Livsstilsendring

- Å bli slank, har aldri motivert meg

Katarina Sollid (26) har endret livsstilen sin, men å bli slank, var aldri et mål. Hun ble tvert imot mer usikker da hun begynte å gå ned i vekt.

VIL VÆRE STERK: - Da jeg skjønte at man kunne trene for å bli sterk, ga det meg masse treningslyst og motivasjon, sier Katarina Sollid. Foto: Ida Bergersen
VIL VÆRE STERK: - Da jeg skjønte at man kunne trene for å bli sterk, ga det meg masse treningslyst og motivasjon, sier Katarina Sollid. Foto: Ida Bergersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange av dem som begynner å trene, gjør det for å endre på kroppen sin. For harstadværingen Katarina Sollid (26), var ikke kroppslige endringer en motivasjon. Hun syntes det var ubehagelig å ikke kunne løpe korte distanser uten å svette.

- Jeg syntes det var flaut å svette – spesielt siden jeg trodde dette var knyttet til at jeg var større enn mange av de andre på barneskolen. Jeg følte ikke at kroppen min påvirket meg negativt, men den begrenset meg. Det var kjipt å være litt større. Grunnen til at jeg var det, er jo fordi jeg elsker mat, sier hun, og ler godt.

KK møter Katarina i Oslo sentrum. Hun kommer iført treningstøy, og forteller at hun etterpå skal til Gamlebyen og trene CrossFit utendørs i solen.

Mange kjenner til Katarina fra Instagram, hvor hun har nesten 90.000 følgere. I tillegg til det, holder hun på med YouTube, og podkasten «Katarina og Andrea».

Selv om hun var litt større enn de fleste klassekameratene på barneskolen, var hun alltid aktiv, og holdt på med fotball, håndball og dans. Men det var da hun begynte å trene på et treningssenter, i 15-16-årsalderen, at ting begynte å endre seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer