Nadia Ansar:

- Abid er jo mye! Det er så mange ting han gjør som jeg aldri ville ha turt å gjøre

Nadia Ansar (40) og Abid Raja (44) har vært sammen et kvart århundre. Det har krevd sin kvinne.

LIKER SEG I BAKGRUNNEN: Der hvor mannen Abid gjerne trer frem som festens midtpunkt, gjemmer Nadia seg på bakerste rad. Hun har lite behov for anerkjennelse fra andre og er opptatt av å drive seg selv i hverdagen. FOTO: Astrid Waller
LIKER SEG I BAKGRUNNEN: Der hvor mannen Abid gjerne trer frem som festens midtpunkt, gjemmer Nadia seg på bakerste rad. Hun har lite behov for anerkjennelse fra andre og er opptatt av å drive seg selv i hverdagen. FOTO: Astrid Waller Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi var 16 og 19 år da vi ble sammen og Abid var preget av en tøff barndom. Det har ikke alltid vært like lett. Rett etter at vi fikk barn, var muligens den tøffeste perioden i forholdet vårt, sier Nadia Ansar (40).

De var og er to litt ulike personer.

«Bare skli inn, ikke skill deg ut eller ta for mye plass». Dette har Nadia alltid vært opptatt av. Helt siden hun var barn og vokste opp på Oslos østkant har hun forsøkt å ikke stikke hodet frem. Og å holde en lav profil sosialt.

Hun har alt som skal til for å bli ballets dronning, men det er langt i fra en tittel hun vil ha. Nadia trives sjelden i begivenhetenes sentrum, og finner mye heller anerkjennelse fra andre steder, aller helst seg selv. Hun må selv føle at hun er god nok.

- Sånn er barna mine også. Men ikke Abid. Hell no.

Hun ler.

- Tenk å være så lite glad i oppmerksomhet som jeg er, så får jeg en mann som.... hvor skal jeg begynne. 1.90 høy, crazy hår og som virkelig får alles øyne rettet mot seg i alt han gjør.

- Abid er jo mye! Det er så mange ting han gjør som jeg aldri ville ha turt å gjøre selv, men det er vel derfor han er så mye mer interessant blant folket også, fleiper hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer