Shay Mitchell

- Å være gravid er som regel fantastisk, men det kan også være j***** ensomt

Skuespilleren åpner opp om ny graviditet etter spontanabort.

GRAVID: Seks måneder etter en tragisk spontanabort, har den populære skuespillerinnen Shay Mitchell nylig annonsert nyheten om at hun er gravid. FOTO: NTB Scanpix
GRAVID: Seks måneder etter en tragisk spontanabort, har den populære skuespillerinnen Shay Mitchell nylig annonsert nyheten om at hun er gravid. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Du kjenner kanskje Shay Mitchell (32) best fra ungdomsserien «Pretty Little Liars», hvor hun var en av hovedkarakterene og hadde rollen som Emily Fields i venninnegjengen på fem.

I fjor snakket 32-åringen åpent om sine mørkeste dager og den sorgen hun bar på etter å ha mistet babyen sin i magen. Hun delte flere bilder fra året som hadde gått med følgerne sine, for å se tilbake på alt hun hadde gjort og opplevd i løpet av 2018. Det startet veldig positivt, og endte med et ultralydbilde, før hun fortsatte med en tekst om at man alltid har en tendens til å kun dele positive sider av seg selv i sosiale medier.

FOTO: Skjermdump
FOTO: Skjermdump Vis mer

«Vi går alle gjennom ulike kamper og utfordringer i livet, og noen ganger er det lettere å kun vise frem de gode tidene på sosiale medier. Det fører til at mange kritiserer oss for mangel av ekthet. Det å ha så mange følgere på Instagram som meg føles både ydmykende og ordentlig oppløftende. Den støtten mange av dere gir meg når jeg har det vanskelig er utrolig oppløftende - da jeg spontanaborterte og mistet barnet mitt er et godt eksempel på det (...)», skrev hun blant annet og fortsatte med å fortelle om sitt nyttårsforsett:

«Jeg skal gå inn i det nye året ved å vise mer medfølelse, være mer empatisk, tålmodig og omtenksom overfor andre. Dette høres ut som et bra forsett for meg, og håper flere er med meg!».

Gravidnyhet

Den triste nyheten kom som en overraskelse på mange, da det aldri ble offentlig kjent at skuespilleren ventet barn. Men nå, seks måneder senere, har den populære skuespillerinnen annonsert nyheten om at hun er gravid.

Senere denne måneden slipper hun en Youtubeserie ved navn «Almost Ready» - hvor seerne kan følge henne gjennom det meste rundt dette med tap av baby, ny graviditet og veien mot å bli mamma. Med andre ord deler hun nok en gang en personlig side av seg selv, også nedturer rundt det å gå gravid.

- Det skal bli så gøy å ikke lenger måtte skjule den store magen min. Jeg ville ikke vise graviditeten for tidlig på sosiale medier, i tilfelle det skulle gå dårlig igjen. Men nå føler jeg meg komfortabel fordi jeg kan føle at babyen vokser inni magen min, sier Mitchell i introvideoen til serien.

- Er j***** ensomt

Skuespilleren understreker poenget om at det ikke hadde føltes riktig for henne å kun legge ut et bilde av magen sin etter at hun ble gravid og skrevet «Hurra! Jeg er gravid».

32-åringen er nemlig opptatt av at følgerne hennes ikke skal bli lurt til å tro at det har vært så enkelt. Det har vært beinhardt, sier hun.

- Dette er det ekte livet mitt, det går opp og ned, og jeg vil at folk skal få følge meg på denne reisen - akkurat slik det er nå. Jeg synes graviditet er helt fantastisk, men det er også j***** ensomt, sier hun.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer