Se på film:

7 kinosaler vi må besøke

Se på film mens du sitter i et boblebad? Ja, takk!

KINOSALER: Vi har plukket ut sju stykker du må sjekke ut. Hos en av dem får du ubegrensede mengder popcorn inkludert i prisen! Foto: Scanpix
KINOSALER: Vi har plukket ut sju stykker du må sjekke ut. Hos en av dem får du ubegrensede mengder popcorn inkludert i prisen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Hvordan definerer man egentlig en skikkelig bra kinosal? Vel, i dette tilfellet leter vi etter de som tilbyr det lille ekstra, som har de deiligste setene, som har et unikt utseende eller som rett og slett bare ser helt magiske ut.

SCI-FI DINE-IN

Inne i Disneys Hollywood Studios er en god, gammeldags drive-in-kino blitt gjenskapt. Ta plass i en av de mange kabrioletene under en fiktiv stjernehimmel mens du spiser et deilig måltid og ser på filmer fra 50-tallet. Kan det bli bedre?

SÅ KULT: Hvem vil vel ikke se på film her? Foto: Sci-Fi Dine-In
SÅ KULT: Hvem vil vel ikke se på film her? Foto: Sci-Fi Dine-In Vis mer

ELECTRIC CINEMA

I Portobello i London finner du den eldste kinoen som fortsatt drives i dag. Electric Cinema har kinoer både i Portobello og Shoreditch og er nesten blitt et must å besøke når vi er i London.

Her kan du ligge rett ut med et kasjmirteppe over deg mens du spiser deilig snack og drikker godt drikke til en god film.

SVEITS

Sveitsiske Pathé driver sju kinoer med 69 rom i Basel, Bern, Zürich, Lucerne og Genève. Her finner du blant annet en sal utstyrt med en rekke senger. Du finner også en kinosal som er perfekt for barn. Her kan de kose seg med filmen mens de sitter i gigantiske sakkosekker!

Foto: Pathé Schweiz på Facebook
Foto: Pathé Schweiz på Facebook Vis mer
Foto: Pathé Schweiz på Facebook
Foto: Pathé Schweiz på Facebook Vis mer
Foto: Pathé Schweiz på Facebook
Foto: Pathé Schweiz på Facebook Vis mer

ALAMO DRAFTHOUSE

I Texas, USA, finner du en helt spesiell kino. Ikke bare kan du nyte film og mat i deres lokaler i den amerikanske storbyen, men de drar også på turne og viser kjente filmer på kjente steder.

De arrangerer også temakvelder slik at du kan kle deg ut i noe som passer til filmen du skal se. Bare ta en titt på denne videoen:

IPIC

I din egen lille bås kan du sette deg komfortabelt ned, pakke deg inn i et pledd og spise ubegrensede mengder med popcorn inkludert i prisen. Trykker du på en knapp på plassen din, kommer en kelner bort til deg og serverer deg det du måtte ønske.

AVSLAPPENDE: iPic i New York byr uten tvil på det lille ekstra. Foto: iPic
AVSLAPPENDE: iPic i New York byr uten tvil på det lille ekstra. Foto: iPic Vis mer

HOT TUB CINEMA

USA, Storbritannia og Ibizia tilbyr muligheten til å se på film mens du sitter i et boblebad. Hvor sjukt er ikke det?

EDIBLE CINEMA

«Edible» betyr spiselig, så hva kan man forvente når man besøker «Edible Cinema»? Ifølge nettsiden deres skal denne kinoen tilby en unik filmopplevelse gjennom aroma, tekstur og smak.

Hver gjest får servert et fat med nummererte, mystiske esker som inneholder mat som passer til ulike scener i filmen du ser på. De arrangerer denne opplevelsen på ulike kinoer, og det ser ut til at neste vil finne sted i København fra 12.-14. juni.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer