto: Scanpix
SPARE PENGER: Kanskje disse Instagramkontoene kan inspirere deg til å spare litt ekstra? Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Flere i redaksjonen har merket at årets sommerferie har vært hard mot lommeboka. Derfor har vi nå tatt tak og funnet tilbake til de gode sparevanene våre. Eventuelt funnet noen nye.

Selv kan jeg ikke skryte på meg det å være en mester på å spare, men jeg har funnet en måte som gjør at jeg sparer uten å tenke på det! Flere banker tilbyr nemlig å trekke et valgfritt beløp fra kontoen din når du bruker kortet. Dette beløpet går inn på en annen konto og med tid kan den vokse seg ganske så stor.

– Hvis du ønsker å spare – enten det er 500 kroner, 1000 eller mer i måneden – så overfør de pengene til sparing med en gang du får lønn. Da ender du ikke en situasjon der du ikke har noe igjen til sparing når måneden er over fordi du har brukt opp alle pengene, tipser også KKs journalist Jo Petter Furuhovde om.

Han gjør også storinnkjøp en gang i uka. På den måten planlegger han flere middager for flere dager om gangen og unngår dermed å måtte gå i butikken hver dag. Ingvild Kjøde, reportasjeleder, sitter også på et sparetips som er greit å vite når du skal handle.

– Benytt deg av bonusordningene på matbutikken!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer