- Å spørre oss selv hvor lykkelige vi er, er bare tøv

Da skuespillerparet Sølje Bergman og Stig Henrik Hoff ble kjærester, følte hun behov for å vise fram alle sine dårlige sider. Det har gjort forholdet deres sterkere, tror hun.

17 ÅR I TOSOMHET: Da Sølje Bergman ble kjæreste med Stig Henrik Hoff, følte hun behov for å vise fram alle sine dårlige sider. Det har gjort forholdet deres sterkere, tror hun. Foto: Espen Solli
17 ÅR I TOSOMHET: Da Sølje Bergman ble kjæreste med Stig Henrik Hoff, følte hun behov for å vise fram alle sine dårlige sider. Det har gjort forholdet deres sterkere, tror hun. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne artikkelen ble først publisert på nettsiden vi.no. Dette innholdet er nå overført til kk.no. Les mer om overføringen

Følg Vi.no på Facebook og Instagram, og motta nyhetsbrev ved å registrere deg her.

Skuespillerparet Sølje Bergman og Stig Henrik Hoff har vært sammen i 17 år, 11 av dem som mann og kone.

Bergman forteller at Hoff er den mannen hun har vært mest forelsket i noensinne. Hvordan har hun gått frem for å bevare kjærligheten og de romantiske følelsene over tid?

- Da vi møttes var det tydelig at vi var to sterke personligheter. I starten, når man er stormforelsket, er det vanlig at man legger lokk på sine dårlige sider. Jeg ble derfor overrasket da det motsatte skjedde for min del, sier hun.

I stedet ble det viktigere enn noensinne å vise frem hele personligheten, forteller Bergman.

- Jeg trengte å vise hvor mine grenser går, hva jeg står for og hva jeg liker og ikke liker.

Det førte til noen krangler i starten, men ifølge Bergman var gevinsten at begge ble tryggere i forholdet.

- Det er en berikelse for oss at vi anerkjente og respekterte hverandres integritet tidlig. For da valgte vi hverandre fullt og helt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer