Shay Mitchell

- Å være gravid er som regel fantastisk, men det kan også være j***** ensomt

Skuespilleren åpner opp om ny graviditet etter spontanabort.

GRAVID: Seks måneder etter en tragisk spontanabort, har den populære skuespillerinnen Shay Mitchell nylig annonsert nyheten om at hun er gravid. FOTO: NTB Scanpix
GRAVID: Seks måneder etter en tragisk spontanabort, har den populære skuespillerinnen Shay Mitchell nylig annonsert nyheten om at hun er gravid. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du kjenner kanskje Shay Mitchell (32) best fra ungdomsserien «Pretty Little Liars», hvor hun var en av hovedkarakterene og hadde rollen som Emily Fields i venninnegjengen på fem.

I fjor snakket 32-åringen åpent om sine mørkeste dager og den sorgen hun bar på etter å ha mistet babyen sin i magen. Hun delte flere bilder fra året som hadde gått med følgerne sine, for å se tilbake på alt hun hadde gjort og opplevd i løpet av 2018. Det startet veldig positivt, og endte med et ultralydbilde, før hun fortsatte med en tekst om at man alltid har en tendens til å kun dele positive sider av seg selv i sosiale medier.

«Vi går alle gjennom ulike kamper og utfordringer i livet, og noen ganger er det lettere å kun vise frem de gode tidene på sosiale medier. Det fører til at mange kritiserer oss for mangel av ekthet. Det å ha så mange følgere på Instagram som meg føles både ydmykende og ordentlig oppløftende. Den støtten mange av dere gir meg når jeg har det vanskelig er utrolig oppløftende - da jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt er et godt eksempel på det (...)», skrev hun blant annet og fortsatte med å fortelle om sitt nyttårsforsett:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer