Røykfri

- Å bråslutte å røyke er smartest, sier suksessforfatter.

Har du prøvd å slutte å røyke, men begynt på igjen? Ikke gi opp – start på nytt! En dag klarer du det, om du er motivert nok, sier eksperten Robert West som nå er ute med boka «Røykri-metoden.»

- Å bråslutte å røyke er smartest, sier suksessforfatter.
Publisert
Sist oppdatert

Hvis det fantes en pille du kunne svelge her og nå, og som førte til at du ikke ønsket å røyke igjen så lenge du levde, ville du ta den?

Hvis du svarer ja på spørsmålet, så er du klar for å slutte, ifølge forfatteren av den nye boka «Røykfri», Robert West.

Det finnes ingen mirakelkur, ingen magisk spåkule, ingen metode som garanterer at du klarer å slutte eller som fungerer for alle. Men Richard West sier: Prøv igjen, og gjør hele tiden ting som gir deg best sjanse for varig suksess.

Det handler om at du aldri må gi opp. Noen klarer det kanskje på første forsøk, andre må kanskje prøve 20 ganger. Du vet aldri hvilken gang det er akkurat DU lykkes.

De første fire ukene er alltid de vanskeligste når det gjelder røyksug og abstinens. Da må du være sterk og ikke ta det ene trekket av en sigarett som du har så innmari lyst på. Hvis du tar det trekket, vil du rykke flere steg tilbake.

De neste fire ukene er lettere med hensyn til røyksug og abstinenssymptomer, men nå kan det hende at kampviljen svikter. Eller du kan begynne å bli selvgod og tenke at du kan belønne deg selv med en sigarett. Det kan du selvfølgelig ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer