Blake Lively:

- Å få barn har gjort meg tryggere

Skuespiller Blake Lively valgte å bli totalavholds for å være snill mot foreldrene sine. Men som voksen har hun oppdaget friheten ved å være skamløs.

BLAKE LIVELY: – Alt det som virket så viktig tidligere, er ikke så viktig lenger, sier Blake Lively om livet som tobarnsmamma. FOTO: TRUNK ARCHIVE
BLAKE LIVELY: – Alt det som virket så viktig tidligere, er ikke så viktig lenger, sier Blake Lively om livet som tobarnsmamma. FOTO: TRUNK ARCHIVE Vis mer
Publisert

Jeg setter fra meg skoene her, jeg, smiler Blake Lively og smeller et par kunstferdige Louboutins i 20 000-kronersklassen rett i bordplata.

– Jeg har praktiske sko også. Se her! smiler hun fornøyd, og letter lekent på skjørtekanten for å vise fram et par flate, svarte sko (også Louboutins) til KK.

Vi møter henne i forbindelse med bransjetreffet CinemaCon i Las Vegas, og det er tydelig at Lively akkurat har fått en overhaling fra sin egen private glam squad. Nysminket, nyfrisert og pyntet med designersko og kjole fra Zimmermann er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor hun er kosmetikkmerket L’Oreals ansikt utad. Vi mistenker imidlertid at Lively også ville sett bra ut om hun bare hadde rullet ut av senga og tatt på seg joggedress. Her er det ingen divanykker å spore, bare godt humør og kjappe replikker.

– Er jeg ikke fin? blunker hun mens hun nikker mot den någet dype utringningen og smiler litt beskjemmet.

LES OGSÅ: Rosie Huntington-Whiteley deler sine beste skjønnhetstips

– Jeg er langt mer skamløs og selvsikker nå enn jeg var tidligere

Det er den slags ujålete oppførsel som har bidratt til å skape et image av Blake Lively som sympatisk og morsom. Hun underholder sine 21,4 millioner følgere på Instagram ved å dele små smakebiter fra livet sitt, og selv om det er mye glamour, er hun aldri skrytete.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer